Selam kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ben halıları kaldırmadan koltukların altına sokarak süpürge yaptim malum evde kedi olunca 2 günde bir süpürge istiyor ne kadar tarasam da döküyor kizcem
Ardına da Vileda attım bide toz aldım oh mis
Kızım öğlene mercimek köftesi istedi koydum kayniyor
Akşama da
Menemen ve sarımsaklı yoğurtlu makarna var
Şimdi de kızımla pasta yapcam oyun hamuruyla bugün hava bozuk yağmurlu park yok
Evde Allah ne verdiyse etkinlik yapcaz
Siz neler yapıyorsunuz keyifler nasıl anlık alınmış gercide buda öğlen anlığı olsun
Hadi buyrun hanımlar ✨ ♥️
Ödev yapıyoruz ☺️
Az önce çay içtim sıcak sıcak uyudum uyuyacağım hava İstanbul'da çok kapalı yağmur yağıyor mercimek çorbası yaptım akşamüzeri mantı yapacağım salata da yaptım yeter canım yarına Allah kerim
2 günde bir mi :0 benim normal süpürgem ve robotum isyan eder görse
Evi süpürdüm bulaşık yıkarken kızım uyandı yarıda kaldı bulasiklar şimdi kızımı uyutup bulaşıkları yikiycam. Akşama misafirim var tatlı yapcam gorumcem gelecek aksine bu gecede en uzun gece zaman geçmek bilmez şimdi ayy yine efkar bastı
Afiyet olsun cnm ♥️
Ev iside yoktu bugün eşim akşam toparlamis öyle yatmış bi yatakları kapattım yetti
Hiç bir şey yapmıyorum eşimi bekliyordum ama arkadaşının canı sıkkınmis bende yanlız bırakma dedim gelmedi o yüzden oğlum uyudu
Menüde
Pırasa yemeği
Etli bulgur pilavı
Ispanaklı ve peynirli börek var salata filanda yaparım yeter Allah bereket versin inşallah ♥️
Şimdi çayımı yudumlayarak keyif yapıyorum
Afiyet olsun canım
Ben de içtim kahvemi oğlanı yıkadım hava da yağmurlu kapalı kasvetli falan sıkıldık ama çıkamıyoruz evdeyiz
Akşama taze fasulye salata falan yapıcam başka da bişey gelmiyor aklıma Allah hepimize ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
1,502,872 soru
24,538,261 cevap
360,380 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın