0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
Kendimizie göre sıkıntılarmiz vardı üstüne bide gündemdeki konular beni mafediyor psikolojim iyice bozuldu 4444 selati Tefriciye baslicam okuyup faydasını gördünüz mü 

8 Cevaplar

0 oy
(8,640 puan) tarafından

image

kız kardeşim 19 yaşında psikolojimi bozdu gündem artk benim
(415 puan) tarafından
Allah'ım n yapicaz böyle bende biber gazı almayı düşünüyorum
(652 puan) tarafından
Biber gazlarınada %250 zam gelmiş :)
(8,640 puan) tarafından
Dp burası Türkiye bacm deprem zamanı inşaat malzemeleri kaç kat arttı:(((

Kuzey19.al bacım
(652 puan) tarafından
Battaniyeler, el fenerleri , bezler mamalar herşey kat kat zamlandı keşke sadece inşaat malzemeleri olsa :( fırsat ülkesi resmen . Ben çalıştığım ve bir çok insan ile muhatap olduğum için korktum alayım dedim 780 TL internetten satılıyor
(8,640 puan) tarafından
Kardeşimde çok sıkıntılı bir semtte çalışıyor yani kalabalık ama işte insan korkuyor :(( alsın ya yapcak birsey yok
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından
Herkes katil canii gibi geliyor en güvenilir yer ev
(415 puan) tarafından
Okulu düşünüyorum acaba göndermesem diye
(666 puan) tarafından
Kaç yas
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Tek dışarı çıkmıyorum kardeşimi hep uyarıyorum tek çıkma diye. Rabbime bol bol dua ediyorum   tüm kadınları ailemi evlatlarımı koru Yarabbim diye. Öyleki hiçbir anne cani de yetiştirmek istemez elimden geldiğince iyi yetiştirmek istiyorum. Onun içinde dua ediyorum. Evlatlarım Rabbime layık kul olsunlar. Merhamet sahibi Müslümanın yaşaması gereken şartları yaşayıp hayatlarını sürsünler diye. Devir çok berbat 
0 oy
(2,211 puan) tarafından

Valla çözüm değil ama çok bakmamaya çalışıyorum haberlere baktıkça detayları öğrendikçe daha da psikolojim bozuluyor :(

(415 puan) tarafından
Aynn bu çocuklar okula gidiyor ya n yapcaz boyle
0 oy
(16,109 puan) tarafından
Bugün sansürsüz görüntüleri gördüm kanım dondu zaten aklımdan çıkmıyor. Hergun bişey çıkıyor ne oluyor millete gerçekten artık çok korkmaya başladım çocuklarım için 
(6,345 puan) tarafından
Aynen atma duşa gireceğim korkarım
(636 puan) tarafından
Satanistlige çocukları ozendiriyorlar malesef ve bunun için tedavi verilmesi gerektiğini söylediğimiz de birşeyi yok deyip salıyorlar ve arkadaş ortamı çok önemli kesinlikle ailede önemli benim kız kardeşime şuan onalra özeniyor ve çaresini bulmak için babamı aradım sen konuş diyor kardeşin konussun diyor yetişkin insanlar resmen sorumluluktan kaçıyor resmen katil kitaplari okuyor çocuk daha 15 yaşında ve çoğu çocuk böyle aileleri ne okuduğunu takio etmiyor telefon veriyorlar kimlerle konuşuyor belli değil cevrenizi bu konuda uyarın :( gerçekten bende korkuyorum annemle konuşuyorum kız kardeşimle konuşuyorum birşey olmadığını öyle okumayı sevdiğini anlatıyor ama haç işareti takıyor diyorum bu ne ben süs diye takıyorum diyor anneme de diyormuş ben hiç birseye inanmıyorum kafayı yicem nasıl çözüm bulacağız inanın bilmiyorum
(6,345 puan) tarafından
Sanırım ilerde bu sorunları azaltmak için tek çare çocuk yaşta dini eğitimi hakkıyla verebilmek.
(636 puan) tarafından
Aynen öyle başka çare yok dediğin gibi canim :((( kafam çok Bulanık kime derdimizi anlatacagiz şaşırmış durumdayım
(154 puan) tarafından
Nerden izleyebilirim acaba görüntüleri
0 oy
(6,031 puan) tarafından
Yalnız başıma dışarı çıkamıyorum artık, parka gidince oğlum asla yalnız bırakamıyorum, eşim günde 300 kere arayıp bişey alacaksan online al bakkala bile gitme diyor normalde olsa ne diyorsun diye kızarım ama gündem onu okadar etkiledi ki sokakta yürürken bişey olursa diye korkuyorum diyor ki bende öyle korkuyorum. Artık parka bile karı koca gidiyoruz.. Psikolojik olarak alt üst oldum :(
0 oy
(863 puan) tarafından
Bismillahillezi diye başlayan korunma duasını okurum evden çıkarken, başıma zerre kadar bi kötülük gelmeyeceğinden şüphesiz şekilde hareket ederim. Ecel gelirse gelir, gerisinden de Allah'a sığınırım. Hayat korkuyla yaşanmayacak kadar kısa
0 oy
(387 puan) tarafından
Korkudan Baska birşey yok Allah'ım sonumuzu hayırlı eylesin iki kızım var nasil buyuyecekler böyle bir dünyada düşünmeden edemiyorum hepimizin yeri öbür dünya evet ama inşallah bu dünyadan güzel bir şekilde gideriz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde 110595 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 26 göst.

402,100 soru

12,037,821 cevap