0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (7,587 puan) tarafından

20 günlük evliyim eşim askeri personeldi izni bitti gitti kaynana da tek kalmasın diye yanımda kalıyor kayınpederle kahvaltı ettik duş alcam su hazırla bana dedi o mutfakta oturuyor 2 tane sofra bezi vardı fırınım kurulmamış fırının üstünde mutfak çakmağı da bezlerin üstünde nasıl olduysa çakmak yanmış sofra bezleri alev almış tavana kadar bende bamyoda suyla uğraşıyorum kaynanam sesleniyor ama su sesine duysamda anlamıyorum hazır ediyorum suyu anne gel diyorum gel yangını söndürmeye diye bağırıyormus kendi totosunu kaldırmaz asla ev yanıyor karton alev almış benim kaynana hala deli dana gibi nur diye sesleniyor 5 dk içinde oldu hepsi geldim ki mutfak yanıyor sofra bezlerini hemen balkona attım kartonada geçmiş onu söndürdüm duvar kap kara is kaynanam oturuyor o gün anladım ki ben bu aileden çok çekeceğim :) insan kalkıp atmaz mi hemen duvar sofra bezleri ocağın bir bölümü zarar gördü nedense aklıma geldi birden ne alaka dersiniz belki ama bende bilmiyorum ne alaka :)

22 Cevaplar

+2 oy
(1,424 puan) tarafından
Alem bi kaynanan var sjsjsjj söyle böyle rahatlığı nasil yapıyor banada anlatsın sjsj 

Benle kaynanam kurtce konuşuruz ama gel gör ikimizin kurtcesi uyuşmuyor o beni ben onu anlamıyorum sjjsjs her konuşmamızda gülme krizine giriyoruz görümce anca tercüme yapiyo sjsj
(7,587 puan) tarafından
Masum kaynana değerini bil aşkom ben sivelerini anlamadığım için garip bir şive başkasını anlatıyor gibi bana giydiriyordu şimdi az az anlıyorum :D
(1,424 puan) tarafından
Puahahhaaha Allah iyiliğini versin yaaa sjsjjs hemide çok masum sjsj
-Reklam-
+1 oy
(2,534 puan) tarafından
Seninkindeki rahatlıkta ne bilim yani içinde kendi de yanacak sen gelmesen ne yapacaktı acaba 
(7,587 puan) tarafından
Bide bana bağırdı sesleniyorum gelsene diye suyu hazırla diye sesleniyor sanıyorum ev büyük banyo en dipte bide
+1 oy
(12,049 puan) tarafından
Annemin bi lafi vardir hep derki. Çok bi kotuluklerini gormedim ama iste bazi seyler unutulmuyo. Buda o hesap :)
(7,587 puan) tarafından
Aynen çok merak ediyorum ya gelmesem ya da evde olmasam ne olacaktı
+1 oy
tarafından
Alınma aşkım da manyak mı kaynanan. Demekki yansa yine kalkmaz ben bebek yokken uzun süre kalırdım duşta ya çıkmasaydın gerçi suyu hazirlamissin 
(7,587 puan) tarafından
Niye alinayim aşko manyak ki mudahele etmiyor banyo suyunu ona hazırlıyorum kovaya su öyle akan suyla yikanmaz illa kovaya hazır isterdi hala öyle
tarafından
Hala öyle mi kaynanan aşkım
(7,587 puan) tarafından
Katlanarak arttı aşkom :D
+1 oy
tarafından

Kaynanam yokki anısını atlatsam :D

(7,587 puan) tarafından
Ne yaptın kız kaynanamı :D
tarafından
Ben evlenmeden önce esimin babasi ile ayrılmışlar ve artı olarak gorusmuyorlar kafa rahat :D
(7,587 puan) tarafından
Eşin için zor bir durum ama onun adına üzüldüm
tarafından
Yok üzülmüyor hiç canm anmiyor bile annemi annesi gibi sever bebekken bırakıp gitmiş neden üzüleyim diyor
+1 oy
(115 puan) tarafından
Benim kaynanam gibi var mıdır bilmiyorum o kadar çok var ki bir tanesi çok canımı yaktı. Ben mastit olmuştum canım çocuğum 2 aylikti eşim geldi 40 derece ateş ve sıtma vardi annesini aradi annesi de bize 5 dk mesafede oturuyor anne gel dedi hani çok kötü oldu diye annesi de dedi ki ben komşudayim kahve içiyorum şimdi gelemem :)) bende eşime kapat telefonu diye çıkıştım çünkü çok zoruma gitti kendi ailem de uzakta olduğu için baktıracak kimse de yoktu. Eşim çok kızdı annesine ve anca öyle geldi ve söylendi bide utanmadan ama diğer gelini için ölüp bitiyor diğer gelini de defalarca onu evden kovmuş biri. Ben hamileyken evine badana yapmış temizliğini a dan z ye yapmış biriyken gördüğüm muamele buydu ki bu sadece bir tanesi :))
(7,587 puan) tarafından
Öyle olan gelinler değerli aşko sende öyle ol ki baş üstünde tutsun
(115 puan) tarafından
Ben tavrımı çok net koydum balım valla hep alttan almıştım en sonunda patladım şimdi görüşmüyoruz kafam rahat en azından haksızlık görmüyorum
+1 oy
(1,016 puan) tarafından
Bu hikayede daha çok sizin banyo suyu hazırlamanız dikkatimi çekti yatalak değilse gitsin düşünü alsın neyini hazırladınız küveti mi doldurdunuz anlamadım

Kaynanam üst katimda oturuyor ilk evlendiğim dönem gelen giden oluyor diye yuları cikar biraz otururdum kaynanam da bana sürekli eşime kız bakmaya gittiklerini anlatırdı işte birine bakmaya gittik olmadi işte Mustafa istemedi su huyunu beğenmedi bir düğüne gittik ananesi gel balkondan bak beğendiğin kız var mı dedi falan falan anlatiyor böyle bir sustum 2 sustum 3. De eşime dedim ki annen bir daha anlatırsa böyle bir şey ben de beni istemeye gelenleri anlatacağım bence karşılıklı konuşuruz çok hoş olur dedim bir daha da hiç öyle bir konu açılmadı sanırım eşim uyardı annesini. Bu arada eşimin ailesini severim bir problemimiz yok onlar beni sever ben onları severim
(7,587 puan) tarafından
Doğalgaz açılmamış güneş enerjisi var binada enerjiden suda geç kaynıyor ya da çok kaynıyor ayarı zor oluyor biraz yaşlı da yeni gelinim de tatsızlık çıkmasın diye gittim hazırlamaya ne bilim evim yancak :)
+1 oy
(684 puan) tarafından

Lohusayken yanımda kaldı 10 gün falan duşa girdim çocuk uyanmış ağlıyor beşikte bana sesleniyor ama çocuk ağlıyor demiyor 10 dk ağlamış çocuk kalkıp almamış bide bana kızdı niye o kadar uzun duruyorsun diye demekki geneli aynı bunlarin ;)

(7,587 puan) tarafından
Evet maalesef
+1 oy
tarafından
Bi anı da benden gelsin o zaman 5seneden sonra tüp bebek ile hamile kaldım. Ramazan dı eşim eve gece4 te geldi arkadaş ortamından Bnde odaya almadım hem hamileyim hemde riskli gebelik ti kaynanamlarla birlikte yaşıyoruz bide oda gtti oturma odasında yattı tabi kaynanam lar odaya almadığımı bildi tabi gece 4 geldi dedim eve.. Oğluna hiçbir şey demedi tabi.. Sonra akşam bana dediki sana noluyor da küsüyor sun hadi ben annesiyim kızarım da küserim de sen nie küsen dedi tabi ben şoook hamile halimde ağlamıştım keşke deseydim ben eşek başıyım die 
(7,587 puan) tarafından
Benimki de aldatan oğlu için eltime sana kalmadimi gezdi tozdu eğlendi geldi derdin ne demişti nasıl midem bulandı bende bizde öyle yapalım o zaman madem normal bir durum dedim kadının namusu var erkeğin yok
tarafından
Ay çok değişik kafa yapıları benim eşim ilk defa gelmişti öyle eve geç hiç yapmazdı aslında benm kayanna ile sizinki aynı kafa
(7,587 puan) tarafından
Geneli böyle cahil
(587 puan) tarafından
Oyle kaynanayı bi yolarım sana ne oluyor koynunda yatan kahrını çeken senmisin diye
+1 oy
(572 puan) tarafından

Bende benim kaynanaya tembel derdim :D

(7,587 puan) tarafından
Bu tembellik mi sence aşko :)
+1 oy
(2,133 puan) tarafından
Eşimle biz kayınvalidemin yanında yaşıyorduk yeni evlendigimiz sıralarda kayınvalidem benim croplarimi görünce südyen diye iccamasir cekmeceme koymuş hsbdhd

Bir keresindede eşimle biz yeni uyandık yatagimiz bozuktu etrafı topluyordum birden odamıza girip yatağınız neden bozuk demişti hshdhshshs şuan komik geliyo ama çok sinir olmustum sonra kendi evimize çıktık şükür 
(7,587 puan) tarafından
Kaynanamın diğer gelinleri sen hiç bişey görmedin sabahın 6nda kapıyı çalardı kalkın diye bazen duymaz ya da müsait olmazdık kapıyı pat diye açar giderdi diyor :D ben yine iyiyim şükür ❤️
(2,133 puan) tarafından
Ya evet benimkisi de böyleydi onların kahvaltı saati 7 ydi sanki iş insanı gibiler 7 de herkes o sofrada olmalıydı ve çok kalabalık olurdu kahvaltılar :))
(7,587 puan) tarafından
Kışın gelir yanıma 8.30 dan önce kalkacaksin kalkmadin mi 8.29 da kapıya dayanır sağolsun :D
+1 oy
(1,409 puan) tarafından
Senin kaynanin  rahatlindan istiyorum 
(7,587 puan) tarafından
Kendi evi olsa köyü ayağa kaldirirdi :D
(1,409 puan) tarafından
Aynen aşko hahah
+1 oy
tarafından
Benim kaynanamin tek kötü yani her cocukta kendi adimi koy diye bekledi onun harici iyidir severim kocamda dahil herkesi cekistiririm asla söylemez hatta oda bana katılır jsjsjsjs
(7,587 puan) tarafından
Benimki de istedi de ben istemedim onun adını taşıyan bütün torunlar onun gibi bilmiş ve aşırı yaramaz laf söz dinlemez.bana hala kızın adı aklıma gelmiyor neydi der her bizi gormesinde:)
tarafından
Bizimkide ayni seyleri yapiyo baya bi ilk kizimin adini demedi hep sacma ***** isimler söyledi en son dedim adini de diye ikinciye kizim oldu gene koymadim yasiyo sonuçta ay neden koyayim ölse esim istese neysede yasiyo yani ne gerek var
(7,587 puan) tarafından
Ölse de yaşasa da koymak istemiyorum ne alaka bizde böyle bir adet yok eşimin tarafında var
tarafından
İnsanlara mimlenmis ondan bizimki kendi kendine gelin güvey oldu sustu oturdu kocama bile acitasyon yaptida yemedi ben dogurmuyom annesi ne isterse o olacak dedi ❣️
+1 oy
(587 puan) tarafından
Hemen hemen aynısı başıma geldi hatay depreminden iki yada bir gün sonra olması lazım eşim çadır demir işi yaptığı için evde çadırımız vardı baya büyük onu bizim evin aşşağısında arsaya kurmuştuk bizden sonra ise bir kaç aileye daha kurdu eşim kış ayı olduğu için çok soğuktu yerler feşan buz tutuyodu o derece soğuk neyse fazladan sobaları vardı kaynanamgilin boruda vardı kayınbabam kurmaya çalıştı yapabildiği kadar tam yaktık içeri sıcacık oturuyoz bi baktık çadırdan çıkan boru yerinde alev çıkmaya başladı çadır yanmaya başladı meğerse kayınbabam boruyu düzgün takamamış zaten hiç bir işi düzgün yapamıyo ya ***** olur ya kırık biz bir kortuk o kadar hızlı tutuşuyoki o deprem zamanıda hamileymişim sinirden ağlıyorum o zorluktan değil tabiki herkez zor durumdaydı çok üzgündük eşimin akraba tarafı çoğu öldü Allah rahmet eylesin fakat kayınbabam ve kayınvalidem çok tutumsuzlar malesef umursamadan yaparlar işlerini ben çocukla nere kaçacağımı şaşırmıştım etraftan insanları çağrıyorum falan şükür kimseye bişi olmadı yamalıkla felan halketik eşimle Allah daha beterinden korusun hepimizi biz gaziantepte oturuyoruz anteptede  çok fazla hissedildi kimse evine giremediği için çadır kurduk 
(7,587 puan) tarafından
O depremi bidaha yaşatmasın Rabbim çok çok kötüydü hala etkisindeyim
(587 puan) tarafından
Aminn Rabbim korusun bir daha göstermesin
+1 oy
(16,566 puan) tarafından
Okudum kaynanama şükrettim benimki her işini kendi yapar ama eşim yokken özellikle ona hizmet edeyim diye kendini bir geri çeker :) 
(7,587 puan) tarafından
Benim ki sürekli hizmet ister iş yapmayan gelmesin ben kimseye hizmet edemem der
(16,566 puan) tarafından
Benimki kocam evde ise sabahın köründe kahvaltı hazırlar bulaşık yıkar izinli bile olsam ne yapacağız derdine düşer kocam evde yoksa işten gelsem bile oturur beni bekler :)
+1 oy
(734 puan) tarafından
Ayyy hiç unutmam yeni evliyiz 1 haftalık gelindim ortama kimseye alışkın değildim. Kek yaptım akşam çaya gidicez bir elimde çöp poşeti diğer elimde kek poşeti sen gel keki çöpe at çöpü götür kayinvalidenin tezgahına koy kayinvalidem gidip bakmış gelmiş içerde diyor getirdiğin ne kek dedim neden eminmisin bir git bak istersen mutfağa gittim ne göreyim evimin çöpü kayinvalidemin tezgahında duruyor ayyy nasıl kızardım utandım kayınvalidem kayinpederim bir gülüyor ama ben çok kötü oldum:))))
(7,587 puan) tarafından
Çok komik ama:D
(734 puan) tarafından
Şuan komik evet fakat o an benim için çok kötüydü ☺️:))
+1 oy
(6,732 puan) tarafından
Ayyyy benim ki utanç verici ya biz bir oturuyoruz bir keresinden abdest almaya gidecektim banyo tek evde eski bina oda çocukların yanında oturma odasında yatıyo kapıda tam banyonun karşısı kapıyı açık uyumuş benim sesime uyandı kimsin sen dedi benim anne demek zorunda kaldiydim :D ve bunun gibiler var maalesef artık oda alıştı ne yapsın aynı ev 2 çocuk ağlamalar felan olunca 
(7,587 puan) tarafından
:) bir olunca yapcak bişey yok bacım ❤️
(6,732 puan) tarafından
Artık onu demek düşüyor:D ama çok utanç verici ya
+1 oy
(1,984 puan) tarafından
Benimki de 5 günlük lohusayken beni eşime şikayet etmişti gelen giden oluyor hiç yerinden kalkmıyor hizmet etmeken belim koptu diye.

Bir kere de herkesi yemeğe davet etmiştik benim oğlan durmadı sofra yerde herkes yiyor ben ve görümcem de çocukları uyutmaya götürdük ikimiz de emzirdik geldik, yemek bitmiş kaynanam kızına dopdolu bir tabak kaldırmış bana da ayy sen de mi yemedin seni unuttum ben tüh ekmek de kalmadı olsa çikolata falan sürerdin dedi :) 

Ne zaman oraya gitsek ben yemek bulaşığı yıkarken o çayı hazırlar sonra da sana bardak getirmedim içmezsin diye der. 

Her misafir geldiğinde ben yanındayken beni över mutfağa gidince de duyabileceğim şekilde kötüler.

Ne yemek yapsam ne iş yapsam beğenmez.

Bir kere eşim görümcem ben kaynanam hepimiz oturduk içli köfte yaptık ertesi gün de misafir çağırdık herkesin içinde güzel kızım Allah sendsn razı olsun sen olmasan ben bu kadar yemek yapamazdım dedi sanki biz hiç bir şey yapmamışız gibi. Daha neler neler işte 
(7,587 puan) tarafından
Bana birini hatırlattı bu :D
(6,732 puan) tarafından
Allah düşman başına bile vermesin böyle kaynana Allah sabır sana sabır ona da vicdan merhamet versin
+1 oy
(116 puan) tarafından
Snap kamerada yılan boynuna sarılır kayanam okuma yazmasi yok dedim ki gece rüyamda ben kamerayı açmışım sen bakınca boynunun her tarafı yılan sarmış yaşlı bir nine demiş gerçeğini yap bakalım oluyor mu diye gel yapalım dedi birden ben Snapchat kamerayı açınca yılan sardı boynunu boynunu tirmlaadi bağırdı bayıldı maalesef:)
(7,587 puan) tarafından
Hiç anlamadım desem aşko
+1 oy
(9,526 puan) tarafından
Daha yeni yasadıklarım 5 günlük lohusayken gördüğüm dakıka selamlasmak icin yanına gittim gelmeseydin bana dogru sütün gider dedi. Ardına hemen karnını sarmadın mı dedi şişmanlıgımı soyledı yani. Sonra durdu durdu şişmansın dedi ince ince her sözün sonu şişmanlıga cıktı:D gittiler şükür de rahatladık :D
(7,587 puan) tarafından
Ay sanane deseydin
(9,526 puan) tarafından
Anlamıyo ki :D

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 651 göst.
+1 oy
22 cevap 418 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Emine S (16,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.