0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (305 puan) tarafından
Sakinliğinizi nasıl koruyorsunuz yani bunun için ne yapmalıyım? Ben bazen yani son bir aydır 20 aylık olan canım kızıma bağırıyorum istemeden de olsa. Uyku yemek hiç bir şey yok. Sadece bana yapışık durmak istiyor. Bırakınca sanki canını yakmışım gibi ağlıyor ama öyle böyle değil. Televizyon açmıyordum daha önceden şimdi belki biraz kucağımdan iner ilgisi dağılır diyorum asla bakmıyor. Tuvalete beraber gidiyor. Altını değiştirirken ağlıyor yemek yerken uyurken dışarıya parka götürüyorum ağlıyor ve istediği bişey olmasın kendini yerden yere atıyor kafasını vuruyor duvara yere. Normal mi bunlar ? Ne yapmalıyım? Oyun grubuna götürüyorum yine aynı asla bişeyle memnun olmuyor çok yoruldum. 

2 Cevaplar

0 oy
(287 puan) tarafından
Aynı benim kızımı anlatmışsın 18 aylık oldu kızım çok yaramaz herşeye ağlıyor bana bağımlı olmuş sanki, bide 16 haftalık hamileyim hiç kaldıramıyorum hareketlerini gerçekten dün bile eşime dedim dayanamıyorum çok yoruyor beni
-Reklam-
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Her çocuk bu zamanda böyle kendini frenlemelisin daha çok küçük o.. biri çocuğuna bağırsa sen kimsin çocuğuma bağırıyorsun dersin değil mi? Ama bağıran  sensin.. Çok üzücü. Es selam esması çekebilirsin. Bu esmayı çektiğinde Allahın seni gördüğü ve çocuğunun sana bir emanet olduğu aklına gelsin. Engellesin inşAllah. Yada hemen yanından uzaklaş. Ben çözümü böyle buluyorum. Yada görmezden geliyorum benim kızım 3 yaşında ama seninki görmezden gelinmeyecek kadar küçük daha. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
5 cevap 146 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
12 cevap 226 göst.

406,543 soru

12,194,197 cevap