0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (1,566 puan) tarafından
Selam hanımlar sohbet postudur. Ben rutin  ve sakin yasamayi severim. Ama sakin bir hayatim yok . Sikayetci veya isyanci da degilim ama fazlasiyla stresli ve yorucu.

1 ay once esimin 3 yil ki hatalarinin ustune evin hic bir masrafinu ustlenmeyip sorumsuz davranmasi ve bunlarin ustune bir de ablasina para gondermesine istinaden bosanma davasi actim. Cocugu daha 1 defa goturdu gezdirdi. Bunun yaninda 15 gune kadar kizim dogacak. 32. Haftam coktan dolmasina ragmeb hala ise gidiyorum. Koordinatorluk isim var ona da devam ediyorum. Calismak iyi geliyor psikolojik olarak. 2.5 yasindaki oglum sendromu en diplerine kadar yasiyor. Şüķür saglikli ama kahvalti begenmez yemez evde oyuncak oynamaz surekli disari cikmaua alisti bir de. Bugun 7 de sorunlu  kalkti  oglene kadar evde annemle zor idare ettik. Antalyada yasayanlar var ise bilirler bilmem kac hektar kepez kent ormani var oryaa goturduk orda bile bir yer begenmedi parali oyun yerine girdi. Havuzun orda birseyler yesin dedim bardagi falan kirdi.neyze bir sekilxe geri donduk. Bir taraftan oglumla.kizima oda yapmaya calsiiyorum. Oglumun arabali yatagi geldi babam kurulum yapamadi yarim yamalak odada kaldi bekliyor kim yapacak belli degil. Bir hafta once hastane donusu kirmizi isik kalkisinda ondeki arabaya vurdum. Oda yetmezmis gibi adam tamircinin isini begenmedi eskisi gibi olmadi araba dedi bide sigorayi actirdik. Kendi arabamin milletin soyledigune gore 50 ye yakin masrafi varmis. Sukur ki bana ve bebege birsey olmadi iyi yonu o.  Bi taraftannda annem kendi evinde de zaman gecirsin diye bir kendi evime bir annemlerin evine savrulup duruyorum . Evde durupta sıkılacak 10 dakikam bile yok desem yeridir. Yinede şükür diyorum halime . Hayati ×2 hiziyla yasasam da. 15 gun sonra kizim da aramiza katilinca bizi neler bekliyor bilmiyorumm . Sizde durumlar nedir  nasil bir yasantiniz var . Yorum yapankara tesekkurler iyi aksamlar herkese

9 Cevaplar

0 oy
(2,371 puan) tarafından
Sakın yaşamayı seviyorum öylede ilerliyor :)
(1,566 puan) tarafından
Masallah nazar degmesin. Sevindim sizin adiniza
(2,371 puan) tarafından
Teşekkür ederim darısı başına ❤️ aslında insan azalttikca stres sıkıntı azalıyor
(1,566 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Evlilikteki problemlerden kurtulmak icin bosanma yolunu sectim. Dogru karar verdim diyorum. Simdi oglumu ve digacak kizimi annemin destegi ile buyutmeye calisacahim. Dogru az insan cok huzur
-Reklam-
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Ev iş çocuk kosturmalı tek çocuğum var ve eşimde yardım ediyor ona rağmen böyle ben sakinlik seviyorum hiç derdim yokmuş gibi bir de ikinci çocuk planım var 
(18,181 puan) tarafından
Bu arada böyle bir yorum yapmak istemezdim ama eşinle olan duruma sevindim diyebilirim nickini hatırladım hiç bir sorumluluk almayan bir eşin vardı sana sadece yük idi zaten kurtulman iyi olmuş
(18,181 puan) tarafından
Aralık'ta üç yaşına girecek bir iki ay önce spirali çıkarttırdım ama hala korunuyorum bizimde ekonomik olarak biraz daha düze çıkmamıza zaman var 4 yaş olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum
(1,566 puan) tarafından
Tskler, Evet onceden de ppst acmistim dogru hatirladiniz. Cok dusundum ve dogru karari verdim en sonunda. 1 aylik surecte de gercekten de sorumsuzlugunu en dibe kadar anladim. Ben iletiisme gecmiyorum kesinlille ama annem ile oglumu gkruntulu gormek icin iletiisme geciyor. 1 ayda 1 kez disari goturdu.  15 gun sonra kizim dogacak eskiden sormadigi gibi yine  bebegin bir eksigi kaldi mi oglanin bir eksigi var mi diye bile sormamis.o yuzden verdigim en dogru karar olabilir. Abisi  ve yengesi avukat oldugu icin dogum sonrasina dava gorulecek. Cunku soyisim j
Hakki icin
(1,566 puan) tarafından
Gonlunuzden gecen en hayirli zamanda olur insallah. Evet maddi ve manevi hazir olmak cok onemli.
(18,181 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı size çocuklarınızla güzel bir hayat dilerim
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Sakın yaşamayı seviyorum insanlardan uzak genelde. Kalabalık beni yoruyor.
(1,566 puan) tarafından
Evet bende hem kalabalik hemde hizli yasamaktan yoruluyorum. Suan 37+2 oldum oglumu memnun etmek icin agrim sizim olmasina ragmen araba kullandim  uzak bir parka gittik parki tavaf ettik geri donduk dedesigile geldik. Hafta ici is var temizlenecek bir ev hazirllanacak bir cocuk odasi var
0 oy
(777 puan) tarafından
Geldi mi herşey üst üste geliyor malesef ben cok sıkıntı yaşadım sonra çok şükür geçti şimdi yeni ev taşıdik borç var 2 ay sonra da dogumum var oğlum çok hareketli bakalım bizi neler bekliyor 
(1,566 puan) tarafından
Saglikla gelsin bebeginiz. Benimde 3 yil cok sikintiliydi. Istanbula tasinip geri donme surecimiz oldu. Sonra bu olaylar cikti derken ×2 hizli yasamaya basladim hayati
(777 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizinde bebeğiniz sağlıkla gelir hepsi ihmihal canım hayırlısıyla güzel günler seni bekliyor güzel düşün güzel olsun benimde nisanim düğünum hep bı siknti oldu sonra evlendikten sonra eşim rahatsızlandı sonra hamile olduğumu öğrendim derkn herşey üst üste geldi çok şükür bu gunumuze
0 oy
(762 puan) tarafından
Arabanın tamirini kim beğenmedi ? Vede 34 haftalıkken araba kullanmanalisin. Rabbime şükür stabil bir hayatım var seviyorum kimisi emekliler gibisin deselerde iyiyiz,
(1,566 puan) tarafından
Carptigim kisi arabasinin tamirini begenmedi. Evrt tehlikeli biliyorum dogru diyrosunuz oglumda da 38 haftaya kadar anestezi uzmanindan bile randevu almaya araba ile kendim gitmistim. Kendi islerimi kendim halletmem zorundayim suanlik. Masallah nazar degmesin rutin iyidir
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Gerçekten geldi mi üst üste geliyor Rabbim yardımcınız olsun❤️ oğlunuz kuvvetle muhtemel iki yaş sendromu tepkileri veriyor benimki de 2.5 yaş bu aralar inanılmaz zorluyor dışarda daha aktif olduğu için sürekli dışardayız bizde şimdi sahil yaşam parka getirdik bende Antalya’da yaşıyorum ☺️ umarım hayatınızı kızınızla beraber çok daha güzel bir hal alır ☺️❤️
(4,380 puan) tarafından
Bu zamanın çocukları da değişik gerçekten inanın çok zorluyorlar tek çocuk olmasına rağmen sabrımın sonuna geldiğim çok oluyor benim de biz bu kadar büyüttük diyenlere de sizin zamanınızdaki çocuklarla bir değiller diyorum Rabbim yardımcımız olsun gerçekten
Antalya’da nerdesiniz acaba ?
(1,566 puan) tarafından
Evet haklısınız katiliyorum bir de her cocuk bir olmuyor.  Kardesler bile birbirinden farkli huylara ozelliklere sahip oluyorllar. Sanirim en zor donemlerden geciyoruzm saglikla buyusunler hepsi. Ben kepez ilcesinde yasiyorum siz hangi semttesiniz
(4,380 puan) tarafından
Öyle gerçekten kardeşler bile birbirinden çok farklı oluyor.
Bende Muratpaşa ilçesindeyim Büyükşehir belediyesinin ilerisinde Aytemiz petrolü biliyor musunuz o civarda oturuyorum ☺️
(1,566 puan) tarafından
Memnun oldum tanistigim icin sanirim mark antalyaya giderken  o civardan geciyoruz
(4,380 puan) tarafından
Evet evet markantalyaya baya yakınız bende memnun oldum ☺️❤️
0 oy
(2,129 puan) tarafından

Sen en güzelini yapmışsın emin ol ne güzel kendine ait bir evin var sana yardımcı olmaya çalışan bir ailen var o adamdan kurtuldugun icinde sevinemlisin oğlun bence biraz ilgiye muhtaç onunla ilgilenmelisin ben de çalışmak isterdim açıkçası ama iki çocuğum var onlara bakıyorum evde eşim çalışıyor ve ben çok sklıyorum keşke benimde işlerim hiç bitmese :) eşimin tarafiylada ayda yılda bir görüşüyoruz çok yakın olsakta ben genelde annemgile gidiyorum kalmaya değişiklik olsun diye arada

(1,566 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Suanlik oturdugun ev kendimin degil.malesef kira. Ve yuksek oldugu icin  16500 lira oglumu krese gondermedim o yuzden. Hem kira giderler ve kres agir gelecekti. Sukur ki annem ogluma bakiyor . Aslinda hersey yolunda olsa calismaktan ve oglumla ilgilenmekten gezmekten yorulmam. Ikinci bebek sorumlulugu, sonradan plansiz cikan kaza masrafi derken biraz stres yaptim. Saglikla buyusun cocuklariniz en azindN her anlarina sahit oluyirsunuz
(2,129 puan) tarafından
Oww baya yüksekmiş kira cnm ya o ne öyle :( biz TOKİ'den 160 bine ev aldık kirada değiliz artık şuan yeni taşındık ama yinede oğlumu kreşe yolliyamiyorum bizi çok aşıyor kreş parasi + masrafı olarak o yüzden evde oğlumda oğluna şuan hormonlarindan dolayi üzülüyorsun büyük ihtimalle çünkü bu yaşlarda çok normal yaptığı şeyler ve kardeşi olucagi icin senin dikkatini çekmeye çalışıyor benim oğlum 1 buçuk yaşındaydı ben hamileyken ama çok anlıyordu ve kardeş istemiyorum diyordu ağlarken kardeşi olunca çok mutlu oldu biz anlamadığını sanıyorduk küçük olduğu için ama istemiyorum deyince hepimiz şaşırmıştık şimdi ise sürekli ben kardeşimi çok seviyorum diyor hep oyun oynuyorlar birlikte 2. Çocuğum kız abisine yetişti bile sürekli abisini ısırıyor kendisini koruyor :))) ben kardeşine kızınca hayır o benim rüyam kızma ona diye bana bağırıyor kardeşini herkesten korumaya çalışıyor bence seninkisine öyle olucak hiç canını sıkma
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Bunca zorlukla iyi baş ediyorsun. 10 aylık oğlum var ve 23 haftalık gebeyim. Ben de boşanmak düşünüyorum. Eşimi sevsem de bazı şeyleri asla düzeltmeyecek. 
(1,566 puan) tarafından
Tesekkur ederimm . Sizin icinde ne  hayirlisi ise o olsun.  Bende bosanma kararini kolay vermedim . Dusundum tasindim olmayacak en son hatasi uzerine sabah 8de kalktim gittim adliyeye
0 oy
tarafından
Sakin yasamayi seven biriyim cok.. çok şükür sakin hayatım var
(1,566 puan) tarafından
Maşallah nazar degmesin. Sevindim sizin adiniza

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 355 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 353 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde heygirls (834 puan) tarafından soruldu