20 günlük evliyim eşim askeri personeldi izni bitti gitti kaynana da tek kalmasın diye yanımda kalıyor kayınpederle kahvaltı ettik duş alcam su hazırla bana dedi o mutfakta oturuyor 2 tane sofra bezi vardı fırınım kurulmamış fırının üstünde mutfak çakmağı da bezlerin üstünde nasıl olduysa çakmak yanmış sofra bezleri alev almış tavana kadar bende bamyoda suyla uğraşıyorum kaynanam sesleniyor ama su sesine duysamda anlamıyorum hazır ediyorum suyu anne gel diyorum gel yangını söndürmeye diye bağırıyormus kendi totosunu kaldırmaz asla ev yanıyor karton alev almış benim kaynana hala deli dana gibi nur diye sesleniyor 5 dk içinde oldu hepsi geldim ki mutfak yanıyor sofra bezlerini hemen balkona attım kartonada geçmiş onu söndürdüm duvar kap kara is kaynanam oturuyor o gün anladım ki ben bu aileden çok çekeceğim insan kalkıp atmaz mi hemen duvar sofra bezleri ocağın bir bölümü zarar gördü nedense aklıma geldi birden ne alaka dersiniz belki ama bende bilmiyorum ne alaka
Kaynanam yokki anısını atlatsam
Lohusayken yanımda kaldı 10 gün falan duşa girdim çocuk uyanmış ağlıyor beşikte bana sesleniyor ama çocuk ağlıyor demiyor 10 dk ağlamış çocuk kalkıp almamış bide bana kızdı niye o kadar uzun duruyorsun diye demekki geneli aynı bunlarin
Bende benim kaynanaya tembel derdim
1,488,924 soru
24,337,147 cevap
345,903 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın