+1 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (329 puan) tarafından
Bende merak ediyorum vidosunu atar mısın diye birsürü insan kafa kesilme aşağı atılma resimleri intihar ettiği anı görmek istiyorum diyenler var ve bence asla normal değil bi insan o vahşet anını neden görmek ister aklım almıyor benim görünce ne değişecek nolucak mesela neden görmek istiyorlar bu da beni çok korkutuyor mesela ben asla görmek istemiyorum haberi bile bu kadar korkunçken kim bilir gün içinde hangi canilerle hangi psikopatlarla karşılaşıyoruz düşündükçe çıldırıyorum çocuklarım için gelecekleri için rabbim güzel yazılar yazsın :(

8 Cevaplar

0 oy
(3,918 puan) tarafından
Bence de izleyip beynimizi buna alıştırmamalıyız. Zaten bu tarz şeylerle vicdanları köreliyor. İzleyip kahrolmuyorsa sadece merakını gideriyorsa psikolojilerinin normal olduğunu düşünmüyorum. 
(329 puan) tarafından
Asla normal değil bana göre aslaa.. Biri mesela her yorumun altına yazmış instagramda videosu var mı bana atar mısın diye birsürü manyakla iç içe yaşıyoruz ve bu beni çok korkutuyor ciddi anlamda
-Reklam-
0 oy
(1,957 puan) tarafından

Bende çok merak ediyorum valla

Ama çokta korkarım aklımdan çıkmaz günlerce eğer bakarsam .

Sonra da paranoyak olurum dışarda.
Sürekli dışardayım çünkü okul olduğu için.
Burası da büyük şehir birde .. 

Bir kere satırla birine yolda saldırmışlardı haberlerde gördüm. Merak edip baktım. Artık her dışarı çıktığımda korkuyordum. .sağıma soluma önüme arkama  bakıyordum

Yani başa ne gelirse  ya meraktan ya da ...... Gelir derler 
(329 puan) tarafından
Canım Allah aşkına neyini merak ediyorsun ve neden merak ediyorsun haberi bile yeterince korkunç değil mi zaten...
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Çok haklısın cnm valla. O kadar hesap açıldıki bu olayın tüm detayları elimde takip edin izleyin yada size atim görüntüleri diye. Israrla isteyenler var banada at diye. Böyle bir vahşeti neden merak ederlerki. Dediğinde doğru aslında ******** deli çok destekleyen bile var ben olsam daha fenasını yapardım gibi. 
0 oy
tarafından
Gündüz izlerim korkmam 

Akşam aklıma gelince korkarım 
(2,255 puan) tarafından
Valla bu benim ya haberi gördüğümden beri akşam olunca evin içinde arkama baka baka yürüyorum sanki o cani arkamda her an heryerde
tarafından
Geberdi zaten neyden korkuyon
(2,255 puan) tarafından
Ay ne biliyim gözümün önüne geliyor o tipi gündüz oldumu korku yok gece oldu mu içimi bir korku sarıyor birtanesi geberdi daha onun gibi bir sürü var dışarda emin ol  :( Allah fırsat vermesin
tarafından
Amin amin . Bnde youtubeden bisi izlemiştim gerçek ve sansürsüz .Bi muddet etkisinden kurtulamamistim
0 oy
(1,749 puan) tarafından
İbret olması için olabilir belki. İnsanlar görsün ki ona göre davransın. Aklıma bu geldi.
0 oy
tarafından
Yaa asla bakamam asla hemde ..bakiyorum yurek var diyorum bakmak isteyenlerde ..bence daha cok meraktan bakmak istiyorlar 
0 oy
(585 puan) tarafından
Kız benim tansiyonum düşüyor hemen asla bakamam 
0 oy
tarafından
İzledikçe normallleşecek. Yapmayın!

Vücudunuz beyniniz normal algılayacak.

Bir süre sonra olan durumlar karşısında soğukkanlı davranacaksınız. Sinirleriniz dahi etkilenecek belki Allah korusun kötü bir durum karşısında sizde çok kolay bir şeyler yapabilecek hale geleceksiniz. 

Gözünüzü ruhunuzu bu tür pisliklerden koruyun. Üzüm üzüme baka baka kararır.

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 1,995 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &Alya& (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asabii (549 puan) tarafından soruldu

411,421 soru

12,384,829 cevap

43,452 kullanıcı