0 oy
395 göst.
Aile kategorisinde (773 puan) tarafından
Eşiniz size öyle oturalım dese ne yaparsınız

26 Cevaplar

0 oy
(7,499 puan) tarafından
Biz öyleyiz bir sıkıntı yok aranız iyise neden olmasın 
-Reklam-
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Elti ye göre değişir tabii. Ben asla kabul etmezdim eşim yıllardır istiyor ama ben asla gitmem diyorum. 
0 oy
(11,254 puan) tarafından
oturmam. Dünya iyisi olsalar da çok iyi anlaşsak da oturmam. yakın oturabiliriz ama aynı binada istemem
(52 puan) tarafından
Yakın bile olmak istemem herhalde. Görünürde hiçbir problemimiz yok gibi hiçbiriyle ama oluru var. Ne kadar uzak o kadar iyi.
(11,254 puan) tarafından
bende görümcemi severim, kaynanamı da severim. ama evinin ışığını görmeyeceksin evinden. bu kendi annem, ablam için de geçerli
0 oy
(2,913 puan) tarafından

Hayır .. hayır .. hayır direk cevap yazayım :getlost:

0 oy
(727 puan) tarafından
Zorda kaldıysam otururum ama çizgimi korurum öyle yol geçenhanı gibi hiç sevmem 
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Benimde eşimin hayali 3 katlı ev alıp kardesleriyle oturmak herkes kendi evinde olacak diyo yabancı girmez binaya diyo diyoda diyo ortada daha elti yok sadece hayal sjsjsj
0 oy
(2,959 puan) tarafından
3 ay evime geldiler evleri hazir olana kadar. Sonra kendi evlerine çıktılar üst katıma. Bir sebept3n tartışma oldu ve prenses eltimin doldurmasiyla iki kardeş şimdi düşman gibiler. Nankörler biz de taşındık zaten yurt dışına 
0 oy
(113 puan) tarafından
Kaynım yok fakat ev alma sürecinde eşimin ailesi gorumcelerimle aynı apartmanda oturtmayi planladı fakat eşime asla ama asla kabul etmemesini soyledim kesinlikle oturmam ne kadar iyi olursak olalım herkes yerinde iyi olsun gerek yok alt üst olursak ister istemez kavgalar tartışmalar anlasamamzliklar başlar diye düşünüyorum onlar çok kavgacı bende kavgacı bir ailede büyüdüğüm için sakinlik istiyorum gürültü istemiyorum
0 oy
(1,454 puan) tarafından
Oturmam elimden geldikce
0 oy
(3,741 puan) tarafından

Asla ama asla oturmam katil olurum

0 oy
tarafından
Karakterlerine bağlı. Kaynanam ve görümce ile aile apartmanindayim Allah yokluklarini göstermesin. Kötü olsaydık aynı şeyleri söyleyemezdim tabi.
0 oy
(5,688 puan) tarafından
Valla biz 4 elti oturuyoruz ama tavsiye etmem.
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Hic taviz vermem, nerde cokluk orda ..... 

Yani kapilar bile ayri olsa ayni akvaryumda baliklar gibi, istemezdim illa ki olay çıkıyor 
0 oy
(16,850 puan) tarafından
Aynı mevzu kaynanamla bizde geçiyor biz gurbetteyiz onlar buraya taşınsa yok demem apartman benim değil sonuçta. Ama ben bile isteye onların memleketine evlerinin dibine asla taşınmam bile isteye kendime bu kötülüğü yapamam 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Hemoroid sorunumu dahi bahane eder stresdeoturamiyorum der asla asla kabul edmem
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Bizim aramız iyi, ona rağmen istemem. Ev üstüne ev olmaz. 
0 oy
(766 puan) tarafından
Dünyada cehennemi yaşamak istiyorum diyorsan tabi ki
0 oy
(169 puan) tarafından
Ben oturuyorum+ kaynana alt katta :D
(773 puan) tarafından
Ee durumlar nasil cnm :)
(169 puan) tarafından
Kimseye yüz vermediğim için sıkıntı olmuyor ne giderim ne çağırırım. Tek sorunum eşim her fırsatta işlerine koşuyor planımız olsa bile ama uzakta otursakta aynı olurdu herhalde içten gelen birşey
0 oy
(20,246 puan) tarafından
Yeni evliyken eşim beraber otururmusunuz dedi boşanırız dedim ben o kızla anlaşamam pasaklı yalancı sinsi mikrobun teki hergün saç baş girerim dedm oturmadık :)
0 oy
tarafından

Evliliğimin 4 senesinde aileyle yakın oturmayı kabul ederdim aynı apartman da olsa sorun olmaz diyordum ama işler değişiyor bı şekilde. Sonra diyosun ki keşke uzak olsam hatta başka şehirde olsam. :) tabi herkesin karakterine göre değişebilir 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 234 göst.
0 oy
18 cevap 481 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 516 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Syma (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 297 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde sweetlady (773 puan) tarafından soruldu