0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Gerçekten artık eşimden soğumak istiyorum şu şekil mesela umrumda değil takmıyorum diyorum ama sürekli nerdesin diye mesaj atmaktan sürekli aklımın onda olmasından ne ypiyor ne ediyor nerede niye eve gelmiyor ne bilim sürekli hep o artık bıktım oda bıktı sıkıyorsun beni diyor bunu nasil yenebilirim ya

8 Cevaplar

0 oy
(4,672 puan) tarafından
Ona güvenmiyor musun neden sürekli baskı uyguluyorsun soğumak değil de onu sıkmayi bırakabilirsin sen değil ama öyle yaparak onu kendinden soğutursun 
(22 puan) tarafından
Zorrr
(4,672 puan) tarafından
Belki de çok aradığın için kaciyordur kendini biraz geri çek frenle bakalım nasıl olacak
(22 puan) tarafından
E yapıyorum bazen bu sefer adam beni hiç saymıyor
(982 puan) tarafından
Bende hamileikten eşime çok bağlıyım hep yanımda olsun istiyorum ama onunda sosyal hayatı var kisitlayamam arar beni kahveye gidip bir iki saat duracam der bende arıyorum nerdesin demek yerine seni özledim lütfen gel diyorum geliyor hemen
(4,672 puan) tarafından
Bak arkadaşın yaklaşımı ne güzel eşine karşı sende dene bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyide sen bunları merka ediyorsan demek ki bu adam vaktinde eve gidip gelmiyor ki haliyle sende onu merak ediyorsun hamdolsun eşim işten eve geliyor ama gün içinde napysn vs. Konuşuruz öyle ama 6/10da eve gelicem değip 6:20 ya kadar gelmediyse direk ararım meraktan neden gelmedi diye
(22 puan) tarafından
Bnde öyleyim 5 daka geçtimi hemen ararım her zman ya belki yoldayım belki trafik var diyor belki yazamıyoum diyor ama ne ypim vala bende bıktım onu sikmaktan
tarafından
Hahahaha ben günde 1500 defa aradığım için kocam bişey diyemez:)))  kız benimkinin yerinde olsa ne yapar ben dedikodu için arıyorum noldu diyor cnm sıkıldı o yüzden aradım diyorum
(22 puan) tarafından
Bnde sıkılıyorum tek başıma evde akşamları da kahve gider e anam bende sinirlerim nerede niye gelmiyor niye çocuklarla ilgilenmiyor flan ne blim ya
tarafından
Ooo o zaman sen haklısın yeterince işte sosyalleşiyor ne diye kahveye gidiyor ben o konuda sinir oluyorum ya kahveye giden yorulmamis demek
(22 puan) tarafından
Vala hiç  sorma bıktım artik
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bende öyleydim önceden ama aramayinca daha da kıymete binicegimi fark ettim asla kolay kolay aramam dizi izlerim yemek yerim duş alırım sklınca saç maskesi yaparım kendime ağda yaparım yada makinam var açar oturur onunla bacaklarımı alırım müzik açarım sürekli bir şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum yüzüme maske yaparım  ve benim eşim eve sadece genelde uyumaya geliyor işten vakti kalmıyor eve gelmeye bu yüzden bende kendi halimdeyim bazen parka çıkariz bazen annemde kalırım orada markete giderim burada bakkal bile yok evime yakın köyde yaşıyorum iki üç gündür kendimi kıyafetlere ayırdım çocukların bizim lekeli kıyafetlerinizin lekesini çıkartmaya çalışıyorum ilaçlarla :))) o derece bunaldım aslında ama annemle cuma cumartesi planı yaptık cuma günü eşim oraya birakicak cumartesi ful gezicez parka gidicez alışverişe gidicez o yüzden çok heyecanlıyım ve bu arada dizilerin var izlediğim onlarlada vakit geçiriyorum bazen balkona oturmak dışarıyı izlemek bile iyi geliyor bana 
(2,127 puan) tarafından
Yaptığın aslında biz kadınlara göre çok güzel bir şey eşini sevdiğinin bir gostergesi ama erkekler bunu sevmiyor çalışıyorum işte neden sürekli arıyor görevimi yerine getiriyorum acaba aldattigimi düşündüğü için mi sürekli arıyor acaba bir sorun mu var sürekli aklı bende diye düşünüyorlar o zamanda seni kafasına takıyor aklı sende kalıyor ki yaptığı işe odaklanamiyor yani bence böyle benim eşim böyle demişti bir kere
(22 puan) tarafından
Benim eşimde beni sıkıyorsun diyor sıkma beni diyor e sende yanımda ol çocuklarınla ilgilen sıkmıyim seni diyorum tam diyor anam ertesi gün adam gene aynı
tarafından
Eşin eve geldiğinde ne yapıyorznz ya ben gün içinde az aradığım zaman bile eksiklik hissediyorum asla rutine dönemem eşimi arıyorum birde diyorum ki beni motive et yoksa iş yapamiyorum derim :))
(2,127 puan) tarafından
Ben artık alıştım gelince çocuklara sarılır gelip bana sarılır sonra ben açmisin derim o da yok hayır diyor genelde yada açsa hemen hazırlıyorum ama çok fazla hemen gelir gelmez bende de bir soğukluk oluyor sanki yokken daha iyi zaten gün içerisinde fazla konuşmuyoruz diye ama geç gelse beklerim uyumadan yada sabah kalkarken bende kalkar geçiririm o an uykum yoksa kolay gelsin diyip ama ise gidince aramıyorum o beni arar bir sey eksikmi yada ben gelene kadar hazırlan bir yere gitmemiz gerekiyor gibi yada ben eksikse ararım su eksik gelirken alirmisin der kapatırım o kadar sadece
tarafından
Ben aksine konuşulmalı diye düşünüyorum gün içinde de aradığımda ilgi saatim geldi diye espri yaparım kendimi hatırlatayim diye aradım  ya i hep bir bahane ederim eşimde illa ki işi olunca musait değilim ne oldu yaz diyor ugrasamam diyorum ben arsizliga vuruyrm :)bir tek Tripoli olduğumda asla aramam yazmam aksirn kocam arayıp nabız yoklar:)) hatta işte aramadın bilmezsn şöyle oldu vs. Diye ben çok fazla arıyorum ya kocamda alıştığı için sanırım ama mesela bir yere gidiyorlar müsait değilim şu saatlerde yaz arama der
0 oy
(2,276 puan) tarafından
Benim kocanın 4 de vardiyası biter ben 4.05 de ararım nerdesin diye . Çocuk yokken böyle değildim çocuk büyüdü sorar oldum çünkü kızım babasını özlüyor sürekli baba nerde diye soruyor onunla oynayıp vakit geçirmek istiyor. Ve biz kızımla eşimi karşılamaya yola çıkıyoruz hep. Babasını işten gelirken görünce bir sevinisi var.
(22 puan) tarafından
Anam benimkilerde benim gibi babaya hasret kalmışlar
0 oy
tarafından
BiraZ sakin ol bırak o seni merak etsin canım 3. 4 gün bekle 
0 oy
(2,944 puan) tarafından

İlişkilerinizi neden bağımlı gibi yaşıyorsunuz? Evet eşin o senin hayat arkadaşın ama almayınca delleneceğin bir antidepresan da değil ki? Öte yandan anladığım kadarıyla sağlıklı bir ilişkiniz de yokmuş zaten, neden bir daha çocuk yaptınız ki o zaman :( Biz ne yaşıyoruz, bu nasıl bir evlilik gibi hiç düşünmüyor musunuz mesela. Ciddi sıkıntılar varken neden çocuk :(

0 oy
(698 puan) tarafından
Arama mesaj atma isteği gelince bişeyle oyala kendini, örneğin dışarıya çıkıyorsa sende bişeyler yap o gün 
0 oy
(504 puan) tarafından
Bende boyleydim hep o yüzden kavga ederdik çocuğum olduktan sonra geçti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
0 oy
1 cevap 235 göst.
+2 oy
12 cevap 361 göst.
+1 oy
9 cevap 475 göst.