0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından
Eşimle kaç gündür tartışıyoruz ama ilk defa hakli olduğumu kabul etti 4 yıldan sonra ilk defa yani. Kendini affettirmek için hiç bir sey yapmadı. Neyse 2 yaşında kızım var doğru düzgün ilgilenmez bende çalışıyorum hatta bugün tüm gün birlikteydik özel çalışıyorum kızımı da götürdüm akşam eve geldik dışarı çıktı kız ağlıyor öğlenden park diye kuşlari var başka yerde kalktı onların yanına gitti bende ortalık toparladim vs. Annemde kalmam gerekiyor bu gece kaç defa dedi hazırlan götüreyim hazırlan götüreyim bende dedim dinleneyim biraz gideriz acelesi yok zaten orda kalacam 6 dan beri söylüyor ne işi varsa artık en son sinirlendim kiza bakmıyorsun yardim etmiyorsun bir de hazırlan diyorsun. Anneme gelince engelledim her yerden ilk defa oldu. Doğru mu yaptım konuşmam mi lazim ama çok konuştum anlattım faydası olmuyor. Artık öfke problemi başladı yorgunluk iş çocuk stres derken. bende psikologa gitmeyi düşünüyorum ciddi anlamda. Ne yapmam gerekiyor. Özellikle bu yardımcı olma konusunda 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,843 puan) tarafından
Liseli ergenler gibi komik gerçekten birde küsünce wp profilleri durumları falan değiştirenler var valla aşırı gülüyorum onları görünce çok çocuksu sonuçta o adamla aynı evdesin aynı yatağa gircen ne gerek çocuk gibi engel atıp tribe girmeye. Bende çalışıyorum bı kızımız var elimzden geldiğince ilgilenmeye çalışıyoruz birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz eşim benden yoğun çalışıyoruz ama geldi mj en azından sofraya tabak koymaya su koymaya özen gösteriyor. Eşin biraz duyarsız bence size karşı ya oturup derdini anlat yada bı terapiste falan gidin çünkü seni anlarım çocuk ev işi dışarısınin işi tek başına sana kaldı mı yorulursun gerçekten öfke patlaması olması normal çünkü sorumluluk sende karşında duyarsız bir eş biz kadınların da dinlenmeye ilgiye ihtiyacı var sen bu ilgiyi görmüyorsun buda dışa vuruyor çocuk da ilgisiz kalır öfkeni ondan çıkarıp psikolojisini bozarsin bı ara bende öyleydim ilk başladığım zamanlar eşim çok geç geliyordu yalnz kalıyordum her açıdan yetmediğimi düşünüyordum sonra eşim konuştu iş yeriyle arada erken gelmeye başladı düzene girdi 
(299 puan) tarafından
Paylaşımdan bağımsız
Aynen watzaba konular durumlardan vs direk bende anlıyorum kim eşiyle kavga etmiş vs ne gerek var yedi aleme bunu belli etmeye iki saat sonra barışacaksjn en nihayetinde annem şey derdi karı koca kavgası Nisan yağmuruna benzer bir yağar bir güneş doğar o hesap
(3,843 puan) tarafından
Aynen canım gerçekten öyle kuzenim var karısı hemen belli eder kavga ettiklerini siler fotuyu hemen derim bunlar küs iki gün sonra değişir profil resmi hemen aşkım cicim birbirlerini paylaşırlar çocuk gibi
-Reklam-
0 oy
(1,473 puan) tarafından
Onun için bişey demem ama aile terapisi alın 
(47 puan) tarafından
Kesinlikle ama eşim gelmez hiç zannetmiyorum. Bazen anlaşamadigimiz bir konu olur şu kişiye soralım derim ne bileyim başkasının gözünde nasıl diye soralım derim banane başkasından der kestirir atar haksız olmayı duymak istemiyor
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Bana evlendikten sonra engelleme işi aşırı çocuksu geliyor. Akşam zaten aynı eve girip, oda yetmezmiş gibi aynı yatakta yatacsksınız engelleyince kapıya da engel gelmiyor
(47 puan) tarafından
Annemde kalıyorum bu gece evet çok saçma ama başka türlü sinirimi nasıl cikaririm bilemedim. Ciddiye alsin beni istiyorum. Bağırıyorum çağırıyorum boş.
(4,097 puan) tarafından
Engellemekle ciddiye almaz hatta gözünde hala çocukmuşsun gibi görünür
(47 puan) tarafından
İlk defa olduğu için ciddiye alabilir en azından bu defa diğerleri gibi olmadığını anlar sürekli yapılırsa artık ciddiyeti kalmaz
0 oy
(299 puan) tarafından
Kusura bakmayın haklida olsam o adamla aynı hayatı aynı evi paylaşmaya devam edeceksem liseli ergenler gibi engellemek komik geliyor bana konuşarak çözüme ulasilacsk şeyler bunlar 
(47 puan) tarafından
Konuşmaktan çözüm bulabilsem keşke
0 oy
(51,338 puan) tarafından
engeli kaldir son gorulmeni okundu bilgisini kapat yazarsa çatlasın dursun 
0 oy
tarafından

Valla ben de engelliyorum ya :D ne diyim şimdi bilemedim 

Eşim beni anneme postalasa işim var diye burnundan getirirdim ne demek ya 

0 oy
(766 puan) tarafından
Erkekler konuşmaktan anlamazlar da engellemen de çok ergen işi olmuş. Ayrılıyor boşanıyor olsan neyse, eninde sonunda engeli kaldıracaksın
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Eşim hariç tüm sülaleyi engellemisligim var. 
(47 puan) tarafından
Esimin ailesine bunu yapasim var
(47 puan) tarafından
;))))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
6 cevap 154 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
13 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

408,433 soru

12,271,248 cevap

37,597 kullanıcı

Kategoriler

...