0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (1,395 puan) tarafından
Kızlar kurutma makinesi Almayi çok istiyorum geçen seneden beri. Eşim de ihtiyaç degl diyor. Ama gerçekten kışın zorlanıyorum kurulmakta .  Bu senede malum hastalık ile mücadele ediyorm.  Aralık gibi ameliyat olacagm sonrasında kendimi toparlamam biraz zaman alacak. Gönül ister ki tabi iyisini alalm ama benm istediğim uygun bütçeli bisey. Ama inşallah alacagm yani böyle olmaz.. varsa memnun olan markasını da yazarsa sevinirim kızlar..

13 Cevaplar

+1 oy
(936 puan) tarafından
Isi  pompalı ve a++olması önemli onlara dikkat et cnm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Profilo var bende, gömleklerin çoğunu yıprattı. O toz topluyor sandığımız filtredekilerin çoğu aslında kumaşın ipçikleri. Kıyafeti inceltiyor.

Kışın için çok güzel olabilir ama aklı olan yazın asarak kurutur. Çünkü 2 ayda bir yeni kıyafet mi alacağız?
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Bizim böyle ve ben çok memnunum indirimden almıştık eelci markası bitince ötüyor içinde gece için ışığı yanıyor     

image

(1,395 puan) tarafından
Ya benm dolabim var ama onun üzerinede olmaz ki. Alsam nereye koyacagm onu düşünüyorum
(2,133 puan) tarafından
Evet yer yapabilmek önemli aslında ben eşimi çamaşırlar dan görevli yapmıştım sürekli kendisi gece işten gelince banyo yaptıktan sonra hadi askm al sepeti git çamaşır as bahçeye diyordum hasta olmamak için aldı ;)
0 oy
(11,136 puan) tarafından
Kurutma büyük rahatlık. Alışveriş çılgınlığım bitti diyebilirim   Çünkü bugün kirleneni yıkıyorum kurutuyorum yarın giyebiliyorum. Kısın günlerce kurumuyor 
(1,395 puan) tarafından
Oylr gerçekten bende zorlanıyorum 2 gun bekliyor çamaşır kuruması için. Kızım bide alerjik burnu tıkanıyor kışın hep
(11,136 puan) tarafından
Alsın canım  erkek adam ne bilir evin ihtiyacını karışmasın herşeye.
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Bu herifler neyin gerekli olup olmadığını bir taraflarından nasıl uyduruyor ben anlamıyorum ya. Cinnet geçiriyorum böyle sözleri duydugumda. Gerek yoksa bundan sonra çamaşırdan kendisi sorumlu olsun görsün ebesijinkini
(1,395 puan) tarafından
Oylr yapacagm ya da kıyafetini istediğinde kurumayacak gorecek
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Aslında çok mantıklı birsey benim yerim olsa alırdım 
(1,395 puan) tarafından
Evet canım evet Bizim. Banyo dolabı yaptırmıştı eşim evlenmeden önce onun üzerine nasl olacak bilmiyorum. Başka yere koysam olur mu ya da nereye koyacagm onu düşünüyorum.  Keşke keşke beyaz eşya alırken kurutma makinesi de alsaydm. 3 sene onxe evlendm ama sanki bu kadr yaygın değildi o zamanda kurutma makinesi
(1,540 puan) tarafından
Evinde koyacak yer yok mu mesela yanına falan koysan yada dolabi yeni baştan yaptirsaniz olmaz mi malum ev sizin kira olsa az sabret derdim bende almadım ztn beyaz esyamdan memnun değilim yenilersem kurutma makinasi alirim
(6,883 puan) tarafından
Canım kurutma Makinesini müsait bir odan varsa orda da kullanabilirsin. Borusunu gidere bağlatman şart değil. Ya kapağında yada deterjan bölmesinde birikiyor suyu kurutma işlemi bittikten sonra alıp dökersin. Bilgin yoktur belki diye yazmak istedim.
(1,395 puan) tarafından
Var canım da salona koysam nasl olur diur diye düşünüyorum. Alaymda tek nereye koymak sorun olsn :)
(1,347 puan) tarafından
Yere hiç gerek yok ister yatak odasına ister başka odaya koy
0 oy
(935 puan) tarafından
Bence al canm benm çok gerekli bende esime ne gereği var derdim ama öyle olmuyor ya heleki çocuk varsa baya gerekli oluyor hasta olmamak çocuk salliyorm saklamadan bakardim markaya unutuyorum hep
0 oy
(6,883 puan) tarafından
Hoover marka bakabilirsin canım. Bende ki beko memnunum. Isı pompalı olmasına dikkat et. 
0 oy
(6,441 puan) tarafından
Benim ikisi bir arada çocuk olduktan sonra elim ayağım oldu vallahi hele ki kışın burası kişi çok ağır ve uzun oluyor canim inşallah sende gönlüne göre alırsın 
0 oy
(4,802 puan) tarafından
Kurutmada bir Bosch iki hoveer bendeki hoveer büyük kolaylık vallahi 
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Hoover uygun olan marka. Ben beko aldim gercekten rahat ettim butun toz ve saclari topluyor tertemiz kurutuyor benim balkonum yoktu ev icinde zor oldugu icin aldim
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kurutma makinasi camasir kurutma yeri olmayanlar için harika kıyafeti yıpratıyor falan diyen var ben 2 yıldır kullanıyorum bir iki tane eşimin tisortu çekti sadece o kadar çok eşya almaya gerek bile kalmıyor hatta bazen nevresimleri çıkartıyorum yıkanıyor kuruyor akşam aynı nevresim tekrar takıyorum tabi değişiklik olsun diye değiştiriyorum arada 1 günde camasir işi bitiyor resmen yıka kurut katla kaldır toz toprak kıl tüy yok. Hatta makina biter bitmez çıkartıp katlarsan çoğu kıyafete ütü bile gerekmiyor
0 oy
(147 puan) tarafından
Bizim siteye gelin gelmisti iki aylik ayrildilar esyayi satiyorlar daha yepyeni evde bile tam durmadi kiz uyguna veriyorlar kullanmamistir bile bende imkanimiz olsa alacaktim 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 284 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,395 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 201 göst.

404,737 soru

12,124,117 cevap

36,483 kullanıcı

...