0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (837 puan) tarafından
Yarin duvarlarimi silmeyi dusunuyorum yerler parke o yuzden yikiyamiyorum oturma odamda cok buyuk bir arkadasim uzanıp uzanıp siliyorsun ya zarar eder dedi 

Yapmasamda duvarlar gozume cok batıyor cok kirlendi 

Sizce bir zarari olur mu hamileyken duvar silen var mı 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Seni korkutmak istemem ama teyzem 7 aylık hamileyken duvarları silmiş ve bebeğin kordonu anneden ayrılmış maalesef ölü doğum yaptı o yüzden mümkün mertebe yapmayın 
(837 puan) tarafından
Ayy çok kötü oldum şuan Allah korusun :(
tarafından
Canım kötü olman için yazmadım bende 18+2 haftalık hamileyim çok dikkat ediyorum uzanmamaya falan bırak pisli kalsın evladından değerli değil
-Reklam-
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Yani yapan biri olsa daha iyi olur tabiki ama ben 35 haftaya kadar çalıştım hemen ardından evimi genel temizlik yaptım cam kapı halı duvar koltuk hepsini ben silip temizlemistim
(837 puan) tarafından
Yapan kimse yok olsada yaptirmazdim sanirim çünkü birisi yapsa o bana olmamis gibi geliyor
Öyle yoğun bir isim yok ev isleri dışında yorumun içimi rahatlattı
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Ben 4 aylık falandım kendim sildim doğumda eşim sildi. Riskli tabi bi odanınkini sil bakalım zorlanirsan öbür yerleri silmezsin
(837 puan) tarafından
Bakalim canim olmazsa bez takilan moplar oluyor ya oyle silerim bir onceki yorumdan cok korktum
(1,281 puan) tarafından
Elle mi siliyorsun kız ben mopla sandım elle silme kendini riske atma
(837 puan) tarafından
Evet elle canim esimde sen yapma ben yapacam izin gunumde dedi
0 oy
tarafından
Sağlıktan önemli değil ya canım dogumdan sonra silersin
(837 puan) tarafından
Dogumuma 4 bucuk ay kadar var canim ve duvarlarim gercekten göze batıyor rahatsiz oluyorum :(
tarafından
Anladım canım ben hiç silmem valla duvar zaten 6 ay önce boyandı
0 oy
(746 puan) tarafından
Derdin ne canım senin canından çocuğunun canından önemli değil ya.birak hamileleiginin tadını çıkar dogduntan snra zaten kirletiyorlar 
(837 puan) tarafından
Bu hamileligimde iyice temizliğe daha ilgili oldum gözüme batiyor evi temizlesem bile temizmis gibi hissetmiyorum
Eşim yapacak
(746 puan) tarafından
Super eşinize bol şans
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Ben duvar sildim akşamına hastanelik oldum plasenta aşağı düşmüş kanama vardı. Evladından önemli değil
(837 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm canim haklisin esimde yapmama müsade etmedi yarin izin günü eşim silecek
(2,747 puan) tarafından
En iyisi boşa yorma kendini
0 oy
(599 puan) tarafından
Boyun uzunsa dikey mopla üstten bı silersin ama elinle uzanarak sakın yapma imkanın varsa bı yardımcı tut yoksada boşver bebekten önemli değil 
(837 puan) tarafından
Haklisin canim mopla temiz olmuyor oluyorsada icime sinmiyor eşim yapacak
0 oy
(18,698 puan) tarafından
Uzanmamak gerek. Elle silecekmissin üstelik. Kesinlikle yapma derim. 
(837 puan) tarafından
Eşimde izin vermedi yarın izin günü eşim yapacak sağ olsun
0 oy
(1,756 puan) tarafından

Ben yaptım sen yapma gibi olacak ama ben sildim sen silme riske atmaya gerek bile yok :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️☺️

(837 puan) tarafından
Haklisin canım eşim ben yaparim dedi sağ olsun
0 oy
(11,260 puan) tarafından
yani çok da mantıklı hareket değil. moplarlasil illa sileceksen dinlene dinlene 
(837 puan) tarafından
Eşimle konuştum yarin izin günü eşim yapacak
(11,260 puan) tarafından
iyi o zaman
0 oy
(13,465 puan) tarafından
Evin duvarları temiz olsun diye bebeği riske atmaya ne gerek var ki? Bi temizlikçi tutabilirsiniz para candan önemli değil
(837 puan) tarafından
Tabiki para bebegimden önemli değil esim ben yaparim dedi
0 oy
(735 puan) tarafından
6 aylıkken bütün evimin duvarlarini yıkayıp silmiştim yoruldum ama şükür bişey olmadı şuan da bebeğim 1 yaşında yanımda uyuyor ))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 482 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 970 göst.
0 oy
10 cevap 726 göst.
7 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,758 soru

12,124,673 cevap

36,483 kullanıcı