0 oy
740 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah post açmıştım kızım kusuyor ve ishal diye ilaç yazmadı enfeksiyon falan çıkmadı ama yarın çocuk doktoruna getirmen lazım karaciger değerleri biraz yüksek dedi normalde internete bakıp kurmam ama hiç iyi şeyler yazmıyor birkaç neden var onlarda beni helak etti 29 aylık daha ilk kez hastane gördü hasta oldu şok içindeyim yaşayan var mı lütfen bilgi verin 

23 Cevaplar

0 oy
(255 puan) tarafından
Karaciğer enzimleri mi yüksek eğer öyleyse hastalıktan dolayı yükselir ateş düşürücü kullandiysan yükselir benim kızımın da hep yüksek çıkıyordu doktor öyle söylemişti ayrıca internete bakma canım doğruluk payı çok düşük çok çok geçmiş olsun
tarafından
Herhangi bir ilsc vermedim multivitamin vermiştim ama inşallah ondandir
(255 puan) tarafından
Hastalıktan da olabilir korkma bide acile mi götürdünüz eğer öyleyse onlar birşeyden anlamıyor benim kızıma da yanlış teşhis koymuşlardı bir poşet dolusu da ilaç yazmışlardı
-Reklam-
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ishali kanlı mı? 
tarafından
Hayır degil
0 oy
(1,623 puan) tarafından
İshal varsa eczaneden probiyotik alabilirsin havalar bi öyle bi böyle  benim kızımda kustu ishaldi tahliller normaldi doktor probiyotik kullanabilirsin dedi bizim karaciğer enzimleri sürekli yüksek cıkuyor safra kesesinde camur vardı ilac kullandık gecti cok şükür ama kaaraciğer enzimleri yine yüksek geldi detaylı ulturason cekilceek Aralık'ta internetteki çoğu bilgi yanlış çok geçmiş. 
tarafından
Çok teşekkürler

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 972 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 762 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu