0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (2,167 puan) tarafından
Gece acıktığınızda bir şeyler yermisiniz yoksa aç karnına uyur musunuz? 

13 Cevaplar

+1 oy
(1,367 puan) tarafından
Yatmadan önce değilde gece yarısı uykudan uyanıp tatlı çatallayıp  bişiler içip geri gidip uyuyorum Ve yarı uykulu bi halle yapıyorum bunu.uyuryer diyordu kardeşim :) Tabi öncedendi şimdi bulantılardan yiyemiyorum 
(2,167 puan) tarafından
Hamileyken ben de öyleydim uykunun arasında.kalkar yerdim ve çok aşırı su içerdim şimdi de acıkınca yiyip öyle yatıyorum.
(1,367 puan) tarafından
Bol bol yiceğim günleri iple çekiyorum şuan hep açım ama yiyemiyorum hap bile etki etmiyor sanki
(2,167 puan) tarafından
Inşallah en kısa zamanda geçer bulantı zor olsa gerek. Ben hiç bulantı yaşamadım çünkü.
(1,367 puan) tarafından
Benim yakın arkadaşım korkunç bi hamilelik geçirdi sürekli kusuyodu hap içse bile öyle.ilk aylar değil 7 ay boyunca.Bende bian aman bebeğim olsun da razıyım Yeter ki olsun dedim dua kapım mı açıktı bilmiyorum şuan aynısını yaşıyorum umarım bnmde o kadar uzun sürmez
-Reklam-
0 oy
(4,508 puan) tarafından
Yiyorum:D ama ben emzirdiğim için yemeyince bayılıp kalıyorum gibi hissediyorum o yüzden gece uykudan uyansam bile yiyorum
(1,243 puan) tarafından
Bebde 1.68 68 kg 61-62 bıle olsam iyi oluyorum 50 kg çok az değil mi ben 57 Fln olmuştum gören ne oldu sana diyodu benmde yüzüm çöküyo eşim sevmiyo çok biliyorum ama kalsın verme diyo emzırıyorm sütum kesilir dıye de korkuyor:D   66 flndm aldım kg iyice doğumdan çıkınca bu halimden iyiydim ilk ay
(2,129 puan) tarafından
Evet cnm aslında şuan tam idealsin ama ben kiloluyum gibi geliyor bana ama yine 55 olsam iyi hisederim senin de mi iki çocuk var cnm tek mi ben ilk hamileligimde yine eski kiloma dönmüştüm 48 e kadar düşmüştüm hatta ama ikincide asla veremedim daha da aldım hala emziriyorum 2 yaşında
(1,243 puan) tarafından
Aramızda çok yok onuda senn boy kapatıyor zaten evet 2 var 7 ay oldu ikjde ben baya verdim emzirme sonrasında hatta dhasba düştünm 57 fln da oldum hamile kalmadan önce karışık kürtaj olmam gerekti strestende yedim ama 61 flndm ama ideal di bana seb nasıl 48 de duruyodb o boyla benm için 48 imkansız gibi birşey ben bekarken daha kg luydum baya hatta sonra verdim  şuan abartı kgm yok herkeste öyle diyor ama 5 kg versem rahat edecem
(2,129 puan) tarafından
Cnm o zaman asla yemek yiyemiyorum hatta herkes sen yemek yemeden yaşıyorsun diyordu bazen çikolata yerdim kola içerdim o kadar ekmek hiç yemiyordum 2-3 haftada bir kere falan yerdim o kadar bir de hep arkadaşlarımla dışarıda takiliyorum bir ara tekstilde çalıştım o zamanda gece geliyordum eve sabah gidip yemek yemeye halim kalmiyordu toplum içinde de asla bir lokma yemek yiyemiyorum cekinirim iş yerinde de yemiyordum o yüzden hatta bir keresinde iş yerindeki bı oğlan bana sigara parasiyla gidip kek falan almıştı hiç yemek yemiyorsun hasta olucaksn diyip onu da yememistim utanıp hahsh
(4,508 puan) tarafından
Kız ben yerden bitmeyim 155 boyum var 45 üzeri kilo bana fazla :D
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ay asla aç uyuyamammmmmm kızken hiç yemek yemiyorum canımda istemiyordu şimdi çocuklarla birlikte yiyoruz sürekli skıntıdan önceden eve mı girerdim vaktim olurdu sürekli sokakta kız arkadaşlarimla gezerdim şimdi gidicek bir yer yok gelende yok sürekli yemek yiyoruz 
(2,167 puan) tarafından
Ben şimdi yedim yattım.
(2,129 puan) tarafından
Afiyet bal olsun cnm en güzel şey tokluk Allah kimseyi açlıkla sinamasin inşallah çok güzel yapmışsın yarasın cnm
(2,167 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(4,272 puan) tarafından

Valla çok rahatsız ederse yerim cikolata bisküvi yada bı meyve yoksa karnım acıyor uyuyamıyorum :D

(2,167 puan) tarafından
Ben de şimdi yedim yattım
(4,272 puan) tarafından
Bende az önce çikolata yedim adet Olcam galiba dürtüyor kalk ye diye :D
(2,167 puan) tarafından
Afiyet olsun.
(4,272 puan) tarafından
Sana da canım iyi geceler
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Yedim yattm 
(2,167 puan) tarafından
Ben de şimdi yedim yattım
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Yerim valla olmadı cig köfte filan soylerim:)))

Ondan sonra gelsin kilolar
(2,167 puan) tarafından
Ben de yiyorum yatmadan canım bir şey çekerse ama benim kilom yok. Ben gündüz çok az yerim bazen bir öğün o yüzden kız uyuyunca gece çok acıkıyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum
(3,540 puan) tarafından
Keşke bana da kilo yapmasa
0 oy
(73 puan) tarafından

Diyetteyim bacım yorumları okudum ne güzel yiyorsunuz çikolata vs :(:D:D;)

(2,167 puan) tarafından
Ay aman tuh canın çekmemiştir umarım.
(73 puan) tarafından
Yok canım ne çekmesi afiyetler olsun sizlere :D
0 oy
tarafından

Sütlü ekmk yemeği çok seviyorum şu anda da yiyorum :)):D bide Karam yiyorum ayyy çok güzel 

(2,167 puan) tarafından
Afiyet olsun
tarafından
Sizdemi seviyorsunuz beratcinar
(3,058 puan) tarafından
Balli sut icip icmeme arasinfs gidip geliyodm suan ama uyuyacam uykm geldi sanitm
tarafından
İç kizzz nolcak ,:))
(3,058 puan) tarafından
Cok kiloluymmm
0 oy
(762 puan) tarafından
Hamilelikten önce yatardim şuam zorluyorum kendimi bı kaç lokma yiyorum bebek için 
(2,167 puan) tarafından
Hamile olunca ıstahin açılmadı mı?
(762 puan) tarafından
Hayır açılmadı
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Şuan eşimle kruvasan cips kakaolu süt içen benden selam olsun :woot: 

(2,167 puan) tarafından
Afiyet olsun iyi yapıyorsunuz
(2,103 puan) tarafından
Teşekkürler valla iyi mi kötü mü bilmiyorum ☺️☺️ sözde spora başlıyorum kış geldi halâ başlycam ☺️
0 oy
(1,647 puan) tarafından
Bazen saat kac olursa olsun tosst yapıyorum bazen ne yemek varsa onu ısıtıp yiyorum keyfime baglı bazende ac yatıyorum 
(2,167 puan) tarafından
Yok o kadar değilim ben özel bir şey hazırlamam ne varsa hazırda o
(1,647 puan) tarafından
Eşim izinliyken cok yapar yeriz tostu yanına sallama cay domates salatalık efsane oluyoo
0 oy
(4,381 puan) tarafından

çocuktan sonra şöyle bi huy edindim ve bundan asla memnun değilim ara ara bırakıp sonra yine kendimi yaparken buluyorum gün boyu düzgün yemediğim için gece oğlum uyuduktan sonra çayımı koyup çayın yanına işte şu eti gonglar varya mesela ondan işte bi gofret çekirdek falan evde çay yanı ne varsa öyle bi keyif saati yapıyorum kendime sonra rahatsız oluyorum uyuyamıyorum midem yanıyor zaten çok geç uyuyan biriyim normalde de bir an önce bunu bırakmam lazım zaten kilolarım almış başını gidiyor :(

(2,167 puan) tarafından
Bende çocuktan sonra oldum. Onun peşine koşturmayan bütün gün sadece 1 öğün yiyorum. Kızım uyuyuncada habire bir şeyler yiyesim geliyor ama ben zayıfım
(4,381 puan) tarafından
Ne güzel kuzum o zaman rahatça ye benim malesef yemeklere bakınca bile kilo alan bir bünyem var ☺️
0 oy
(2,012 puan) tarafından

Uykum kaçtı kalktım bir iki video derken gece gece tatlı yemek videoları beni aciktirdi üşengeç olan ben mantı vardı yaptım bu saate kendim bile saskinim:D

(2,167 puan) tarafından
Iyi yapmışsın. Afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 141 göst.
0 oy
22 cevap 732 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,255 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

409,974 soru

12,326,429 cevap

39,104 kullanıcı

Kategoriler

...