+1 oy
635 göst.
Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
Bu akşam saat 10 buçuk gibi kayınvalidemlerden döndünunce mahalleye girdik mahallede siyah  hirkali hırkanın kapşonunu takmış biri vardı neyse  eşim arabayı park etmesen önce biz indik sağlık ocağı da evinize çok yakın oğlum ambulans lari çok sever ambulans ta kapi önüne park etmiş oğlum görünce dayanamadı inmek istedi bizde indik ambulansa bakıyoruz eşimde arabayı park ediyor o kişi bize bakıyor ha bire bir eli belinde bir elinde de sigara  ilk başta rahatsız olmadım eşim de indi arabadan gündüz alışveriş yapmistik onları alıyor oğlanın çantası vs de var neyse artık bize baktığına eminim ve yavaş yavaş yaklaşıyor bir iki adım atıyor duruyor sigara iciyormus gibi yapıp yaklaşıyor bende korktum oğlumu alıp hemen apartmanın kapısına gittim kucağımda durmadan ağlıyor eşimde farketmis hemen geldi kapat çabuk kapıyı dedi apartmanın kapısını kapattigimizi görünce hızlandı ama kapı kapandı yetişemedi bize hemen eve çıktık ve polisi aradık polis geldi mahalleye baktı ama kimseyi göremedi ne ben eşime söyledim nede eşim bana ama ikimizde adamın bize baktığını ve yaklaştığını fark ettik eşimde bende çok korktuk kapı örtünmesiyle adamın kapıya gelmesi bir oldu ama neyseki kapandı eşim bizi eve çıkardıktan sonra inmek istedi ama zor içeriye soktum  çok korktum hala elim ayağım titriyor bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum 

17 Cevaplar

+4 oy
(4,785 puan) tarafından
Valla artık bu ülkenin ipi koptu gidiyor yemin ederim artık hepimiz ruh hastası paranoyak birşey olacağız bi adi ******** sapıkların yüzünden 
(57 puan) tarafından
Aynen öyle Allah'ın cezaları Allah'ım belaları ya gerçekten çok korkuyorum zaten  evin içinde bile sürekli arkama bakar oldum
(4,785 puan) tarafından
Canım dikkat et kapıya camdan bakmadan hemen dışarı çıkma keşke eve girince ışıkları açmasaydınız manyak ruh hastası evi öğrenmeseymiş
(57 puan) tarafından
Ah ah eşime açmadan polisi ara dedim ama dinleyen kim eve girdi hemen cama çıktı öyle polisi aradı zaten ilçede görev yapıyor erkenden çıkıp gidiyor
(4,785 puan) tarafından
Canım sen biraz dikkat et o zaman bu aralar
-Reklam-
+2 oy
(50,788 puan) tarafından
Rabbim korusun hepimizi artik her gencin cebinde uyuşturucu var önüne gecmeleri lazim test falan yapilmali okullarda sokaklarda
(57 puan) tarafından
Amin amin hepimizi çocuklarımızı korusun inşallah
+2 oy
(773 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya ben de çok korkardım.. Allah vere de bir daha çıkmasa. Sokakta, duran adamdan korkar hale geldik ya üstelik kocan bile rahatsız olmuş.
(2,133 puan) tarafından
+++ ya evett
(57 puan) tarafından
Evet canım ya kocam bile oldu oda farketmiş adamın garip hallerini bize baktığını
(773 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin..
+1 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Ruh hastası bitmiyor ki ülkede. Kesin bisey zıkkımlamıstır deccal. Geçen bende bebeğimle bi yere gidiyorduk kızımı slingle bağlamışım bir tane m.al içmiş belli sarhoş gibi yürüyor dayı sigara var mı dayı diye herkese soruyor ***** yumuk yürüyor hemen hızlandım kalabalığa girdim. 
(57 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım öyle ya artık dışarıya çıkamaz olduk ya çok korkuyorum bir şey olacak diye
tarafından
Güzelim ülkeme neler oldu ne hale geldi
(57 puan) tarafından
Ah ah bir bilsem bizim mahalleyede yabancı uyruklular son zamanlarda çok taşınır oldu
tarafından
Defolup gitseler ülkemizden keşke
+1 oy
(2,183 puan) tarafından
Aaaayyy çok korkunç. Bide şu gündemlerden sonra artık insan iyice korkar. Belkide kafası yerinde değildi hani bişey ictiyse sizi tanımıyordu ama yine de sataşmak istemistir ne bileyim olabilir mi acaba. Yarın sabaha unutur hatırlamaz belki böyle bi olayı. İnşallah bilinçli yapılan bişey değildir yani. Rabbim korusun herkesi 
(57 puan) tarafından
Amin amin ya ever bizde çok korktuk zaten gündemdeki olaylar bizi daha da korkuttu inşallah hatırlamaz bilemiyorum ya
+1 oy
(2,133 puan) tarafından
Geçen gün bizde böyle bir şey yaşadık arabamiz annemden dönerken bozuldu ve yolda kaldık eşimde jarzi yoktu benim telefonumdan dayisine ulasabildik yardima çağırdık o gelince halat gibi bir şey alıp geldi ben çocuklarla arabada oturuyordum korktuğumuz için saat çok geçti ve bir araba dolusu genç gelip eşime bağıra bağıra ne yapıyorsunuz lan dediler laf attılar falan ve çok ickililerdi yüreğim ağzıma geldi iyiki fark ettik içkili olduklarını ve eşim o yüzden kafasını bile cevirip bakmadı bu da çok korkutmustu beni ama senin dediğinde ürkütücü 
(2,133 puan) tarafından
Eşimde normalde aslında sakın kalamaz ama o an sakın olunca şaşırdım nerde saçma sapan bir şey var bizi buluyor zaten 6-7 adamlardi bir de cnm küfür falan da ettiler ;( insanlar çok değişti ve bu beni korkutuyor
(57 puan) tarafından
Bende çok korkuyorum artık gündüzleri bile cikmazdim şimdi tamamen korktum
(57 puan) tarafından
Birde biber gazı vs seyler almıştım yanımda ama kullanmak aklıma bile gelmedi o panikle
(2,133 puan) tarafından
Ya evet cnm biber gazını güzel dusunmssn ama sen yapana kadar zarar verebilir size dikkat edin
(57 puan) tarafından
Ya zaten içeriye girmek varken kullanmam ama demek istediğim o panikle insanın aklına bir şey gelmiyor ve sağlıklı dusunemiyor
+1 oy
(18,524 puan) tarafından
Ay Allah'ım psi.kopat ya. Bugün okuduğum.bir arastirmaya göre psikopati oranı %1 mis. Aslında bu hiç de az değil. Türkiye nüfusu 82 milyon. Yani bu demek oluyo ki 800 bin kişi eder. Yarım milyonu gecik p.sikopat aramızda 
(57 puan) tarafından
Korkunç bir rakam bir tane bile olsa bir tanesi bile korkutucu
(18,524 puan) tarafından
Ve şuan ülkenin neresinde bir olay olursa olsun haberimiz oluyor. Bu iyi gibi gorunuyo ama değil de aynı zamanda. Bak istanbuldaki olaydan tüm ülke olarak cok etkilendik. Psikolojimiz bozulacak kadar hatta. 1 tane ******** herkese yetti.
(57 puan) tarafından
Evet ve bencede bu gün bende sizin gibi düşündüm ve böyle durumların artmasına da sebep oldu bu gece Twitter a girdim o pislik gibi düşünen ne çok kişi varmış
+1 oy
(2,730 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun.  Allah esirgesin devir kotu
(57 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim evet maalesef
+1 oy
(768 puan) tarafından
Allah esirgesin, çok geçmiş olsun. Şu ülkenin geldiği hale bak, bırak yalnız sokağa çıkmayı yanında kocan var yine güvende değilsin. Allah sonumuzu hayır etsin 
(57 puan) tarafından
Amin amin böyle kişiler kocaya mi bakar yada kılık kıyafete mi bakar pislik ler işte
0 oy
(4,138 puan) tarafından
Okurken mideme kramp girdi oha yaaa Allah'ım ne gunlere kaldik cok gecmis olsun canım. Sadaka filan verin. Hatta hepimiz sadaka verelim cok sukur bugun de olmedik diye :( nasil bi ulke olduk biz
(57 puan) tarafından
Çok kötü bir ülke olduk benim hala elim ayağım titriyor halsiz güçsüz lestim çok sağolun Allah hepimizi korusun
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Ayy Allah korusun tüylerim diken diken oldu kız eşim de gece de yeni taşındım buraya tirsmadim değil postu okuyunca Allah'ım sen koru halimiz hiç iyi değil ülkenin ipi koptu resmen 
(57 puan) tarafından
Ya korkmayın bizim ev biraz alçak onun için de korkuyorum yüksek katlarda olsa evin içinde bile korkmazdim
(2,399 puan) tarafından
Giriş katta oturuyorum çok şükür her yer korkuluk var balkon bile korkuluk ama yeni taşındım 1 hafta oluyor ilk kez yanlız kaldım bugün korkmadım değil
(57 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun ne güzel sizde korkuluk var bende oda yok
(2,988 puan) tarafından
Bende de korkuluk yok inanin tirsiyorm
(2,399 puan) tarafından
Allah korusun kızlar rabbim e emanetiz
0 oy
tarafından
Tüylerim diken diken oldu ya zaten son olaylardan sonra sokaklara çıkmaya korkar olduk arkamda biri olduğu zaman bile yolumu değiştiriyorum Allah'ım sana sığınıyorum koru bizi ya Rab! 
(57 puan) tarafından
İnanirmisiniz evde bile korkuyorum sürekli arkamda biri var korkusu var hasta oldum resmen sürekli bakıyorum  amin amin Allah'ım yardimcimiz olsun
tarafından
O kadar değil ama adım atmaya korkuyorum çöp atmaya korkuyorum ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum
0 oy
(2,186 puan) tarafından
VAlla seni korkutmak istemem canım ama söylemeden duramayacağım. Belli ki saniyelerle kurtulmuşsunuz yoksa bişey yapardı kesin eşinn işe gittiği zaman sen tek kalma evde bence uzaktan takip edebilir ben olsam daha evde tek durmazdım tek dışarı çıkmazdım 
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Cok gecmis olsn Rabbim esirgesin saklasn valla artik evin icinde kendimi guvende hissedemiyorm ** kopuk kol geziyo 

Yolda basi egik geziyrm manyagn birbiryle yuz yuz3 bqkmak zorunda kalmayayim diye aksam 5 den sonrada disariya cikmiyorm artik 
0 oy
(1,786 puan) tarafından
En korktuğum şey dikkat edin ne olur ne olmaz 
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun canım benim. Katili, hırsızı dolusmus resmen
0 oy
(3,584 puan) tarafından
İnaırmısınız bilmem ama kulagıma evde hep ayak sesleri kapı acilma sesli geliyor .. bıktım artık 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
+1 oy
26 cevap 1,252 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nisosumm (199 puan) tarafından soruldu