0 oy
2,007 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar İkbal kendi gitmiş buluşmaya ve buluştuktan 2 saat sonra olaylar olmuş :(

Kamera kayıtları yayınlanmış, hâlâ daha etkisinden çıkamıyorum muhtemelen iki kızı da kandırdı ve öldürdü Allah'ım sen bizi hayırlı insanlar ile karşılaştır 

21 Cevaplar

0 oy
(1,342 puan) tarafından
Kim bilir ne dedi de çağırdı manyak
(1,342 puan) tarafından
Kız öldü tabi kendini savunamuyor herkes uyduruyor bir şeyler
(17,736 puan) tarafından
Herkes gördüğünü yazıyor canm uydurma gerçek Allah bilir. Benim anlamadığım bu kız böyle bir caniyi tanıyor sonuçta nasl güvenmiş insanın aklı almıyor ya caninin tipi bile korkunç
(1,342 puan) tarafından
Ya diyelim ki kendi gitti diyelim ki uyuşturucu da kullaniyor daha 19 yaşında gencecik bir kız ne kadar bilinçli davranması beklenir ki yani kimse böyle vahşice bir ölümü haketmez
(8,335 puan) tarafından
Ben tiktokda başka bir kızla 2022 de tanışmış o kızın yazılı videosunu gördüm, ne kadar doğru bilmiyorum ama çocuk zaten iyi değilmiş sürekli kendine zarar veriyormuş boğazına bıçak dayayıp kıza resimler atıyormş filan. İşte benle konuşmayi kesersen intihar ederim senin yüzünden olduğunu söylerim seni rezil ederim gibi şeyler söylüyomuş. Bide kız diyor birkere küçük yavru kedisini çekicle vurarak öldürüp fotoğrafını atmiş kıza kızda anlamış bunu uzaklaşmak istemiş ama çocuk peşini bırakmamış bir müddet sürekli ben sana ne yaptım diye vicdan azabı yapıyormuş  . Yani ben konuşmalara bakdım bide wp mesajları vardı orda diyor ben sana ne yaptım gibi bana bakılırsa çok ikna kabiliyeti yüksek birine benziyor ve hep masum gibi gösteriyor kendini. İkbal de buna kanıp gitmiş olabilir daha 19 yaşında cidden sağlıklı düşünememiş olabilir bilse kendi ayağıyla ölüme gitmezdi
(17,736 puan) tarafından
Neyin ne olduğunu anlamak zor gerçekten ölen öldü kalan annesi perişan oldu birkaç gün konuşulup unutulacak ne yazıkki.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Orası kalabalık bisey yapmaz diye gitmiş olabilir yada tehditle dünden beri aklımdan çıkmıyor Ayşenurunda resmini gördüm dil kesmek nedir 
tarafından
Ay Ayşenuru ben görmedim maalesef:/ sanmıyorum kandırmıştır bir şekilde kızı
0 oy
tarafından
Daha olayın ertesi günü oradan geçtim, etraf hala polis kaynıyordu. Bağırmış çağırmış kuzum, Allah için yardım edin demiş 1 insan bile etmemiş :(((
(17,239 puan) tarafından
Benim yorumum alaskaya ama malum burada bazı kişilerin yanlış anlama kapasitesi çok olduğu için hem sen hem diğer kişiler yazdım. Ama ondan sonra yazdığım yorum alaskanin yaptığı yorum üzerinden yaptım. Sende sazan gibi hemen yanlış anlayıp atlayıp. Yanlış anlamakla yetmiyor bir de dalga geçip oyuncaklarınla oyna diyorsun. O zaman şöyle yapalım ben oyuncak oynayayım sende zeka geliştirici şeyler yap belki o zaman okuyacağın şeyi daha iyi anlarsın.
tarafından
Beyin yaşın kaç 3 mü bas git doktora git daha ne yazdığını anlamiyor *******
tarafından
Kızlar sakin olun, şu durumda karşılıkla atışma yapılması mı gerekir? Üstelik üslubumuz da kimliğimizdir, olmaz böyle.
Kader belli, kaza bellidir. Ecel geldiyse ne 1 sn ileri, ne 1 sn geri gitmez. Benim orada bahsettiğimi emine kardeşim de defne kardeşim de güzel anlatmış, ölüm anı değişmese de ölüm sebebi değişebilir. Doğranmak yerine bıçaklı saldırı bir nebze daha hafiftir. Yani bunları konuşmak bile yanlış aslında kasap et derdinde gihi oldu bu.
(5,153 puan) tarafından
2 saat az bir zaman değil gören kişiler hiç mi polise söylememiş   o kadar insan oraya gidiyor  kiz i zorla götürürken  bile polise söylese gelir
tarafından
Annesi yarım saat demiş ben hangisine inanacağımı şaşırdım.
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Nerde izledin görüntüleri? Manyak kiza takmış o diğer kızla sevgili olduktan sonra ikbalin ailesini aramış kızınızın peşini bıraktım artık yeni bir sevgilim var demiş resmen kızın hayatını mahvetmis bu manyak olayın olduğu gün de gel konuşalım demiş kızda normalde tek çıkmaz o günde kim bilir niye gittiyse gitmiş zavallı bıçak zoruyla surlara çıkarmış aklındaki eylemi gerçekleştirmek için 
tarafından
Internette var canım o pislik çıkıyor önce sonra ikbal çıkıyor orada 2 saat kalmışlar.
tarafından
İnternete yazınca çıkıyor canım
0 oy
(762 puan) tarafından
Ama yatağına nasıl öldürmüş aysenuru
(838 puan) tarafından
Allah razı, olsın bacım cumlemızın evlatlarını ınsallah
tarafından
Bende hamileyim ve herşeyi sansürsüz gördüm maalesef:/
(762 puan) tarafından
Aslan kardeşim doye yazan i.tler hesaplarından bulunamıyor mu ?
Şeyda Yılmaz' cinayetinde de aslan gardasim helal diyen bir grup cikmisyo
(417 puan) tarafından
Off çok kötü
(762 puan) tarafından
Allah kalbimzden imanımızı eksik etmesin herkese hidayet versin ahir zaman.
0 oy
(153 puan) tarafından
Kendi gitmiş olması neyi değiştiriyor kimbilir neyle tehdit edildi
tarafından
Nasıl kandırıldı acaba kim bilir :(( ve sur'da beraber 2 saat kalmışlar sonra olay olmuş , Ayşenur'u nasıl yarım saat öncesinde öldürüyor onu anlamıyorum
(762 puan) tarafından
Oğlanın evinde kimin haberi olcakki öldüğünden
(153 puan) tarafından
O iki saat içerisinde yapmış işte. Çabuk yapilck bı işlem değil
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Gitmistir dogrudur. Kim bilir ne dedi kendimi atacam oldurecem mi dedi? Benim travmam var hep terikleniyo boyle konularda. Benjm de eski sozlum benden cok zor ayrildi hayatimi zindan etti. Bi kere gecenin bi vakti kendimi oldurcem dedi cocuk parkinda ip bulmuş kendini asacakmis boynuna gecirmis gittim zorla vazgecirdim bende kucuktum 21 22 filan. Orda beni oldurse öldürürdu. Telefonda intihar edecem demeler filan. Ben yapma etme diyodum. Ve bu insanlae bunu nasil anliyo biliyo musun. Beni seviyo cunku olmemi engelliyo. Bana oyle demisti demekki hala beni seviyorsun. Sevmekle ne alakasi var benim yuzumden bi insanin zarar gormesini istemem yoksa öl banane dedim. Bunu algiladiktan sonra öldürürsen oldur diye resti cektim. Bu kez de ben niye öldürüyorum sen oldur kendini ben senin pesini birakmiycam demeye basladi. Telefonu arar acmazsam evi arar numara degistirsem de kucuk yerdeyiz hemen bulur. Evlendi iki cocugu oldu hala arardi. Ben evlendim yine ariyo ayda yolda bir de olsa. Ben pes ettim aciyorum sadece ama geçmeyecek bitmeyecek gibi kara gunler yaşattı bana.  
tarafından
Allah sabır versin ya aynı yerde mi yaşıyorsunuz birde
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Bu olayı kolay.kolay unutamicam artık herkesten herseyden korkar oldum  kmseye güvenemiyorum  ztn dışarı çıkan bri deilim ama allahim.cocuklarimizj korusun lütfen çocuklarınıza sahip çıkın 
0 oy
(1,934 puan) tarafından
İzledim ve maf oldum. Cani pislik ne dedi de çağırdı acaba kızı yanına. Ateşi bol olsun. Ben artık gerçekten kaldıramıyorum böyle şeyleri 
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Ayy bu satanistler çok tehlikeli yaratıklar x te çok kötü şeyler var içim Bi tuhaf oldu keşke bakmasaydim
(4,248 puan) tarafından
Gerçekten vahşet midem bulaniyo hala
(1,802 puan) tarafından
Aynen kaç gündür uyku uyuyamıyorum başım çatlıyor agridan
(4,248 puan) tarafından
Yarın 3 tane bebek oldureceklermis galiba
(234 puan) tarafından
Tövbe bismillah o nerden çıktı Allah'ım sen kötülere fırsat verme Rabbim
(4,248 puan) tarafından
Çok kötü oldum duyunca inşallah olmaz da böyle bisey bacaklarını keseceklermis
0 oy
(1,802 puan) tarafından

Ne kadar doğru bilmiyorum ama babası ifadesinde. Semih kız arkadaşım gelecek kahvaltı yapacaz demiş. Babası evden gitmis aysenurla sevgili olmuş ikbale benzediği için. İki kızda anne tarafında akraba oluyorlarmış. Okuldayken de ikbale takıkmis ikbalin annesi o çocuğun annesini aramış daha önceleri demiş oğlun kızımın aklını yıkadı beraber intihar edecekler. Neyse Ayşenuru katledip 0oliside arayıp burda ceset var diyip ikballe buluşuyor. Artık diğer kızın telefonundan mı mesaj attı aradı napti ne dediyse kız kendi gidiyo. Surlara çıkamayınca kendisi inip kızı oraya çıkarıyor toplam 2 saat birlikte orada kalıyorlar. Polisin araştırmasına görede semihin telefonunda incel diye bir grup varmış yani genellikle erkek olan ve cinsel deneyim eksikliğinden dolayı hayal kırıklığına uğramış insanlar demekmiş. Kuzenleride bu işin içindeymiş polis 81 ilde operasyon başlatmış. Ve o çocuğun telefondaki görüştüğü kişileri de takibe almış gruplara yasak getirilmiş. O grubtakilerde bu işi devam ettirecekmis. 

(4,248 puan) tarafından
6 insanı parçalayıp her birinin parçasından 1 tane insan yapacaklarmış bebeklerin bacaklarını kesip sokaklara atacaklarmis zaten her 4 ünde ****** kesip kızlara video yollayıp tehdit ediyomus pislik konuşmayı kesersen kendimi öldürürüm suç sana kalır diyip boğazına bıçağı dayayıp kan akıtıyomus kız korkusundan konuşmak zorunda kalıyomus zaten iki gün sonra da kızları öldürüyo ve ne tesadüf ki olaylar ayın 4 ünde oluyo yine
(4,248 puan) tarafından
Bi de şey var belki hatırlarsınız bi kaç sene önce Bi baba küçük bebeğini ölesiye dövüyodu ya işte bu pislikler böyle videolardan çok hoslaniyomus hep öyle şeyler izliyorlarmis zaten kedilerin falan boğazını sıkıp acı çektirip keyif aliyolar videolarda
(762 puan) tarafından
Karanlık işler 3 harfliler ateistlik,  gizli dünya işleri her atılan adımın bir manası var.
tarafından
Zalimden alim alimden zalim doğarmış derler. Semih 5 vakit namazında bir cocukmuş hatta babasına yanacaksın namaz kılmıyorsun diyormuş babası ifadesinde böyle belirtmiş
(4,248 puan) tarafından
Beyinlerini öyle yıkıyorlar ki ikbalinde sanırım annesi ya da babası tam hatırlayamadım semihin babasını aramış oğlunuza sahip çıkın  kızımızın aklını bulandırıyor  demiş
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Bence bile bile buluşmaya gitmemiştir.. olayın ayrıntılarıni kimse bilmiyor bilemez..ancak telefon kayıtlarina bakılır öyle ama sosyal medyada gördüğüm kadarı ile Ayşenur ve ikbal arkadaşmis..önce Ayşenur u öldürdü ya..acaba aysenurun telefonundsn aysenurmus gibi ona mesaj mi atmış diye haberler dönüyor tabi bilemiyorum sadece varsayım bu 
0 oy
(5,153 puan) tarafından
bende O sekil düşündüm  büyük ihtimal kiz i tehdit ederek çağırmış yanına ya ailesiyle  filan
(1,330 puan) tarafından
Az önce kardeşim anlattı ne kadar doğru bilmiyorum şoklar içerisindeyim ama asıl ikbal satanistmiş.Kedi kesen semihi bu işe sokan oymuş.Ayinler yapıyolarmış öldürülmeyi isteyen de oymuş
(5,153 puan) tarafından
öyle birşey bende okudum canim
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Rabbim cocuklarimizi korusun bu olaylardan dolayı daha birşey diyemiyorum ve bu olay bni çok etkiledi..daha çocuklarıma herzaman hergun dua ediyorum her yüzlerine bakınca dua ediyorum onlara baktıkça gözlerim doluyor...3.5 yaş ve 2.5 aylık kızım var 3.5 yaşındaki kızım diğer kziimin kafasona dokunmasın diye yara var kızım kardeşin başında dokunma dedik o da anne ben doktor olup kardeşin kapasina iğne vurucam iylessin diyo sürekli ben kızım Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanlardan korusun Rabbim büyüktür rizkinizi biryerden verir diyorum mesleğiniz de elbet olur hayirlisiyla demekten başka birşey diyemiyorum
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Kendi gitti diye öldurulmesimi lazimdi allahim cok kotu bisj cok zor kizlarim aileleri icn.2kizim var cok korkuyorm onlari korumak icn elimden gelenin fazlasini yaparim ama ya yetemezsem.oyizden kizlarjmi dovus sporlarina yazdiriyorm uzun yillarda devam etcekler ister istesinler ister istemesnler.enazndqn benm olamadgm yerde kendilerini koruyabilcekleri bi cesaretleri olsn.cok korkuyorm uyku uyuyamiyorm bu olayi dusundukce ya diyorm benm kizlarimadq olursa rabbm evlatlarimizi koruusn.kelimelerle anlatilamicak kadr canice bisi bu.
tarafından
Canım hak etti diye bir tabir kullanmadım sadece insanlar diyor ki "Çığlık atmış kimse yardımına koşmamış" halbuki böyle birşey yokmuş öldürüleceğini anlayınca bağırmış bir daha da ses duyulmamış
(2,481 puan) tarafından
Tabiki canm ama ben haketti vesaire yazdigini belirtmedim yanlis anlama anladysqnda hakkini helal et.kimi kesim var ya hani kendj gitmis kendi etmis vesaire diyenler sozum onlara.
tarafından
Estağfurullah canım helal olsun tabiki , bende o anlamda yazmadım postu Allah var şimdi , sadece insanlar yardım etmediğini izlediğini söylüyorlar halbuki bizim halkımız böyle durumu fark etseler eder çünkü zaten olay çok kalabalık bir yerde oldu
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Baktım bende Allahım orda ben olsam yemin ediyom öleceğimi bilsem yardım ederdim eşim her der ki ne olursa olsun kücük bıcak dahi olsa yanında taşı der ama ben taşımam bişey yapan olmasın ortalım kötü der hep kücüken banada biri bıcakla saldırmıştı ben kaçmadım bıcağı almıştım atmıştım bi güzelde dövdüm karete  kursuna gidiyodum tekleri biliyom azda olsa 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Dün gece haberlerine baktım tekrar. Allah'tan ki resimlerini hiç görmedim. İtiraf videosu diye yayinlanan video varya onu izledim. Nasıl kötü oldum. Gece uyuyamadım onu düşünmekten. İçim çok kötü oldu. Allah'ım ailesine sabrı cemil ihsan eylesin. Biz böyle oluyorsak onları hali nedir.
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Benim anlamadığım kızın annesinin orda ne işi vardı kızı mı haber verdi kızının kesilmiş kafasını görüp feryat eden kadın annesi değil miydi 
(762 puan) tarafından
Oğlan aramış gel kızını al huzura kavustu demiş.
(1,039 puan) tarafından
Allahim yarabbim nasıl bir acı keşke kızını o şekilde görmeseydi rabbim güç kuvvet versin
(762 puan) tarafından
Ben anne baba ve aile fertlerinin toparlayabilecgini sanmıyorum Allah yardımcıları olsun
(1,039 puan) tarafından
Internette gezen videoları falan kaldirsalar keşke aileler zaten acılı bir de gözüne gözüne ilistiriyorlar
(762 puan) tarafından
Her olayda böyle hersey ayan olduğu için diğer pis.lkmler de cesaret alıyor
0 oy
(25 puan) tarafından
Bende çok etkilendim birde sansürsüz resimlerini gördüm yemek bile yiyemedim kaç gündür :( Allh ailesine peygamber sabrı versin çok zor 
(743 puan) tarafından
Bana sor bide canım annesinin çığlık kafası gördüm ya ne bakıyon dimi kendime kızıyorum ya hamilesin sen ne bakıyon ufff :(
tarafından
Bende hamileyim inan Allah'a kaç gündür ağlıyorum o kadar çok üzüldüm ki en derinlerinden hissettim annein acısını :((
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Ne olmuş cnm olay nedir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
+2 oy
25 cevap 980 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 668 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,802 puan) tarafından soruldu