0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından
Sevdiğim bir arkadaşım var kızlar nişanlı yazın evlenecek ilk başta nişanlısğı ile farklı bir yere oturmayı dönüşayorlardı şimdi de altlı üstla oturacağız nişanlımla anlaştık sorun olmayacak dedi lakin kayınvalidse problemli bir tip bilmiyorum üzülürsün yapma dedim akıl verdim ama kırk da iyi olsalar zamanla sorunlar çıkacak  arkadaşımın nişanlısı çok anneci nişanda da ufak tefek sorunlar çıkardı işte çok acıkmış.kıyafeti  gibi gibi surat asmalar filan 

İnsan bile.bile niyi kendini ateşe atar birlik oturup veya altlı üstlü oturup iyi.anlaşan çok az var 

Birlik oturan veya altlü üstlü oturup.çok iyiyim memnunum diyen varmı

18 Cevaplar

0 oy
(1,537 puan) tarafından
Yok ,,, olanda görmedim. 

Bırak yaşasın görsün. 

Bana akıl veren olsaydı ben de kabul etmezdim
(34 puan) tarafından
Çok anlattım canım bizim kaynana ile aramısda araba ile 20 dk var o halde bile sanki bizimle yaşıyor gibi sürekli onlar yüzünden tartışıyoruz diyorum ilk 6 ay.meleklerdi sonradan değiştiyer diyorum ama çokda darlamak istemedim sonra köttü ben olurum diye
(1,537 puan) tarafından
Aynen canım. Sen söyledin karışma artık
-Reklam-
0 oy
(904 puan) tarafından
Ben kabul etmem ama benim eltim kabul etti mesela gayet iyiler 

Gorumcemin eltisi direk aynı evin icinde ustelik yasi 22 kucuk yani isteyen istiyor oturuyor anlasiyor canim ama dedigim gbi hic benlik degil ben olayin anlasma kisminida gectim bi sekil anlasirsin ama ozel hayatin olmaz rahat hareket edemezsin ben sirf bu yuzden bile kabul etmem
(34 puan) tarafından
Bencede bide bazıları altlı üstlü olsa bile tüm gün kaynanada sadeca akşamları eve ğeçiyorlar o bile kötü yani bende istemem
(904 puan) tarafından
Hic benlik seyler degil kaynanam 1 hafta yanimda kaldi dogum suresince her dkka cocugu elimden almalar kiziyorum 5 dkka sonra gene elinde falan cekilecek dert degil bide altli ustlu ayni evde oldugunu dusunsene akil sagligin kalmaz
0 oy
(4,021 puan) tarafından
Birlik oturup kaynanayla iyi anlaşan değil de kaynanayi iyi bastıran vardır kendine güveniyodur altta kalmaz gelin kaynananin evine gitmiş gibi değil kaynana geline gitmiş gibi hayatlarına devam ederler ama bana göre altli üstlü oturmakla birlik olmanın birbirinden hiç Bi farkı yok tek diyeceğim Allah booool sabır versin 
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Bırak boşver evlenince anlar şimdi senin söylemen ona batar
(34 puan) tarafından
Biraz alındı evet o yüzden üstelemedim yarın bir gün ben kötü olurum diye birde çok pasif birisi asla bastıramaz kaynanansını
(3,919 puan) tarafından
Aynen canım ailenin içine girmeyince herşey güllük gülistanlik geliyordur. Sonra sen kötü olursun hiç karışma hayırlısı de
0 oy
(12,098 puan) tarafından
Valla kaynana var kaynana var. Bende otururdum kaynanamla iyidir cunku
0 oy
tarafından
Saatlik gidince bile delirtiyor beni altlı üstlü düşünemedim bile 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Sen söylemiş üstüne düşeni yapmışsın. Israra gerek yok yardım isteyene edilir. Olası sorunlar belli damat anneci falan demişsin orda başlıyor asıl sorun yetişkin olmamış bir bireyle ayrı şehirlerde otursa yine sorun olur 
0 oy
(320 puan) tarafından
Çekeceği varmış arkadaşının ne diyelim yaşayıp gorucek sen haklıydın diyecek.iyi niyetli olmayı belkide çok iyi olacaklar demeyi o kadar çok isterdim ki ama olmicak
(34 puan) tarafından
Olmayacak tabi kırk melek olsa bir ğün o terazı şaşacak canım bida arkadaşım çok saf
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Eşim anneci birisi değildir her daim arkamda durdu. 4 sene altlı üstlü oturdum. İlk yıl aşırı bir problem yoktu ama sonraki 3 yıl burnumdan gelindi. Hamileliğim,doğumum,evime gelen misafirim,girdiğim çıktığım her şeyimi bildiler laf da da susmadılar. Eşim her defasında onlar laf dedikçe karşılığını verdi,onlar üzerimize gittikçe beni korudu. Sonrada şukur evimiz çıktı ve taşındık. Bundan 1 ay önce kaynanam eşimi yine doldurmaya kalkmış işte eşin şöyle değişti böyle değişti diye. Eşimde susmamiş alt katında oturduk diye etmedigin zulüm kalmadı,demedigin laf kalmadı aklım olsaydı bırak 4 yıl oturmayı 4 gün bile oturmazdım en azından seni iyi biri bilirdi. Yuvamı yıkıyordun bosansinlar diye bas bas bağırıyordun, annesi geliyordu geldiklerine kem küm ediyordun napacak ya değişmeyip seninle sarmaş dolaş mı olacak az huzurum bozukmado ağlatmadın unutmadık o günleri demiş. Tabi benim kaynana laf mı dinleyecek her zamanki gibi bağırma çağırma vs... Asla ama asla oturup o hatayı yapmasın derim heleki anneci birisiymiş bence bulaşmasın bile. Benim eşim hep arkamda olduğu halde ben yıprandım ağladım desteğini eksik etmediği halde. Arkadasın mutlu olamaz :(
(34 puan) tarafından
Helal olsun canım kocana maşallah allah yuvanızı saatedinizi bozmasın darısı bana benim kocam asla öyle biri değil bir olmadığımız halde burnumdan geldi arkadaşıma da akıl verdim ama üstelemedim yarın bir gün ben kötü olurum diye
(1,111 puan) tarafından
Yaşayarak öğrenecek canım başka çaresi yok o zaman. Bende çok sessiz birisiyim laf deseler karşılık veremezdim ama üzerine yıllarca yüklenilince seninde gözün açılıyor artık ve mesafeli olmaya başlıyorsun. Muhtemelen arkadaşında öyle olacak çektiği acı gözünü açacak ama umarım eşi tarafından da ezilmez. Rabbim yardimcisi olsun kolay degil
0 oy
(2,245 puan) tarafından
Ben o b*ku yedim biri de demedi saçmala oturulmaz diye şimdi ayrı yaşayanlar keyif ederken ben sinir hastası oldum giriş var çıkış yok bu iğrenç yerden 
(904 puan) tarafından
Benim annem ablalarimida benide doverdi sanirim kaynanayla oturacaz desek
Abimin karisinida hic istemedi hatta kendinden cok a uzaga oturttu annem kimsenin dirdiriyla virviriyla ugrasamam der hep
0 oy
(263 puan) tarafından
Arkadasın çok büyük hata yapmıs... İnan bana melek te olsalar anlasamıyor insan 
(34 puan) tarafından
Hayırlısı olsun umarım o zamana kadar bu fikrinden vaz geçer
(263 puan) tarafından
Vazgecmelı yoksa ömür boyu o bahceden cıkamaz. Yok efenim tabak yemek getırsın yok efenim bır yere gidecek bıze haber versin merdiveni sılıyor bızımkınıde sılsın üstüne kım gelıyorsa onun kapısından geçmesi önce giriş katı kırletmesı cabası.... Valla zor işler ne yaparsa begendıdememek en zoru
0 oy
(16,739 puan) tarafından
Sonuçta her kötülüğü başkasından bekleyecek halimiz yok demiş ve kendine en büyük kötülüğü kendi yapmış. 
0 oy
(10,584 puan) tarafından
Nisanliyken sevgiliyken insanlarin hele mki kizlarin gozu kor oluyo biseyleri bileselerde olmaz ya olsa da seviyorum katlanirim her zorluga varim diyolar 1 sene dolmadan bosanmaya cikiyolar 
0 oy
(50,844 puan) tarafından
ben altli ustlu oturmamak icin kirada oturuyorum yasayip görür ancak eger arkadaşın dişli kendisine karistirmayan tipse sorun olmaz 
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun diyeceklerim bu kadar
0 oy
(3,327 puan) tarafından
Valla canım özel hayatın kalmıyor herşeye dahil olmaya başlıyorlar onu geçtim ne kendi evinde ne kaynananin evimde rahat edemez çünkü kaynanası çıkar yada o sürekli aşağıda olur rahat giyinemez banyo bile yaosa tıp tıp laflar döner 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Kaynanamgil müstakil ev yaptırirken eşim 2 katlı olsn ben evlenince otururm demis. Bi ablası var başka kardeşi yok eşimin. Kayon babam Allah razı olsun akıllı adam çokta severm kendisini . Gelen oturacak mi demiş . Ayrı otursn alt üstlu olmaz demiş. Yoksa Kaynanam da eşim de istemiş yani. Ha yapılsaydı benm aklım yok otururdum ama burnumdan da gelirdi  :)  çok şükür oylr Bi durum olmadi da evimiz ayri
0 oy
(84 puan) tarafından

Canım ben 7 yıldır altlı üstlü oturuyorum çok memnunum:) kaynanam çok iyidir birbirimizin kalbini hiç kırmadık çok şükür. 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 393 göst.
0 oy
24 cevap 451 göst.
1 Nisan 2023 Aile kategorisinde sweetlady (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
12 cevap 1,184 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Sabah Güneşim (360 puan) tarafından soruldu

404,353 soru