0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından
Gerçekten hala etkisinden çıkamıyorum kaç gündür rüyalarıma giriyor bu şerefsizin ailesi hiç mi çocuğu takip etmedi çocuk yapmak sadece ona yemek barınma uyku eğitim ihtiyaçlarını karşılamak değildir bence bu çocuğun kimlerle arkadaş hangi inanca mensup neleri araştırıyor kimlerle nasıl konuşuyor ne konuşuyor bunları kendine idol olarak görüyor bunu takip etmeli insan evinde bir sürü satanizm'e ait semboller çizimler bulunmuş büyük ihtimalle ailesi bunları biri görmedi insanlar doğuştan katil ya da kötü almaz ama yetiştirildikçe olur büyüdükçe benimser gerçekten saf kötü ve cani bir insan hiç mi etrafındaki insanlar bunu fark etmedi şu an durum böyleyse ilerisi nasıl olacak çocuklarımız nasıl bir ortamın içinde büyüyecek kız anneleri lütfen çocuklarınızı gözünüz gibi sakının erkeki lütfen çocuklarınızı güzel yetiştirin değil zarar vermek incitmesin bile sözleriyle gerçekten endişeliyim çocuklarımız için her gün her gün bir olayı taciz tecavüz parçalayarak öldürme neler neler okuyoruz gün geçtikçe daha kötü olacak gibi geliyor

5 Cevaplar

+1 oy
(2,252 puan) tarafından
Kesinlikle kızımla muay tai yada tekvando gibi bir dövüş sanatlarına gideceğiz 4-5 yaşına geldiğinde bu ülkeye tekvando gibi dövüş ve savunma sanatlarını bilen kızlar ve kadınlar şart. Kıralım ağızlarını burunlarını taciz tecavüz etmeye kalkanların. 
tarafından
Bende düşünüyorum çünkü kendimizden başka biri koruyamaz devlet bile ne kadar üzücü
(2,252 puan) tarafından
Aynen oyüzden dövüş sanatlarını bilmek şart oldu.
-Reklam-
0 oy
(3,333 puan) tarafından
Ben kızıma bale eğitimi vermek istiyordum ama vazgeçtim kendini savunmayı öğrensin. Döğüş sanatlarını öğrensin daha mantıklı bu ülkede 
0 oy
tarafından
Önce bı akrabaları paylaşım yapmıştı  ağlayarak surlara çıkarken kimse bişey denedi diye ama kendi gitmiş kızcağız aAy bnm aklım almio kim bilir ne kadar canı yandı korktu kaç gündür bunu düşünmekten kafayı yiycm
(536 puan) tarafından
Ben şahsen kendinin gittiğini düşünmüyorum bu İkbal ile ayşenur zaten arkadaşmış okuldan ilk önce ayşenur'u öldürdü belki ayşenur'un telefonundan ikbal'e ulaştı onun ağzıyla konuştu oraya gittiğinde ise her şey çok geçti insan neden bile bile gitsin ki onu öldüreceğini bildiği bir insana ya bu ihtimal var ya da kesinlikle şantajı var
tarafından
Canım video bağlantısını atıyorum bak oryaa gidince çocukla konuşuyor da kim bilir nasıl kandırdı ya  ne diyim mekanı cennet olsun https://www.facebook.com/share/v/3zAHuDD1CiBnvnb6/
0 oy
(2,944 puan) tarafından

Bilemezsin ki ailesi neler yaptı, neler yaşadı. Dayım imam benim, ama oğlu madde bağımlısı. Adam elinde ne var ne yok oğluna harcadı. Ama o imam hatip mescidine bile kolaylıkla madde sokabildi. Hastaneden kaçtı, defalarca hem de. Bağladılar, dişiyle kemire kemire koparmış ipi. İşin içinde madde varsa gözü hiçbir şey görmez insanın. Alıkoyulamıyor maalesef. Direkt aileye fatura etmemek gerek :(

tarafından
Ama sabah kız arkadaşım gelecek kahvaltıya demiş. Oğlum da böyleyse bir kadınla baş başa bırakmam
0 oy
(4,437 puan) tarafından
İki adim otemizde oldu olay. Korkunç ki ne korkunc. Bi kız bebegim var dusundukce yuregim sıkışıyo. Gitmek istiyorum buralardan. 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 473 göst.
0 oy
29 cevap 1,219 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 35 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (211 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 156 göst.
1 saat önce Diğer kategorisinde idilt (103 puan) tarafından soruldu