+1 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (4,393 puan) tarafından

Bende isterdim yemekler yapıldı temizlikler bitti kahveler içildi mi postu ama yok bu da bir tembel postu olsun henüz hiç bir şey yapılmadı ☺️

Genelde minik adam öğlen uykusundayken yapıyorum ben önce yemeği hallediyorum o uyanınca da temizliği, sabahtan işlerini bitiren hanımlara hayranım valla hepsine benden çok alkış ☺️❤️
Ee siz neler yapıyosunuz ne var ne yok gelsin anlıklar ha bide menüde neler var bana da fikir olsun ☺️

image

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suratsiz oğlan la uğraşıyorum sjsj 

Afiyet olsunn
tarafından
Büyüdü teyzesi büyüdü büyüdükçe şımarıklığı arsa cikti
(8,126 puan) tarafından
Olur olur benimkinden biliyorum mutsuz ve mızmız bütün resimleri küçük Emrah gibi :D
(4,393 puan) tarafından
Hepsi aynı ya benimki de öyle ne yapalım canları sağ olsun bugünlerde geçecek insallah benim hayalim 4 yaş sanki o zaman anaokuluna falan da gidecek tamamen çocuk konumuna gelecek falan herşey çok güzel olacak lütfen kimse gelip sen bide o zaman gör demesin hayallerimi yıkmasın ☺️☺️
tarafından
Yok yok 4 yaş anası mero var kiz psikolojisi bozulmuştu kızı anaokuluna başladı
Hayat varmış diyor sjjs
(4,393 puan) tarafından
Ayy işte benim de hayalim öyle bak o zaman uykusu yemesi içmesi her şey böyle saatli olacak falan düzen olacak onu okula bırakıp işimi gücümü yapacağım dışarda işim varsa rahat rahat halledeceğim falan ayy nasip et Rabbim kaldı iki sene falan işte insallah ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayni anda actik kiz valla brnde dun hasta olmusum dun agriyla gecti bugunde sinir stresle geciyo hic bisey yapmadim aslinda sabahtsn ilk yemegi yaparim cocugu oglen uykusuna yatirmadan islerim bitmis olurdu da hic csnim istemiyo bebeyi uyutuyorum uyaninca annemlere gitcez orda kalcaz gece sabah doneriz ozaman iyi bi temizlige baslarim dedim hazir hastayken aksama pide var bizde 
(4,393 puan) tarafından
Hastalık regl mi canım zaten bende o dönemlerde ekstra sinir ekstra öfke eşime diyorum Allah aşkına yanımda nefes bile alma Bi şey dersem sus ev savaş alanına dönecek yoksa ☺️☺️
0 oy
(2,425 puan) tarafından

Dün detaylı temizlik yaptım, bu gün rahatım. Sadece evi topladım o kadar. Sabah kızımla kahvaltı yaptık, onu anaokuluna bıraktım geldim. Ordan kargoya gittim, onu verdim. Eve geldim yag yakıcı çay içtim, şuan oturuyorum. Sabah ıspanak temizleyip, doğradım. Kızımı alıp geldikten sonra onu yemek yapacağım. Üstüne sarımsaklı yoğurt bu kadar bizim menü. :D

(4,393 puan) tarafından
Detaylı temizlik sonrası rahat oluyor değil mi valla ben de şöyle Bi yapabilsem çok rahat edeceğim sonrasında ama o yapma kısmı gelmedi Bi türlü ☺️☺️
0 oy
(14,755 puan) tarafından

Afiyet olsun:)

Biz de parka çıkacaktık yolda kızım ağladı bende eve girdim götürmedim parka şimdi bana şirinlik yapıyorlar yemek hazırlamışlar :) 

image

(4,393 puan) tarafından
Bazen böyle gıcık anları tutuyor ama gönülde alıyolar işte benimki de hemen gelip özüy diyeyim anne kızdın mı anne diye defalarca sorar ta ki ben kızmadım diyene kadar ☺️☺️
0 oy
tarafından

Kizcemi Ağlayarak okula bıraktım ve evime geldim şurada iki dk soluklanip yemek yapicam inşallah afiyet olsunkahveniz biz daha o evreye gelemeyeceğiz heralde işler yığılıp duruyo :D

(4,393 puan) tarafından
Ağlayan kimdi sen mi kızçe mi ☺️
tarafından
İkimiz de desek daha doğru olur sanirim :))
(4,393 puan) tarafından
Ahaha kaç yaşında kaça gidiyor prenses ☺️
0 oy
(6,394 puan) tarafından
İsler bitti yemek yaptım yedik tezgahta bulasiklsr beni bekliyo kizimi uyutucam sana da afiyet olsun 
(4,393 puan) tarafından
Saol canım sana da kolay gelsin diyeceğim ama geç olmuş olacak ☺️
0 oy
(18,164 puan) tarafından
 Afiyet  olsun canim ☺️

Temizligi 2 gün önce detaylı yaptım ev Temiz ama yemek yok daha ne yapsam onuda bilemedim yorumlara bakicam ☺️
(4,393 puan) tarafından
Saol canım geç döndüm ne yaptın menüye en son ☺️☺️
0 oy
(13,904 puan) tarafından

Isler biti perdem var utulenip asılacak sadece onu da yapıp inek bakmaya inerim birazdan  :)

(13,904 puan) tarafından
Cok denedim bacım olmuyor hele şu ilkbahar ve sonbahar aylarında elime geçen her şeyi yıkamak istiyorum kitap gibi dursun istiyorum  :)
Evim de Evim  :D
(4,393 puan) tarafından
Yaşlanınca da ağrıyan hali kalmamış vücuduna evin mi bakacak bacım kendini çok perişan etme aman diyeyim ❤️
(13,904 puan) tarafından
Ah canım şimdiden dökülüyor her yerim.
Bence benimki psikolojik biraz
(4,393 puan) tarafından
Obsesiflik boyutunda falan değildir insallah
(13,904 puan) tarafından
Değil çok.sukur :)
0 oy
(1,909 puan) tarafından

Oğlanı sabah okula bıraktıktan sonra çok güzel bir kahvaltı yaptım sonra dip köşe temizlik oh mis öğlen 12 de oğlanı aldım okuldan parka geçtik eve geldik uyuyor keyif kahvesi yaptım akşama yemek var yapmayacam:)

(4,393 puan) tarafından
Tam hayalimdeki kadın ☺️❤️
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Erken kalkıp herseyi yaptım alışverişte yaptım şimdi kiz kalkti onu doyurup dışarı çıkaricam
(4,393 puan) tarafından
Senden hızlısı ☺️☺️ maşallah maşallah deyip kaçıyorum hemen ☺️❤️
0 oy
(14,915 puan) tarafından
Menü çok karışık dün yapmıştım ama öğlen tıka basa yemek yedik dışarıda  yersek geç yeriz eminim 

Yoğurt çorbası 

Patates yemeği 

Et kavurma 

Pilav 

Aslında yoğurt çorbası biter diye düşündüm pilav da bugün de yeriz patatesle diye yaptım nasip değilmiş 
(4,393 puan) tarafından
Bazen oluyo öyle ya sağlık olsun ısıtmazsan ne olacak yarın yenir insallah canım
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım benim ❤
(4,393 puan) tarafından
Amin amin keşke hasta olmasalar valla evde resmen hayat duruyor çocuklar hasta olunca :(
tarafından
Vallahi öyle kuzum Rabbım acılarını göstermesin inşallah benimki de vitaminleri hep düşmüş iğne falan baya ilaç verdiler yemiyor hiç bir şey kafamda bir tane siyah saç kalmadı inanki ☹
(4,393 puan) tarafından
Ah o saçları hiç söyleme canım daha otuzu görmedim saçımda beyazlar almış başını gidiyor :( valla inan bir tane ile bu hale geldik bakıyorum etrafıma millet dört beş çocuğa yetişmiş aklım almıyor inanki nasıl yapıyolar diye
tarafından
Maşallah bende hayranlıkla bakıyorum vallahi canım benim yaşımda olanlar dediğin gibi 3 4 çocuğu var dönüp kendime bakıyorum ne bileyim hiç bu zamana kadar beni zorlamadi hiç bir konuda uyuması olsun tuvalet eğitimi olsun memeden kesme olsun hiç hiç sıkıntı çekmedim ama bu yememesj var ya Allahim iyi deli oluyorum ☹
(4,393 puan) tarafından
Her dönemleri ayrı zor canım Allah yardımcımız olsun canları sağolsun inşallah dünya öyle bi hale geldi ki cam fanusa koyup da büyütesi geliyor insanın valla :(
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Kuru pilav çorba pazı ve lahana sarması vardı sarmayla kuru bitti yarına ne yapsam diye düşünüyorum 
(4,393 puan) tarafından
Ana yemekler gitmiş ☺️
0 oy
(5,685 puan) tarafından
Ah ah bir tembelde burda var ☺️ sen yine kahveni yapmışsın bende oda yok hahahhah afiyet olsun ❤️
(4,393 puan) tarafından
Valla onu da hiç bir şey yapmamış olmuyum ayıp olmasın kendime diye yaptım canım ☺️☺️

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 795 göst.
+1 oy
15 cevap 427 göst.
+2 oy
14 cevap 416 göst.
0 oy
8 cevap 259 göst.

412,381 soru

12,414,613 cevap

44,972 kullanıcı