Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Mahalledeki Korkutucu Olay: Siyah Hırkalı Adamın Yaklaşması Neden Korkuttu?
+1
oy
635
göst.
7 Ekim 2024
Aile
kategorisinde
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
soruldu
Bu akşam saat 10 buçuk gibi kayınvalidemlerden döndünunce mahalleye girdik mahallede siyah hirkali hırkanın kapşonunu takmış biri vardı neyse eşim arabayı park etmesen önce biz indik sağlık ocağı da evinize çok yakın oğlum ambulans lari çok sever ambulans ta kapi önüne park etmiş oğlum görünce dayanamadı inmek istedi bizde indik ambulansa bakıyoruz eşimde arabayı park ediyor o kişi bize bakıyor ha bire bir eli belinde bir elinde de sigara ilk başta rahatsız olmadım eşim de indi arabadan gündüz alışveriş yapmistik onları alıyor oğlanın çantası vs de var neyse artık bize baktığına eminim ve yavaş yavaş yaklaşıyor bir iki adım atıyor duruyor sigara iciyormus gibi yapıp yaklaşıyor bende korktum oğlumu alıp hemen apartmanın kapısına gittim kucağımda durmadan ağlıyor eşimde farketmis hemen geldi kapat çabuk kapıyı dedi apartmanın kapısını kapattigimizi görünce hızlandı ama kapı kapandı yetişemedi bize hemen eve çıktık ve polisi aradık polis geldi mahalleye baktı ama kimseyi göremedi ne ben eşime söyledim nede eşim bana ama ikimizde adamın bize baktığını ve yaklaştığını fark ettik eşimde bende çok korktuk kapı örtünmesiyle adamın kapıya gelmesi bir oldu ama neyseki kapandı eşim bizi eve çıkardıktan sonra inmek istedi ama zor içeriye soktum çok korktum hala elim ayağım titriyor bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
17
Cevaplar
+4
oy
7 Ekim 2024
defnecn
(
4,785
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla artık bu ülkenin ipi koptu gidiyor yemin ederim artık hepimiz ruh hastası paranoyak birşey olacağız bi adi ******** sapıkların yüzünden
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle Allah'ın cezaları Allah'ım belaları ya gerçekten çok korkuyorum zaten evin içinde bile sürekli arkama bakar oldum
7 Ekim 2024
defnecn
(
4,785
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım dikkat et kapıya camdan bakmadan hemen dışarı çıkma keşke eve girince ışıkları açmasaydınız manyak ruh hastası evi öğrenmeseymiş
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah ah eşime açmadan polisi ara dedim ama dinleyen kim eve girdi hemen cama çıktı öyle polisi aradı zaten ilçede görev yapıyor erkenden çıkıp gidiyor
7 Ekim 2024
defnecn
(
4,785
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım sen biraz dikkat et o zaman bu aralar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+2
oy
7 Ekim 2024
ikbal
(
50,788
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim korusun hepimizi artik her gencin cebinde uyuşturucu var önüne gecmeleri lazim test falan yapilmali okullarda sokaklarda
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin amin hepimizi çocuklarımızı korusun inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
7 Ekim 2024
BusraC
(
773
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok geçmiş olsun canım ya ben de çok korkardım.. Allah vere de bir daha çıkmasa. Sokakta, duran adamdan korkar hale geldik ya üstelik kocan bile rahatsız olmuş.
7 Ekim 2024
Cocukannesi
(
2,133
puan)
tarafından
yorumlandı
+++ ya evett
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım ya kocam bile oldu oda farketmiş adamın garip hallerini bize baktığını
8 Ekim 2024
BusraC
(
773
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah sonumuzu hayır etsin..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Ekim 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok geçmiş olsun canım. Ruh hastası bitmiyor ki ülkede. Kesin bisey zıkkımlamıstır deccal. Geçen bende bebeğimle bi yere gidiyorduk kızımı slingle bağlamışım bir tane m.al içmiş belli sarhoş gibi yürüyor dayı sigara var mı dayı diye herkese soruyor ***** yumuk yürüyor hemen hızlandım kalabalığa girdim.
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim canım öyle ya artık dışarıya çıkamaz olduk ya çok korkuyorum bir şey olacak diye
7 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Güzelim ülkeme neler oldu ne hale geldi
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah ah bir bilsem bizim mahalleyede yabancı uyruklular son zamanlarda çok taşınır oldu
7 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Defolup gitseler ülkemizden keşke
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Ekim 2024
6haziran
(
2,183
puan)
tarafından
cevaplandı
Aaaayyy çok korkunç. Bide şu gündemlerden sonra artık insan iyice korkar. Belkide kafası yerinde değildi hani bişey ictiyse sizi tanımıyordu ama yine de sataşmak istemistir ne bileyim olabilir mi acaba. Yarın sabaha unutur hatırlamaz belki böyle bi olayı. İnşallah bilinçli yapılan bişey değildir yani. Rabbim korusun herkesi
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin amin ya ever bizde çok korktuk zaten gündemdeki olaylar bizi daha da korkuttu inşallah hatırlamaz bilemiyorum ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Ekim 2024
Cocukannesi
(
2,133
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçen gün bizde böyle bir şey yaşadık arabamiz annemden dönerken bozuldu ve yolda kaldık eşimde jarzi yoktu benim telefonumdan dayisine ulasabildik yardima çağırdık o gelince halat gibi bir şey alıp geldi ben çocuklarla arabada oturuyordum korktuğumuz için saat çok geçti ve bir araba dolusu genç gelip eşime bağıra bağıra ne yapıyorsunuz lan dediler laf attılar falan ve çok ickililerdi yüreğim ağzıma geldi iyiki fark ettik içkili olduklarını ve eşim o yüzden kafasını bile cevirip bakmadı bu da çok korkutmustu beni ama senin dediğinde ürkütücü
1 önceki yorum göster
7 Ekim 2024
Cocukannesi
(
2,133
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimde normalde aslında sakın kalamaz ama o an sakın olunca şaşırdım nerde saçma sapan bir şey var bizi buluyor zaten 6-7 adamlardi bir de cnm küfür falan da ettiler ;( insanlar çok değişti ve bu beni korkutuyor
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende çok korkuyorum artık gündüzleri bile cikmazdim şimdi tamamen korktum
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Birde biber gazı vs seyler almıştım yanımda ama kullanmak aklıma bile gelmedi o panikle
7 Ekim 2024
Cocukannesi
(
2,133
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya evet cnm biber gazını güzel dusunmssn ama sen yapana kadar zarar verebilir size dikkat edin
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya zaten içeriye girmek varken kullanmam ama demek istediğim o panikle insanın aklına bir şey gelmiyor ve sağlıklı dusunemiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Ekim 2024
Linkin
(
18,524
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay Allah'ım psi.kopat ya. Bugün okuduğum.bir arastirmaya göre psikopati oranı %1 mis. Aslında bu hiç de az değil. Türkiye nüfusu 82 milyon. Yani bu demek oluyo ki 800 bin kişi eder. Yarım milyonu gecik p.sikopat aramızda
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Korkunç bir rakam bir tane bile olsa bir tanesi bile korkutucu
7 Ekim 2024
Linkin
(
18,524
puan)
tarafından
yorumlandı
Ve şuan ülkenin neresinde bir olay olursa olsun haberimiz oluyor. Bu iyi gibi gorunuyo ama değil de aynı zamanda. Bak istanbuldaki olaydan tüm ülke olarak cok etkilendik. Psikolojimiz bozulacak kadar hatta. 1 tane ******** herkese yetti.
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ve bencede bu gün bende sizin gibi düşündüm ve böyle durumların artmasına da sebep oldu bu gece Twitter a girdim o pislik gibi düşünen ne çok kişi varmış
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Ekim 2024
Mrs.Eris.
(
2,730
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok geçmiş olsun. Allah esirgesin devir kotu
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok teşekkür ederim evet maalesef
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Ekim 2024
BenAnneOldum
(
768
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah esirgesin, çok geçmiş olsun. Şu ülkenin geldiği hale bak, bırak yalnız sokağa çıkmayı yanında kocan var yine güvende değilsin. Allah sonumuzu hayır etsin
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin amin böyle kişiler kocaya mi bakar yada kılık kıyafete mi bakar pislik ler işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ekim 2024
Minemf
(
4,138
puan)
tarafından
cevaplandı
Okurken mideme kramp girdi oha yaaa Allah'ım ne gunlere kaldik cok gecmis olsun canım. Sadaka filan verin. Hatta hepimiz sadaka verelim cok sukur bugun de olmedik diye :( nasil bi ulke olduk biz
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok kötü bir ülke olduk benim hala elim ayağım titriyor halsiz güçsüz lestim çok sağolun Allah hepimizi korusun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ekim 2024
Ecrin-Busra
(
2,399
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy Allah korusun tüylerim diken diken oldu kız eşim de gece de yeni taşındım buraya tirsmadim değil postu okuyunca Allah'ım sen koru halimiz hiç iyi değil ülkenin ipi koptu resmen
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya korkmayın bizim ev biraz alçak onun için de korkuyorum yüksek katlarda olsa evin içinde bile korkmazdim
7 Ekim 2024
Ecrin-Busra
(
2,399
puan)
tarafından
yorumlandı
Giriş katta oturuyorum çok şükür her yer korkuluk var balkon bile korkuluk ama yeni taşındım 1 hafta oluyor ilk kez yanlız kaldım bugün korkmadım değil
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardımcınız olsun ne güzel sizde korkuluk var bende oda yok
7 Ekim 2024
Beratcinar
(
2,988
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende de korkuluk yok inanin tirsiyorm
8 Ekim 2024
Ecrin-Busra
(
2,399
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah korusun kızlar rabbim e emanetiz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ekim 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Tüylerim diken diken oldu ya zaten son olaylardan sonra sokaklara çıkmaya korkar olduk arkamda biri olduğu zaman bile yolumu değiştiriyorum Allah'ım sana sığınıyorum koru bizi ya Rab!
7 Ekim 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
İnanirmisiniz evde bile korkuyorum sürekli arkamda biri var korkusu var hasta oldum resmen sürekli bakıyorum amin amin Allah'ım yardimcimiz olsun
7 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
O kadar değil ama adım atmaya korkuyorum çöp atmaya korkuyorum ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ekim 2024
Busra05
(
2,186
puan)
tarafından
cevaplandı
VAlla seni korkutmak istemem canım ama söylemeden duramayacağım. Belli ki saniyelerle kurtulmuşsunuz yoksa bişey yapardı kesin eşinn işe gittiği zaman sen tek kalma evde bence uzaktan takip edebilir ben olsam daha evde tek durmazdım tek dışarı çıkmazdım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Ekim 2024
Beratcinar
(
2,988
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok gecmis olsn Rabbim esirgesin saklasn valla artik evin icinde kendimi guvende hissedemiyorm ** kopuk kol geziyo
Yolda basi egik geziyrm manyagn birbiryle yuz yuz3 bqkmak zorunda kalmayayim diye aksam 5 den sonrada disariya cikmiyorm artik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2024
Berilinannesi
(
1,786
puan)
tarafından
cevaplandı
En korktuğum şey dikkat edin ne olur ne olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2024
Hayalperestt
(
2,897
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok geçmiş olsun canım benim. Katili, hırsızı dolusmus resmen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
8 Ekim 2024
Sekerkiz06
(
3,584
puan)
tarafından
cevaplandı
İnaırmısınız bilmem ama kulagıma evde hep ayak sesleri kapı acilma sesli geliyor .. bıktım artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
106
göst.