0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından
Komşum oğluna akülü araba almış parktan gelince kızımın yanına sürdü kızımda anne bak araba falan dedı yanına gıtı  bızım sitede oturan başka bır teyze de çocuğa hadı oda otursun bır kare beraber bının dedı bende istemedim yok olmaz dedım babası ile annesi de bıraz uzaktaydı babsı hemn bagırdı hayır bindirmeyin düşerse sorumluluk kabul etmiyorum dedi evet haklı zaten bende izin vermıcektım ama oğlu arabayı bız binaya gırene kadar sürekli kızımkn yanında sürdü tamm sorumluluk kabul etmiyorsunuz ama çocuğunuzu da çağırın da gözümüze sokmasın benmi abarttım yaa çok sinirliyim de  

13 Cevaplar

0 oy
(1,749 puan) tarafından
Ben olsam o çocuğu kendim tutar bindirirdim valla. 
(95 puan) tarafından
Yaaa tenezzül etmedım ama adam zaten bagra bagra bindirmeyin dedi:)) çok sinir bozucuydu
(1,749 puan) tarafından
Ben de tenezzül etmem ama çocuk sonuçta ister yani gönlü kalır. Ben kendim teklif ederdim binsin diye.
(4,070 puan) tarafından
Ne demek zorla bindirirdim. Hiçbir aile komşu çocuğunu bindirmek zorunda değil. Benim çocuğum özeniyorsa üzülüyorsa ileride oynatır dikkatini farklı yöne çekerim.
(95 puan) tarafından
Eşim sipariş verdi zaten ama dışarda bindirmicem aynı sorunu başkaları yaşamasın diye zaten alacaktık erken diye almamıştım
(1,749 puan) tarafından
Öncelikle bahsettiğimiz kişinin bir çocuk olduğunu unutma yetişkin değil. Akülü araba çoğu çocuğun çok fazla ilgisini çekiyor. Sokakta başka daha ilgi çekici ne olabilir ki? Kaldı ki hanımefendi diyor ki binaya girene kadar yanımızda sürdü. Yani çocuğun ilgisini farklı bir şeye çekmeye çalışsa bile çekemezdi büyük ihtimalle. Çocukların gönlü kalır. Çocukken çok pahalı bir akülü arabam vardı. Ve annem arkadaslarimla paylaşmamı söylerdi. Çok şükür ki paylaşımcı bir çocuk oldum. Ve hep beraber mutlu olduk. Herkesin almaya gücü yoktu maalesef ki günümüzde de öyle. Annesi hayır dese bile ısrarcı olurdum çocuğun aklı kaldıysa.
(4,070 puan) tarafından
Sizin müsaade etmediğiniz bir şey olduğunda herhangi bir anne de ısrarcı olsa tutumunuz nasıl olurdu. Sizin çocuğunuz mutlu olacak diye neden başka bir çocuk ağlasın; vermek istemiyorsa. Bu bencillik olur. Zaten site elbette bahçede kullanacak, diğer çocuğumuz da bir şekilde görecek bunu. En kötü eve çıkılır, emrivaki yapıp zorla bindiririlmez ki.
(1,749 puan) tarafından
Çocuk istemiyor demiyor fark ettiysen. Babası sorumluluk kabul etmiyorum demiş. Sen tam okumadın sanırım.
(4,070 puan) tarafından
Ne farkeder hanımefendi aile binmesini istemiyor bu kadar.
(1,749 puan) tarafından
Ben de bu durumu kınıyorum. Ufacık çocuğun gönlünü yapmak zor olmamalı.
(95 puan) tarafından
Yrnı anne tuğçe aynen öyle  herkesın imkanı olmıyr6boz evet gırınce unutuyıruz6ama çocuklar unutmuyor maâlesef
(95 puan) tarafından
Zaten bende bindirmek istemedim kı ıkı saattir ne saçmalıyorsunuz sız okudugınızu anlamakta sıkıntımı yaşıyorsunuz
(95 puan) tarafından
Ben zaten emrıvakı yapacak kadar yızsuz bırı degılım6cok şükür alıp götlerineeeee soksınlar arabalarını
(5,206 puan) tarafından
Yenıanne arabalı cocun babasının yerındd eolsam bındırırrdım demıs bence. Yoksa diğer türlüsü cok saçma
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Bizimde akülü arabamiz var çocuklarım biniyo ikisi birlikte kimsenin gözüne sokmayı şuana kadar düşünmedik ne alaka çok sacma ama ben başka bir çocuk binse istemezdim ya ^-^
(95 puan) tarafından
Tabiki de bındırmek zorunda değil kımse zaten bındır de demedim ama çocuklarını da yanlarında tutsunlar sonuçta kızım araba icon ağlıyor çağırın cocıgunızı6bır zahmet yanınıza degış6mı ama
(2,126 puan) tarafından
Cnm orda haklsn hatta onun kumandasiyla kendrne doğru getirebilir ben olsak öyle yapardım karşıdaki cocuguda üzmemek için ben nerede çocuk yoksa orada kullanıyorum arabayı
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Bu tarz durumlarda önce çocuğuma soruyorum binebilir mi diye, ağlayıp bağırmazsa aileye izin verirseniz binebilir diyorum. Bir tur biniyorlar, sorumluluk zaten ailede sonuçta yanında duruyorlar. 
(95 puan) tarafından
Yol canım yaaa ben Ece çıkacaktım zaten esım geliyordu adam birden bağırdı şok oldım ama esım simdi sıparis verdi
(4,553 puan) tarafından
Valla bağırması garip. Dediğim gibi ben öteki çocuk çok diretiyorsa oğluma soruyorum sorun etmiyorsa aileye söylüyorum çünkü bazıları da çocuğu disipline etmek adına yok binmesin diyor, aile de izin verirse ne olacak sanki akülü arabamızı mı yiyecekler. Altı üstü hevesini alıp, 1 tur biniyorlar. Eşin en güzelini yapmış:
0 oy
(4,476 puan) tarafından
Bizimde akulu arabamiz var. Oglum kucukken cok cocuk yoktu sitenin bahcesinde genelde isteyen olmadi. Simdi buyudu, kucuk oglumu bindiriyorum. Cocuklar isterse de genelde tanidigim cocuklar oldugu icin haksizlik olmasn aralarinda diye 1 tur bindiriyorum. Sonra zaten istemiyo kimse. Bizim cocuklar biniyo. Tabi bindirmeden once buyugune soruyorum. Arkadaslari oldugu icin sikinti olmuyor. Sorumluluk acisindan haklilar ama bazi insanlar asiri tepki veriyor bende bunu sevmiyorum. Mesela bizim komsu var. Bi cocuk binmeyi birak dokundugu an elleme yok oglum kizar bi tepkiler. Benim cocugum istemez ama baska cocuga yapsa da rahatsiz oluyorum bu tavirdan. O zaman indirme yani.

Senin durumunda da sorumluluk icinse hakli ama cocuk benim cocugumun onunde surmesinde diyemezsin ki o da cocuk. Ben olsam cocugumu alir giderim boyle bi durumda.
(95 puan) tarafından
Çok güzel yorum yapmışın ama ben zaten gidiyordum kapının önündeydin çocuk sürerk geldi ve suteklı lızmın etrafında tur atıyordu ağladığı için gidemiyordum neyse yaa ben kızma uzuldım6doue fazla duygusal baktım
0 oy
(2,792 puan) tarafından
Sizin gözünüze sokmaya çalıştıklarını sanmıyorum. O kadar para verip aldığım bir oyuncağı bende başkasına vermezdim. Hem çocuk ne bilsin hava atmayı falan
(95 puan) tarafından
Yol canım çok yanlış anlamışsın ben ailenin tutumunu elestırdım zayen ben bindirmem diye not düştüm konu başka
(2,792 puan) tarafından
Bende kızıma akülü araba alsam izin vermem, başladı mı hep devamı gelir kafasındayım. Ailede çocuğa hadi git orada sür diyecek hali yok
(95 puan) tarafından
Umarım alırsınız
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Akülü araba kadar gereksiz bir şey yok

Çocuklarımın vardı 2 kişi binilebiliyordu.

Çocuklar çok heves ediyordu . Yani benim çocuklarım dan çok başkasının çocuğunu bindiriyordum  .açıkçası zoruma gidiyordu..yani benimki 2 taneydi milletin 10tane. Kırmamak için hep bindiriyordum . 

Baktım olacağı yok. Benimkilerde büyüdü...

Adam akıllı binemiyorlardı bende sattım gitti

Keşke bende komşunuz kadar sert ve net olsaydım ama olamadım maalesef 
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Bizimde akülü aranız dahaca korkuyor binemiyor ufak bizimki ama bebeğin hava atabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.esimin kardeşleri çok yiyenlerin binmesini istemediğim için sadece evinizin bahcesinde çevrili alana çıkarıriyrm diye düşünüyorum 
(95 puan) tarafından
Yok canım ben çocuğa laf etemdim zaten ailenin tutumunu elestırdım esım :) cocık ne bilsin hava atmyi
0 oy
(4,070 puan) tarafından
Abartıyorsunuz, kimse bindirmek zorunda değil. Ayrıca o da çocuk ne bilsin göze sokmayı. Evladınız üzülüyorsa oradan uzaklaşıp, dikkatini farklı yöne çekebilirdiniz. 
(95 puan) tarafından
Canım zaten bımdırmeyecegım dedim ben adam durduk yere bagırdı cocık hava attı fıye bırsey demedim ya herkes öyle anlamıs6:))
0 oy
(14,749 puan) tarafından

Benimkiler de parkta özeniyordu 

Eşime foto attım çocukları dayanamadı 2 tane aldı :) 

Şimdi parklar akülü araba dolu 

(95 puan) tarafından
Benım eşimde simdi siparis verdi boz zaten daha erken diye almıyordık
0 oy
(209 puan) tarafından
Kızınız o kadar istemiş bi kerecik binse nolur sanki ya bazılarını anlamıyorum çok kıymetli oluyor oyuncakları bide kimisi de surat yapıyo çocuk bu yani hayır demekten anlamıyorlar bazen
(95 puan) tarafından
Amaan kıız herkes brnı suclamıs sağol sen varol:))
(209 puan) tarafından
Suçlayacak bişey göremiyorum ben empati yaptım sen haklısın :)
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Böyle bir durumda ben de bindirmezdim çocuğumun da dikkatini başka bir şeye çekerdim araba kendimizin olsa ben de sorumluluk almazdım bindirmek istemiyorum demem ama pahalı şeyler sonuçta bozula da bilir yani ondan da çekinirim bie avmye gittiğimde de geçen görmüştün istemiştin ya gel burada biraz bin başka birinde görünce istemek yok diyebilirdim
(95 puan) tarafından
Yaa ben bımdırmeyecegım deföm zaten adam hereksız yere çıkış yapto6brn evıme gidiyorum zaten erken diye almıyorduk ama sımdi sipariş verdi  bana varoşluk gibi geliyor bu tarz davranışlar
0 oy
(780 puan) tarafından
Ben olsaydım çocuk siknti çıkmazsa sorumluluk bana ait biraz binsin tabi derdim çocuklar her gördüğünü istiyor herseyide alamıyoruz maalesef 
(95 puan) tarafından
Oyle ama ben istemem zaten o kadını da sevmem :))
(780 puan) tarafından
Sevmiyorsan o başka canım benim oğlumda bugün akullu motor gördü gözlerini alamadı ama bineyim vs demedi.
0 oy
(2,541 puan) tarafından
Arkadaşına göstermek istemiş o yüzden ayrılmamış yanında bende olsam.bindirmem teklif etse bile bindirmem 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 281 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 779 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Alel (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 238 göst.
0 oy
10 cevap 298 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Linkin (20,296 puan) tarafından soruldu