0 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,537 puan) tarafından

image

kızlar bu çekyat lar altakkine dönüşür mü

7 Cevaplar

0 oy
(3,537 puan) tarafından

Ddddddddddddddd

image

bu modrle

(4,193 puan) tarafından
Tamamen aynı olmaz kasası farklı olduğu için ama o çizgileri yapabilirler. Tahmin edebilirsin az çok
(3,537 puan) tarafından
Mantklı mı canım 20 25 arası kaplıyolar yenimi alsam kaplatsammı bilemedm
(958 puan) tarafından
Bence o fiyata kaplatiliyorsa yeni almanız daha mantıklı daha sağlam olur hem
(4,193 puan) tarafından
Yani o fiyata koltuk varsa almanız daha mantıklı tabi. Belki bunu da satabilirsiniz. Annem 3 çekyat 7500 kaplatmıştı geçen sene güzel oluyor.
(3,537 puan) tarafından
O fiyata sağlam olr mu canm bilemedim çabuk çöker gibime geliyor:)))
(4,193 puan) tarafından
Bilmiyorum anneminki çok eskiydi her şeyi yenilendi ama şu an bilmiyorum işte fiyatları.
(360 puan) tarafından
25 bini gözden çıkardıysan bence alman daha mantıklı altta attığın modelin hemen hemen aynısını cumartesi murat center dan grup halinde 25 bine aldı ablamlar
(3,537 puan) tarafından
20 bine var yeni ama güvenemiom işini iyi yapan çıkarır bence bu modeli berjr ovallğı hariç annen çok iyiye kaplatmş şimdi hersey uçmş:(
(3,537 puan) tarafından
Sv tht canım o fiyata sağlam olur mu bnde yeni alma taraftarıyım ama sağlm çıkmazsa die korkuom:)
(360 puan) tarafından
Birde seninkinin ayakları alçak diğer modelin yüksek ve yüksek ayak o kadar rahatlıkki hiç yerinden oynatmadan süpürüp silebiliyosun ben 2 güne bir süpür sil yapıyorum olduğu yerde ayda bir de çekip çekip siliyorum çok iyi ve her zaman temiz duruyo ama diğerini çekmeden silip süpüremezsin
(360 puan) tarafından
Bende aynı modelden kullanıyorum 6 yıldır gayet memnunum
(3,537 puan) tarafından
Tmm canım çok tşk ederm yeni alsam bunları satmam gerek hiçte ugrasmk istemiom ama dediğin çok mantklı
(360 puan) tarafından
Yani yeni her zaman daha iyidir o parayı verecek olduktan sonra eskiyle uğraşmam birde dediğim gibi sırf ayakları için bile yenisini alırdım ben
(3,537 puan) tarafından
Tamm canım çok saol❤️❤️❤️
(12,988 puan) tarafından
Ay o alttaki var ya kollari oyle benim yemek masamin benchi oyle. Aralari surekli doluyo ya. Onlari aç supur zor oluyo. Sen bilirsinde canim
(3,537 puan) tarafından
Düz model mi bakmk lazım canım
(12,988 puan) tarafından
Model guzel ama dedigim gibi canim. Aralayip supurmen gerekiyo ucuyla. Ugrasirim dersen guzel. Oda bi iş :D
(3,537 puan) tarafından
Ewt biraz sıkıntılymş:)
-Reklam-
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Altta yokki.d.d
(3,537 puan) tarafından
Eklendi canım cevap olarak ekledim
0 oy
(958 puan) tarafından
Yok canım belki büyükler dönüşme ihtimali olabilir ama tekli küçüklerin şekilleri farkli
tarafından
Yapıyorlar canım öyle bir yapiyorlarkii birebir olmazsada beenzet
(3,537 puan) tarafından
Yok oval kısmı olmaz sevmedim zaten ovallığını şekli gzel mi sence
(958 puan) tarafından
Ama sanki yeni alsa daha iyi olacakmış gibi benzetmesi de biraz kaba durabilir çünkü cekyatlarin altı açılıyor eşya konulmak için o taraflar kaba durabilir
(3,537 puan) tarafından
Yenisi de 25 bulabilirim ama kasası sağlam olmaz die korkuom bu çekyat lar eşimi kaldırıo diğerleri kaldırmaz çöker şap die oturuo:)
0 oy
(2,748 puan) tarafından
Bence yenisinj al daha iyi canm cunku kaplatma fiyatlari yeni alma fiyatyla cok yakin oyizden yenisi tercih
(3,537 puan) tarafından
Çok kararszm canm bnde 20  25 bin arası dediler yeni bulabilir ama kasası sağlam olur mu dersin
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Sadece renk aynı olabilir ama model nasıl dönüşsün ki
(3,537 puan) tarafından
İçine sünger koyuylarmış canım bide berjerleri oval ama ben oval istemyrm düz üçlüler gbi olmaz mı dersn
(6,947 puan) tarafından
Bilmiyorum canım
(3,537 puan) tarafından
Tmm canım saol❤️❤️❤️
(6,947 puan) tarafından
Sende sağol canım ❤
0 oy
(2,501 puan) tarafından
Bunlara dönüştüren koltukcu varsa söyleyin gelsin benim hayatimada bı el atsın hayrina
(3,537 puan) tarafından
Yarın Bi gidip konuşacm canım tahminimce yapıolar berjer dışında onda ovallık var olmz zaten sevmedim ovallğı:)
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Dönüşmeyi bilemem ama kaplatmak daha mantıklı annemler geçen yıl 12 bine kaplattılar koltuklar annemin gelin döneminden kalmaydı en az 23 yıllıklar okadar sağlam kasa asla bulunmaz eski koltuklar sağlam canım 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 342 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 173 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 884 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,152 göst.