+1 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,306 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler icildimi kahveler akşama yemekte neler var 

Evimi güzelce topladım yemeklerimi yaptım pişiyorlar yayla çorbası karnıbahar yemeği yaptım yanına birşey yaparmiyim bilmiyorum bilerek çok yaptım yarın sabah hastaneye kontrole gidicez eve gelince yemeğim hazır olsun erkenden biterse işimiz belki diğer evide gider temizleriz temizlikçi 3 bin istedi o kadar veremem vermem eşimle birlikte el ele verir temizleriz rabbimin izniyle herseyi başardık bunuda başarırız 

Bol ilikli kemik sularim da hazır 

Not aygazin kirini görmeyin lütfen ☺️

image

image

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

oglanla duş aldık kahve içiyoruz <3

Afiyet olsun ellerine saglikk

(4,306 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
-Reklam-
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Aleyküm selam canım ellerine sağlık afiyet olsun bizde şimdi okuldan geldik menüde nohut yemeği brokoli çorbası var temizliğim bitti son kahve kaldı :D
(4,306 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım

Teşekkür ederim gel ben yapayım kahveni övünmek gibi olmasın ama güzel yaparım
(6,896 puan) tarafından
Ayyy çok teşekkür ederim canım içmiş kadar oldum
0 oy
(1,956 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben akşamdan yaptım bugünün yemeğini. Kızım biraz huysuz onunla ilgilenmek istedim taze fasulye pilav yanına da cacık yaparım bir tek. Kahvaltı yapmadı kız fasulye pilav fa yemedi bende yayla yaptım içti çok şükür. Ben bir yandan topliyorum o dağıtıyor günlük macera işte :))
(4,306 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım benimkide yemiyor gitmiyorum üstüne çok acıktımi geliyor
0 oy
(1,801 puan) tarafından

Aleyküm selam Massallah subhanallah geç uyuduk geç kalktık daha kahvaltı bile yapmadım valahi:D

(4,306 puan) tarafından
Biz öğlen yemeği yedik
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Maşallah bu hamaratlık nedir böyle
(4,306 puan) tarafından
Bugün böyle mumumluluk enerjisi sanırım
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım çok mu yoruyorsun kendini hem rahatsız hem hamilesin nasıl temizliyceksin evi yardımcı olabilecek biri yok mu ev temizliği için 
(4,306 puan) tarafından
Yapacak bir şey yok cnm 65 milyar sadece kira depozito nakliye ıvır zıvır tutuyor gittisini geldisini saymıyorum onlarda masraf

Ailem Sakarya da burda kimse yok olanlar da Avrupa yakasında uzaklar

Normalde bugün ablam kız kardeşim geldiler öğleye kadar hastanede işleri vardi öğleden sonra temizlik yapacaktık yeğenime ultrason istemiş onuda şansıma öğleden sonraya vermişler Sakarya'dan gelip gittikleri icin ve önemli bir ultrason olduğu için siz işlerinizi halledin dedim yeğenim den önemli değil
0 oy
(689 puan) tarafından
Merhabalar paylaşıminla bağımsız bir soru soracağım da neden her kelimeni güzelce yaziyorsun canim kelimesini sesli harflerini yazmadan yazıyorsun. Bazılarına tam kelime çoğuna cnm sadece
(4,306 puan) tarafından
Gelişi güzel yazıyorum hiç dikkat etmedim
0 oy
tarafından
Aleykum selam kusum nolur yorma kendini sakin sakin yap ben oglani uyutuyorum esimde uyuyo onlar uysninca annemlere gitcez anneminde babamin da dogum gunleri hediye aldim yolda pasta alcaz aksamada orda kalcaz sabah babama kahvaltisini yedirir cikariz annem malzemeleri hazirlayip gitmis ise oraya gidip pide ici hazirlicam daha az bi yayla corbasi yaptim bende hem eski yogurt degerlendin dedim hemde cocuk pide zamanina kadar acikir dedim oyle iste uyucam heralde 
(4,306 puan) tarafından
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Aleyküm selam canım 

Afıyet olsun sanada kolay gelsin ☺

Bugün menüde pızza var yanına bişe olmaz zaten yeter bizede ☺
(4,306 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
(4,722 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(2,330 puan) tarafından

Şimdiden afiyet olsun. Maşallah şaşıyorum enerjine,azmine. Ben evimi doğru düzgün toparlamadım mesela yarın misafirim gelecek nasıl olsa silip süpürcem diye ama oyuncaklar falan var etrafta. Yemeğimi anca yapacağım kuru fasulye pilav var inşallah. 

Yeni evi de nasıl temizleyeceksiniz sen o haldeyken ya çok üzüldüm annen falan gelemez mi ne olursa olsun iki gün çıksa gelse. Ya da kardeşlerin bir gün daha fazla dursa. İnsan canı kanı kardeşi evladı için bu zamanlarında kendini zora sokmayacakta ne zaman sokacak. Üzüldüm 
(4,306 puan) tarafından
Benim yapmama eşim izin vermez zaten cnm ben yanında arkadas olurum

Annem gelemez ha.yvanlar var
Kız kardeşim üniye gidiyor dersi yok diye gelmiş yarin okuduğu ile gidecek
Ablam 3 bebesi var çalışıyor eşi yurt dışında 1 yaşında bebesi de var
Deger ablam yeni Belinden ameliyat oldu 12 tane platin takıldı onun benden daha çok ihtiyacı var

Benim eşim en büyük yardımcim cnm o yüzden kimseye ihtiyaçim olmuyor
(2,330 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun
0 oy
(674 puan) tarafından

Kolay gelsin afiyet olsun 

Temizlik bitti oğlumu uyutuyorum kızım çizgi film izliyor saati geldi biraz izlesin 
Bende mutfaga gecicem ciğer ve pilav yapmayı düşünüyorum bakalım:)
(4,306 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Hiç bir iş yapmayan ben bir kahvaltı hazırladı eşim yedik geri yattım üzerimde bı halsizlik var başımı kaldıramıyorum resmen . Ellerine sağlık canım snein de afiyetle yiyin 
(4,306 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 307 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,306 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 496 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,306 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 512 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,306 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 266 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,306 puan) tarafından soruldu

408,390 soru

12,269,569 cevap

37,560 kullanıcı

Kategoriler

...