+3 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (5,602 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günlerdir kadın çocuk genç kız sürekli cinayetler ve vahşice sebebi her ne olursa olsun hiç bir canlı insan ****** farketmeksizin ölümü haketmiyor Rabbim in verdigi cana nasıl kiyarlar aklım almıyor hangi ara bu kadar cani oldu bu toplum haberlere bakamıyorum internette sansürsüz resimler dolaşıyor bakamıyorum binlerce kişi o resimleri görmek istiyor ruh hastasimisiniz nesini görmek istiyorsunuz onuda anlamıyorum böyle böyle bunlar normal gelmeye başlıyor insanlara parçalanmış bir bedeni neden görmek istersin ya da neden internette dolaşır o kızların aileleri zaten perişan niye bir acı daha yasatirsiniz ki gerçekten anlamıyorum suça meyilli insanlar neden sokakta o kadar çok cevapsız soru var ki kafam da sabaha kadar uyuyamadım kafami dağıtmaya çalışıyorum olmuyor benimde kızım var ve aylarca dua ettim kızım olsun diye şimdi korkuyorum kızımı koruyabilecek miyim diye gerçekten psikolojim alt üst Rabbim boyle insanlardan kadınlarımızı çocuklarımızi genç kızlarımızı korusun lütfen çocuklarınıza çok dikkat edin gözünüz kulağınız üstünde olsun en küçük ihmal de elimizden kayip gidiyor engel de olamıyoruz çok üzgünüm çok .. :(

10 Cevaplar

+2 oy
(5,602 puan) tarafından

En İyi Cevap

Birde halk 3 e ayrılmış 1grup o pisliği savunuyor ve o grupta kesinlikle içeri atılmalı cinayetin nesi savunulur bir grup ah vah video resim derdinde 1 grupta kızların ne işi var bunun yanında öyle olur işte .. or.spu c....... Ben böyle iğrenç insanlarla aynı havayı solumaktan bile iğreniyorum.....

-Reklam-
+1 oy
(570 puan) tarafından

Caydırıcı cezalar yok idam yok... Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var ama bilmiyo ki bugün bana yarın sana :(

(5,602 puan) tarafından
Aynen öyle ipin ucu hepimize dokunuyor aslında
+1 oy
(14,097 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımızı korusun her türlü kötülüklerden.

Bende hep ilk çocuğum kız olsun istedim şükürler olsun kızım oldu gerçekten çok korkuyorum o annenin feryadı aklımdan çıkmıyor 
(5,602 puan) tarafından
Ben onları hiç izleyemedim biliyorum kendimi günlerce uyuyamam kendime gelemem ama tahmin edebiliyorum biz hiç tanımıyoruz bu derece etkilenip üzülüyoruz onlar kimbilir ne halde
+1 oy
(795 puan) tarafından
Oğlum yanlışlikla saçını çekmiş kızımın bir tutam atamadım onu kıyamadım ona bile kıyamadım ben o anne evladının başını yerde görüyor benim yüreğim dayanmiyor bunun suçlusu bir kişi değil suç kaydı olmasına rağmen onu sokağa bırakan suç işletmeye uygun psikoloji ve potansiyeli varken onu ruh hastası diye hastaneye yatırmayan 5 defa tedavi olmasına (olmamasına rağmen dışarı çıkaran) toplumdan ayrıştırmayip içimize karıştıran herkes sorumlu ve suçludur. Herkese tek tek yaptırım uygulasinlar gör bak bidaha herkes attığı adımı hesap etmeyecek mi aman nerde!
(5,602 puan) tarafından
O kadar suçlu insan var ki sokakta bunlar neden sokakta bende anlamıyorum gerçekten bu nasıl adalet
(795 puan) tarafından
Hakan Ural sokak manyak dolu diyor adam doğru soyluyor bir uyusturucu baronları eksik bizimkiler hapci buzcu gapsci yakında cetelesirler İstanbul turkiyede Meksika ya döner gidişat ona benziyor
(5,602 puan) tarafından
Aynen öyle caydırıcı cezalar gelmediği sürece daha da çoğalır gider
(795 puan) tarafından
Siyaset peşinde değilim hiçbirini de tutmuyorum ama o bana kufretmis bu bana hakaret etmiş diye ergen ergen çocukları tutuklayacaklarina elinde silahla bıçakla gezen ruh hastalarının peşine dussunler bu ülkede asıl tehlike onlar ama mevzu sadece saraya dokununca mevzu oluyor kim ne derse desin
(1,916 puan) tarafından
Aaa olur mu bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor herkes!!! Artık ateş düştüğü yeri yakmıyor yemin ederim sana sokağa çıkmaya korkuyorum böyle yaşamak zorunda değilim. Karşı komşum 32 suç kaydı var sokakta gidip hergun imza veriyor. Ben o adamla göz göze bile gelemem ya. Napıyosun abi nasılsın diyemem. 1 suç kaydı da aynı 10 u da. Hırsızlık cinayet tecavüz çok normalleşti artık gözleri açılsın gözünü sevdiğim memleketinde ya
(5,602 puan) tarafından
Herkes herşeyin farkında ve bilerek yapılıyorsa onlarda katil o cinayetleri işleyen kadar onlarda suçlu bu veballe yaşamak bile çok kötü ya
(1,916 puan) tarafından
Aşkım sence bunca kadın cinayeti oldu hiç bir tanesi çıktı mı gerçekten üzülerek? Adalet mülkün temeli falan değil artık biber gazı almayı düşünüyorum
(795 puan) tarafından
Yahu kanmayın gözlerinizi açın mevzu a parti b parti değil bizim çocuklarımız ölüyor hepsinin canı cehenneme hangi çocuk narin kadar konuşuldu ? Onca cinayet var neden narini sabah akşam sürekli veriyorlar çok güzel bunu tebrik ediyorum ama korkuyorum çünkü benim ülkemde ne zaman haktan biri haberlere günlerce konu olmuşsa altta üstü kapatılan bu konuyu da kapatmak için malzeme olarak kullandıkları halkın istemediği siyasi bir hareket vardır bu hep boyleydi şimdi düşünüyorum şu karışık İsrail durumunda yine alttan ne çıkacak bizim çocuklarımız resmen şansa yaşıyor güvenlik emmniyet nerdeyse sıfır
(5,602 puan) tarafından
Ben İstanbulda yaşarken vardı çantam da bıçak bile vardı ben kendime zarar gelmesini bekleyemem bende zarar veririm mantığındaydim hep şuan yaşadığım yer öyle kalabalık olaylı bir şehir değil daha rahatım ama İstanbul da o kadar rahat değildim
(1,916 puan) tarafından
Narin olayı aydınlanmadı daha dimi
(1,916 puan) tarafından
Valla bende bana zarar gelsin diye bekleyemem. Esim olmadan da cikiyorum nede olsa. Nasıl kullanıldığını bile bilmem ne ara bu kadar cani oldu bu millet
(795 puan) tarafından
Çocuk yapmanın da araba kullanmak gibi ehliyeti olmalı 18 yaş özgürüm diyen herkes çocuk doğurmamali evlatla sinanmak çok zor ona sözüm yok ama ailesi güzel eğitip kötü egilimleri olan çocuk da sayisa bundan yuz kat az olur aile sevgisi görmemiş sevilmemis bireyler kimseyi sevmezler buna dur demeliler
(1,916 puan) tarafından
Görüyorum çocukların çocukları var onlar kendini eğitemez ki çocuk egitsin tamam vardır aralarda istisnalar kaideyi bozmaz ama haklısın yani
+1 oy
(3,243 puan) tarafından
Caydırıcı tek bir ceza yok çünkü. Madde satıcısını içeri alıyorlar bir kaç ay sonra geri bırakıyorlar o aynı şekilde yapmaya devam ediyor. Kullanmaya devam ediyor. Aileleri çoğu zaman elinden geleni yapsa da bi yerden sonra onlar da bıkıyor. Ortalıkta serseri mayın gibi gezmeye başlıyorlar sonra bi ailenin ocağını söndürüyorlar işte.. idamı bilmem o bizi ülke olarak çok da geriye götürür diye düşünürüm hep ama öyle büyük cezalar verilecek ki bak bakalım bi daha yapıyorlar mı.. tecavüzcüyü hadım etsinler bakalım ondan sonra napabiliyor, satıcının hırsızın kessinler elini kolunu başkası yeltenebiliyor mu ondan sonra.. bizimkiler içeri alıyor besliyor sonra geri bırakıyor. Adam baktı bişey yok bunda sonra yapmaya devam ediyor,başkası da yapıyor aynısını.  Akıl alır gibi değil endişeyle korkuyorla her an ne olacak diye yaşamak çok zor. 
(5,602 puan) tarafından
Aynen öyle resmen diken üstünde yaşıyoruz
+1 oy
(500 puan) tarafından
Ah canım ben izledim ya üzülünce pişman oldum izlediğime etkileniyorum çok rüyama girdi hamile olmasam neyse çok çok filimde oldu geçen kötü sahne oda girdi Allahım sen koru hepimizi benimde kızım olcak insan çok korkuyor ya :(((
(5,602 puan) tarafından
Hamilesin birde nasıl izliyorsun canım ya
(500 puan) tarafından
İzlemicem artık canım  korkutuyorlar rüyamda etkisinde kalıyorum beynimde etki ediyor ya
+1 oy
(2,630 puan) tarafından
Herkesin psikolojisini bozdular caniler
(5,602 puan) tarafından
Gerçekten birde üst üste oldu önce narin sonra Çorlu'daki bebek şimdi bu kızlar
(2,630 puan) tarafından
Allah bu insanları Kahhar ismiyle kahretsin
+1 oy
(10,970 puan) tarafından
Benim anlamadığım o kızı ne diye tehdit etti de oraya kendisi çıktı o kız 

Allah'ım korusun fotolarını gördüm uyku falan yok evlat acısı çok zor ama kadının yaşadığı çok farklı kesilmiş kızının kafası önüne düşüyor ;( çok korkunç 
(5,602 puan) tarafından
Yağmur arkadasiymis onun telefonundan mj atmış yağmur gibi ondan gitmiş diyor bir yakını
(10,970 puan) tarafından
Yağmur kimdi kız
(5,602 puan) tarafından
Yağmur kim gerçekten Ayşenur öteki öldürdüğü kız kafam yerinde değil aşko yağmur nerden kaldı aklımda bilmiyorum
(10,970 puan) tarafından
O kızın telefonundan mi mesaj atmış ay Allah'ım nasil canilik bu yaaaa o kızın telefonundan mesaj atmış eee sonra gelmiş o çocuğu orda görmüş gene çıkmaya devam etmiş ah nasıl kandırdı kızı kim bilir
+1 oy
(826 puan) tarafından
Asla caydırıcı cezalar yok hakaret edene bile tonlarca para cezası fakat tecavüzcü katil insan sıfatında bile olmayan yaratıklar 3 5 yıl sonra çikiyor kim neyden korksun tavuk keser gibi kadın çocuk kesiyorlar adalet denen birşey yok yaralayıp taciz ediyor denetimli serbest adamın bilmem kaç tane suç kaydı var sokaklarda geziyor akşama içeriye polisi öldüren yaratığın bile kaç suç kaydı varmiş annesi babası bile defalarca şikayet etmiş kimsenin umurunda değil işin açığı daha beter olacak ülke kendi manyaklarımız yetmez gibi birde mülteci manyakları doldurdular ortalık iyice karıştı eski yılları çok özledim çok uzak değil 2010 liseye giderken bile herşey tertemizdi
(5,602 puan) tarafından
Vah gidene
+1 oy
(548 puan) tarafından

Hic sorma hic sorma agbim koca adam 35 yaşinda resmen agladi Boyle vahset olamaz Dyor adam hepimizin psikplojisi bozuldu oturup agladik resmen ya bukadari olmaz dye...Allahim sana sigindik  agbim twitırdan gösterdi resmen parcalara bölmüştü :'( biz Boyle olduysak o anne ne haldedir 

(5,602 puan) tarafından
Rabbim sabır versin ailesine ve yakınlarına

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 698 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde defnee13 (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 356 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Toprak_kokusu (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 421 göst.
0 oy