+2 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (5,232 puan) tarafından

Döndük dolaştık yine köye geldik Kaynanamın yoğun ısrarları sonucu :silly:

Kendi memleketimde köy hayatı ama eşimin memleketinde köylerini pek sevemedim şehir hayatı burası köy gibi değil :)

Peki ya sizin için ?? 

image

36 Cevaplar

+1 oy
(10,531 puan) tarafından
hiç köy hayatını bilmem. ne annemin nede babamın köyü yok. sadece zor olduğunu biliyorum o kadar. ben yapamam köyde 
(5,232 puan) tarafından
Bende köy hayatını bilmiyorum İstanbul'da büyüdüm memlekete yazdan yaza tatile giderdik ama yaparım diye düşünüyorum:)
(10,531 puan) tarafından
arkadaşım vardı. karanlıkta kalkıp biber toplamak, hayvanların altını temizlemek vs anlatıyordu. alışkın olmayanın yapabileceği şey değil bence. tavuğun altından yumurta bile alamam ben korkarım:)))
(5,232 puan) tarafından
****** bakmadan durmak kız ****** bende bakamam korkarım :D bahçe işi vs
-Reklam-
+1 oy
(2,837 puan) tarafından
Keşke köyde evimiz olsaydı da yazdan yaza hiç değilse hafta sonları gitsek benimde köyüm var genellikle gidersek pikniğe annemlerin köye gidiyoruz ..esiminde köyü var evleri var ama kimse yok kaynanamlar burda bazen eşime diyorum annenle babam niye burda duruyor gitsinler köye bizde kalmaya gidelim 
(5,232 puan) tarafından
Nerelisiniz canım ❤️
(2,837 puan) tarafından
Erzurum
+1 oy
(2,080 puan) tarafından
Şehir hayatı ya köy hayatı zor gerçekten. Köy hayatı demem için her türlü kolaylığımın olması lazım sobalı olmasın mesela,su gittiğinde dolu bir su depom olsun evimin çatısında, elektrik gittiğinde bir çözümüm olsun ne bileyim öyle. Bağ bahçe de çok bilmem ve sevmem börtü böcektende korkarım kedi köpekten her şeyden. Bahçeme çay içmeye yemek yemeye çıkacaksam mesela tezek kokusu gelmemesi lazım kedi gelmemesi lazım tabağıma sineklerin doluşmaması lazım işte ohoo :D
(5,232 puan) tarafından
Ohooo aşko bu dediklerin şehirde bile zor :D
(2,080 puan) tarafından
Sehirde az olanlar işte o yönden şehir hayatı :D
+1 oy
(2,899 puan) tarafından

Sonuna kadar köy hayatı imkanım olsa gözüm kapalı giderim 

(5,232 puan) tarafından
Benim koca Karadeniz e gitse ben hiç durmam heralde:D
(2,899 puan) tarafından
Artık köy hayatını o kadar çok özledimki her ile razıyım ben
(5,232 puan) tarafından
İnşallah Allah nasip etsin ❤️
+1 oy
(50,425 puan) tarafından
bir iki günlük köy olabilir ama yasamak icin ilcedeyim memnunum büyük şehir de sevmiyorum
(5,232 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun canım ❤️
(50,425 puan) tarafından
Bursa'nın ilcesi yalovaya yakiniz
(5,232 puan) tarafından
Oralar güzel gelmiştim Bursa'ya
(50,425 puan) tarafından
güzel ama merkezi gezince yetiyo bana büyük sehir ustume üstüme geliyo o kalabalik metrolar falan
(5,232 puan) tarafından
Bende merkeze gidince sıkılıyorum ya kalabalık ilçe o kadar değil
+1 oy
(5,159 puan) tarafından
Kendim ilçede doğup büyüdüm evlendim köye geldim sadece kışını sevmem gerisi kafam rahat çok şükür 
(5,232 puan) tarafından
Kışı çok çetin oluyor evet
+1 oy
(700 puan) tarafından

Esimin ailesi merkez de yasiyor onlarinda koyu var 3 saat uzaklikta ve bizim koy gibi degil bildigin eski koyler gibi sevemedim tabi kalan olmadigi icin duzende yok :) bu sene badem toplamaya gittik hep beraber sefilleri yaşayip geldik ama kendi koyum cennet yarim saat uzaklikta annem koyde yasiyor temiz hava manzara guzel yarin gidip kalicaz :D bazen de esime sey derim aldin geldin beni dogal hayatimdan buralara kapattin derim  koyu severim 

(5,232 puan) tarafından
Eşimin köyü tam tersi kasaba gibi ama bende böylesini sevemedim
+1 oy
(2,967 puan) tarafından
Valla koy hayatini severim ama ben usengec insanim herhalde orada hayatta kalamam tonla is rutinj var 

Birde insan alisiyo carsi pazar gezmek istiyo

Ama bahce evim olsn isterdm yazin belli bi donem gecirmek isterdm ama yasamak nooo ben beceremem
(5,232 puan) tarafından
Yaparsın be:D
(2,967 puan) tarafından
Yarin tasiniyorm :))
(5,232 puan) tarafından
Köye mi kiz
(2,967 puan) tarafından
Evetttttt
+1 oy
(9,193 puan) tarafından
Hiç köy hayatı yaşamadım ama kesinlikle köy hayatını isterdim. Keşke imkanım olsa köye yerlessem bağım bahçem olsa 
(5,232 puan) tarafından
Bende bağ bahçe hobi bahçesi istiyorum ya
+1 oy
(164 puan) tarafından

Köy hayatına kurban olurum ama ben yapamam herhalde yaa zorlanırım herhalde :) uzaktan kolay gibi geliyor ama çok zordur bence sıkıldım şehrin gürültüsünden dedikodulardan ayy 

(5,232 puan) tarafından
Köy alışınca güzel alışana kadar zor
+1 oy
(1,007 puan) tarafından

Istanbulda dogum büyüdüm annem babam da istanbulda büyümüşler beni bırakın annem babam bile köyde yapamaz :) o yüzden brn sehir hayatı diyorum

Ama evim müstakil olmalı bahçesinde oğlum oynamalı kapıya sandalye atıp çay içmeliyim 
(5,232 puan) tarafından
Hayalimiz bizimde evi satıp bahceli müstakil ev
(1,007 puan) tarafından
Su an evimiz müstakil öyle rahatki anlatamam ama biraz küçük bir de üst katimizda kaynanamlar var sadece kendimize ait olan daha büyük bir eve taşınma hayalimiz var inşallah
(5,232 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️ dua et bizede nasip olsunn
+1 oy
(815 puan) tarafından
Ben köyde yapamam. Köy yaşantısını da biliyorum çünkü yaşadığımdan değil ama annem tarafının köyü var sabah erken kalk işlerini hallet bahçe hayvanlar kışın soba toz toprak sosyal hayat yok zor 
(5,232 puan) tarafından
Öyle de insan bir yaştan sonra da sosyal hayat istemiyor
(815 puan) tarafından
Annem  47  babam da 60 yaşında annemle babam eve girmezler sürekli aktivite içerisindeler yani ben öyle görmediğim için ailemden istemeyeceğimi düşünmüyorum :D
+1 oy
(7,927 puan) tarafından
Şehir hayatı köy sevmem
(5,232 puan) tarafından
Şehirli gacilar sizi :D
+1 oy
(18,135 puan) tarafından
Şehir hayatını tercih ederim 
(5,232 puan) tarafından
Şuan bende yaşlanınca kesinlikle köy
+1 oy
(257 puan) tarafından
Köyümüz var 

Yapamam hiçbir zaman oraya ait hisstmedim.kendimi.sehir alayım ben 

Zaten büyükşehirdeyim
(5,232 puan) tarafından
Nerdesin kız
+1 oy
(178 puan) tarafından
Bn hep köy hayatında büyüdüm bahce içlerinde evlendiğimde de köy hayatının içine girdim şehir hayatını aaprtmanlarj falan pek bilmem kolaylıkları illa vardır (soba derdi yok faln ama ) köy hayatı bnce çok iyi sebzeni meyveni ekiyorsun rahatsin bnm oğlum da Bizim gibi büyüyor telefondan uzak arkadaşlarıyla bnce köy hayatı daha güzel ve daha Zor 
(5,232 puan) tarafından
Ne güzel anlattın ❤️
(178 puan) tarafından
Hayatım köyde geçti cnm 25 yaşındayım 25 yılım köyle ilgiliydi şimdi bnde çocuğumu bnm büyüdüğüm gibi büyütüyorum şöyle anlatim sabah oğlumla kahvaltı hazırlarken bn o oyuncaklarıyla oynadı kahvaltı yaptıktan sonra dışarı çıktık saat 1 bucuga kadar oynadı sonra öğle yemeğini yedirdim şimdi uyutuyorum o uyuyunca da bn evimin işini ve yemeğimi yapacam küçüklüğünden beri böyleyiz aslinda anlatınca çok güzel ama köy hayatının zorlukları da var salcani konserveni yapıyorsun soba kuruyorsun faln çok yorucu
+1 oy
(853 puan) tarafından
10 yıllık köy, 7 yıllık şehir, 9 yıllık da ilçe geçmişim var. Ara sıra köy, ara sıra şehir, genel anlamda yaşamak için de ilçeyi tercih ederim. 
(5,232 puan) tarafından
İlçeler sakin oluyor
(853 puan) tarafından
Hem daha sakin, hem daha bilindik, hem daha güvenilir
+1 oy
(661 puan) tarafından
Köyde büyüdüm. Şu an şehir merkezindeyiz. Eşimin köyünü ben de sevemedim çok kurak (Mardin). Ben izmir'in bir köyünde büyüdüm. Kendi köyümü çok özlüyorum. Şehir hayatını pek sevemedim :(
(5,232 puan) tarafından
Köy dediğin yeşil çayır çimen olur buralar suriye gibi
(661 puan) tarafından
Eşimin köyü gerçekten çok kurak. Benim köyün çok yeşillikti, ağaçlıktı.
+1 oy
(762 puan) tarafından
Köy hayatı değil ama bi müstakil evim olsun isterdim 
(5,232 puan) tarafından
O bizimde hayalimiz
+1 oy
(539 puan) tarafından

Küçük Bir kasaba en güzeli ne köy ne şehir :)

(5,232 puan) tarafından
Sahil kasabası ❤️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
51 cevap 353 göst.
+2 oy
28 cevap 284 göst.

401,230 soru

12,008,586 cevap

36,194 kullanıcı

...