Eşim anneci birisi değildir her daim arkamda durdu. 4 sene altlı üstlü oturdum. İlk yıl aşırı bir problem yoktu ama sonraki 3 yıl burnumdan gelindi. Hamileliğim,doğumum,evime gelen misafirim,girdiğim çıktığım her şeyimi bildiler laf da da susmadılar. Eşim her defasında onlar laf dedikçe karşılığını verdi,onlar üzerimize gittikçe beni korudu. Sonrada şukur evimiz çıktı ve taşındık. Bundan 1 ay önce kaynanam eşimi yine doldurmaya kalkmış işte eşin şöyle değişti böyle değişti diye. Eşimde susmamiş alt katında oturduk diye etmedigin zulüm kalmadı,demedigin laf kalmadı aklım olsaydı bırak 4 yıl oturmayı 4 gün bile oturmazdım en azından seni iyi biri bilirdi. Yuvamı yıkıyordun bosansinlar diye bas bas bağırıyordun, annesi geliyordu geldiklerine kem küm ediyordun napacak ya değişmeyip seninle sarmaş dolaş mı olacak az huzurum bozukmado ağlatmadın unutmadık o günleri demiş. Tabi benim kaynana laf mı dinleyecek her zamanki gibi bağırma çağırma vs... Asla ama asla oturup o hatayı yapmasın derim heleki anneci birisiymiş bence bulaşmasın bile. Benim eşim hep arkamda olduğu halde ben yıprandım ağladım desteğini eksik etmediği halde. Arkadasın mutlu olamaz :(