0 oy
150 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (477 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar Ben yeni bir diyete başlamaya karar verdim ketojenik diyet daha önce Duydunuz mu bilmiyorum ama bu diyette hiçbir şekilde karbonhidrat tüketmiyorsun tamamen proteinden besleniyorsun biraz maliyetli Evet et tavuk yumurta ve balık tüketebiliyorsun Çünkü bu diyette yağdan ve proteinden korkmuyorsun ama karbonhidrattan kaçıyorsun ve protein insanı daha çok uzun süre Tok tuttuğu için ve daha fazla insana enerji verdiği için hem de açlık süresinde uzatabiliyorsun Bu sayede Hani Ara öğünde yok bilmem neydi Vız Vız vızırdı yok ben bunu denemeye karar verdim ama yine de kendime çok Güvenemiyorum çünkü şekerim çok hızlı düşüyor ve çocuk emzirdiğim için midir nedir bilmiyorum ama sanırım çok fazla hızlı düşüyor şekerim bunun içinde Muhakkak bir destek ürününe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum kullandığımız herhangi bir topluluk kahvesi tok tutan işte tok tutan bir takviye falan Varsa öneriniz almak isterim birlikte ketojenik diyete başlayalım mı

5 Cevaplar

0 oy
(6,889 puan) tarafından
mikrolari makrolari protein ve yaglari hesaplamak

gramajli yemek bana zor geliyor

keyojenikte
(477 puan) tarafından
E sen hangı dıyetten memnunsun
(6,889 puan) tarafından
mmnunum ben suan iki ogun yiyorum aralikli oruc.  kirilma kilomda 60 saat aclik sonra tek ogun 60 saat aclik sonra tek ogun yaptim.
(3,954 puan) tarafından
Kız sen telegram grubunda var mıydın casperiye ?
(6,889 puan) tarafından
yokum canim .  tek rakibim turk hava yollari kendi kendimi motive ediyorum ben:))
(3,954 puan) tarafından
He ben yeni girdim de orada biri 60 saat diyetini uygulamışti ondan sordum. Kız 3 aylık bebeyle diyete girdim hamilelik kilomu çoktan verdim de hamilelikten önce aldığım 5 kilo var keksjd
-Reklam-
0 oy
(20,108 puan) tarafından
Bebek emziriyorsan içeriğini bilmediğin şeyi kullanma 
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Ben denedim canım  günlük egzersizlerle de destekledim 5 günde belde 4cm incelme olmfu kalçada 2 cm 2 kiloya yakın verdim ama daha fazla devam edemedim  ekmeği çok özledim şimdi hala aynı kilomdayim tekrar kilo almadım bir gün tekrar başlamayı düşünüyorum illa o gözle bakmamak gerekiyor günlük gerekli protein+karbonhidrat aldığın zaman bile kilo almıyorsun 
(477 puan) tarafından
Kılo verdın mi
Doyurucu muydu
Maddi olarak zorluyor mu  
Memnun kaldın mı
(1,861 puan) tarafından
Kilo dan başka incelme konusunda çok etkili oldu mesela diyetten sonra herkes ne kadar zayiflamissin dedi oysa sadece 2 kilo verdim en çok yağdan gitti
Gayet doyurucuydu hatta normladen bile daha tok hissettim
Maddi olarak sıkıntı yaşamadım evde olan proteinlere idare ettim ama uzun süreli diyette zorlayabilir gayet güzel
Beni tek zorlayan şey o etin suyuna ekmek banamaktı:) şaka bir yana sağlık sıkıntın yoksa bı dene
(477 puan) tarafından
O zaman neler alayım kendıme pekı bana mesela bırgunluk neler yıyebılırım fıkır versen
(1,861 puan) tarafından
Kahvaltı için mantarlı omlet yap 2 yumurtayla
Akşam için orta yağlı kıyma al sadece tuz ve karabiberle köfte yapıp fırına yağsız sür
(477 puan) tarafından
Vaaay çok sağol hocam
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Emzirdigin donemde bunu yapma cok agir bir beslenme türü bayilabilirsin
(477 puan) tarafından
Ama neden kı zor mu kız anlat ama öyle dersen ben anlmama
(4,593 puan) tarafından
Bir anda vucudunu şoka sokacaksin ilk gunler karbonhidrat ve şeker yoksunlugundan enerjin dusecek halsizlik bas ağrısı cekeceksin belkide bir iki gun sonra dayanamayip iki kati yiyeceksin hemde emziriyormussun
Ketojenik diyet disardan extra vitaminler ile desteklenmeden yapilmaz
0 oy
(2,794 puan) tarafından
Emzirirken yapılacak bir diyet olduğunu düşünmüyorum senin bünyen kaldırabilir ama bebek katı gıdaya başlamadiysa olumsuz etkilenir. 
(477 puan) tarafından
Bebek 15 aylık ama hep emıyor   zor mu kı bu diyet
(2,794 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir belki size kolay gelir ama tek tip beslenmek insanı yoruyor vegan beslenmek ne kadar mantiksizsa keto diyette öyle. Kısa vadede fayda sağlar deneyin bir şey kaybetmezsiniz ama uzun vadede uygulamayin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
4 cevap 160 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 175 göst.
12 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,568 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 188 göst.
11 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,153 soru

23,675,774 cevap

309,889 kullanıcı

...