0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (946 puan) tarafından
Selam kızlar, komşum adına yazıyorum okuyacağız hepsini. 

Komşum annesiyle tartışmış ve suratı düşmüş uzatmış konuyu ve eşiyle de tartışmış. (Annesiyle de eşinin davranışı yüzünden olmuş tartışma) Kocası da annesinin yanında daha büyük olay çıkarmış ama asla kabul etmiyormuş. Ben az bile yaptım diyormuş. Normalde de pireyi deve eder hatasını hiç kabul etmezmiş.

Benim not. Dışarıdan bize çok saygılı eşi, yani ben yanlarında olmasam o adam mı böyle derim 

8 Cevaplar

+1 oy
(758 puan) tarafından
El iyisi tipik erkek. 
(946 puan) tarafından
Kesinlikle :))
-Reklam-
+1 oy
(95 puan) tarafından
Baskasına iyi olan evine kötüdür zâten şaşmaz
(946 puan) tarafından
Ahaha kesinlikle öyle
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Narsist dediğimiz tipten galiba eşi bunun için bir vidyo görmüştüm y.t da narsist eslerle baş etmenin yolları öneririm 
(946 puan) tarafından
Narsist doğru bir tanım. Bakalım videoya buluruz umarım
0 oy
(350 puan) tarafından
Konuyu tam anlamadım. Kendi annesiyle tartışıp sonra kocası annesiyle tartışınca kocasıyla da mı tartışmış? Mevzu tam nedir bilmiyorum ama kocası eşini savunmuşsa normal olabilir. Bir de ne olursa olsun ailemizle olanı eşimize yansıtmamak duyurmamak lazım bence. 
(946 puan) tarafından
Koca ve anne tartışmıyor. Kadın, önce anasıyla sonra kocasıyla tartışıyor kocada edepsiz
(350 puan) tarafından
Şimdi anladım canım. Eşime her zaman diyorum bana yaptığını bir şekilde sineye çekerim ama aileme saygısızlık yapamazsın. Buna rağmen bir iki defa eleştirel cümlesi oldu anneme dedim ben de senin ailene saygısız davranırım görürsün gününü. Hemen özür dile bir daha da haddini aşma ne derse dersin tamam de sus. Özür diledi bir daha da yapmadı. Ailemizi de eşimizi de ezdirmemek lazım. Arada dengeyi sağlamak lazım
0 oy
(18,751 puan) tarafından
O kadar çok var ki bölgelerinden dışardan görende işinde gücünde iyi aile babası diyor. İşte ah ah bir de arsız arsız az bile mı yaptım diyor 
(946 puan) tarafından
Ah ah sorma tam arsızmış baksana
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Ele iyi dışa kötü nefret ediyorum öyle adamlardan 
0 oy
(14,752 puan) tarafından
Ananem der 

Ele acı elin hacı diye böyle tip erkekler çok 
0 oy
(3,640 puan) tarafından
Bir arkadaşımın eşi böyle. Bize ve çevresine çok iyi millet ağzına da etse sesi çıkmaz. Ama eşine tam bir aslan. Ne saygısı var ne bir şey. Ağzı da bozuk. Sen şımarma diye yüz vermiyorum sana diyor karısına ve 6 yıllık evliler 5 yaşında da oğulları var
(946 puan) tarafından
Ay yazık çok üzüldüm. Var böyle manyak tipler severek mı evlenmişlwr
(3,640 puan) tarafından
Yok görücü usulü. Ya görsen çevresinde herkesin işine koşmaktan işine geç gidiyor. Ama eşini gün içinde aramaz bile. Bazen arkadaşıma diyorum yemek ve tatlı yapmaktan ölcen dinlen filan hiç durmuyor çünkü. Eşi geçen demiş biraz yemek yapmayı öğren hiç bilmiyorsun diye şok oldum. Sürekli manipülasyon sürekli.
(946 puan) tarafından
Yazık ya cidden yazık

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 577 göst.
0 oy
3 cevap 329 göst.
17 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 493 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ade0 (62 puan) tarafından soruldu

412,150 soru

12,407,504 cevap

44,679 kullanıcı

Kategoriler

...