Kızlar olayı olduğu gibi anlatacam belki hata bende belki siz benim görmediyimi görürürsünüz. Şimdi az önce bebeklerim 20 aylik ve 8 aylik. İkside altı kirli küçük olan hem aç hem uyuyuacak önce onun altını değiştirdim, bu arada eşim işe gidince odamın kapısını kilitliyorum ben. Altını değiştirdim küçük olanın beşiğine koydum, ağlıyo , diğerininde hem altı temizlenmeli hem ilacını içmiyo zorla veriyorum, sanki etini kesiyolar gibi bağırıyo, ilacı verdim altını açdım o sırada kv. Kapıyı kırıyo bağırıyo sen dövüyosun çocukları bu nebiçim çocuk bakma açsana şu kapıyı deli gibi bağırıyo çocuk bakamiyosun falan zaten 2 cocugunda çığlığı kaırşmış birbine hem onun stresi hem kayinvakidemin lafları bagırması kapiyi kırarcasına dövmesi hemde çocugun altını açtım bırakmiyorumda kapiyi açmak için en son dayanamadım stresten bağırdım onaki, ne bagırıyon ne kırıyon kapiyi açamiyorum çocugun altını değiştiriyorum ilacını veriyorum diğeride hem uykusuz hem aç, oda bas bas bagiriyor sen oglum evden cikınca deli gibi aglatiyorsun cocukları gelsin söyliycem sen tepemize çıktın falan dövyosun bende bagirdim dövüyorsam şimdi gostercem bakalım neresine vurudm neresinde iz var kzıarklık var defol git be dedim, izin vermiyosun çocuguma annelik ebeveynlik yapmayi öğrenmeme . cocugun kakaısda elime falan bulaşmıştı iyice sinirlenmistim çekdi gitti mutfaga söyleniyordu kendi kendine. Resmen ebeveynlik yapmama engel oluyor insan anasının karnından başarılı ebevyn olarakmı doğuyor ya arkadaslar