+1 oy
482 göst.
önce Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından

Hamileydim sürekli başka bir kadınla rüyamda görüyorum o kadar kalbim temiz ki en sonunda karşıma çıktı yakaladım ailem için boşanma sebebi değil 2 tane çocuk var eşimi çok seviyordum ama bitti herşey kendime yediremiyorum geceleri uyuyamıyorum çıkmazdayım sürekli ağlıyorum çocuklarımla sağlıklı keyifli zaman geçiremiyorum söz vermişti eşim yemin etmişti onun hayaliydi diye köye taşındım gönlü olsun diye çok istiyordu bir daha yapmaz diye inandırmısti resmen taki 1 ay oncesi kadar yine yazismis alt üst etti bütün duygularımı ne desem asla içim soğumuyor çok canım acıyor lütfen dua edin bana bende kuran okuyorum fırsat buldukça 

9 Cevaplar

+3 oy
önce (69 puan) tarafından

Ne demişler Alışmış kudurmuştan beterdir.Allah ıslah etsin

-Reklam-
+2 oy
önce (365 puan) tarafından

Ya deliriyorum köye taşınıp imkanları kısıtlayıcı eve kapatmış işte neden herşeyi kabul edermsnz anlayamıyorum aileninde Allah bildiği gibi yapsın 

önce (178 puan) tarafından

Çok sevdim 16 yaşında tanıştım onunla ilkti bende 

Fazla fedakarlık vefasızlık getirir 

Birliktelik yakalandnmi msj yoluyla aynı kişiyle mi yazisiyor ona gire akrabası vs. Varsa onuda rezil et

Birliktelik yok diyor aynı kişiyi 3 ayrı hesaptan takip ediyor

Peki sen görüştüklerini yada herhangi bir msj yakalandı bukusma vs. Varmı 

Ve ağzına sicmadn mi merka ediyorm k.bkma

Çok kavga ettim hamileydim bebeğime bisey olur diye çok korktum biraz konuşmuşlardı normal sonra ne zaman buluşmaya gidecez yazmıştı kızda çalışıyorum müsait olamıyorum demisti sordum ne buluşması içmeye dedi sence ilk sefer mi bulunacaktı inanmıyorum ilk olacaktı diyor inanmıyorum kafayı yemek üzereyim kötü şeyler düşünüyorum 

+1 oy
önce (1,169 puan) tarafından

Ailen boşanman için ne gibi bir sebep olmasını istiyor ? Allah ıslah etsin inşallah onları , sana da Rabbim inşirah ferahlığı versin inşallah çok üzüldüm bu duruma ya

Doğu kültürü nefret ediyorum bu coğrafyada doğduğum için Amin Allah razı olsun 

önce (2,114 puan) tarafından

Bende doğuluyum 

O yüzden buraya yazarken karşıdaki düşünüp yazarım 

Benim eşim üniversite mezunu.(Okuyup ta eski kafa olan çok var) eşim ve ben o kafada değiliz 

çok şükür sıkıntım yok. Ailem de arkamda.

Bende ilk zamanlar dışarı karşı biraz serttim.

Ama zaman geçtikçe bazı kadınların çok büyük sıkıntıları gördükçe çaresizliklerini daha anlayışlı olmaya başladım.

+1 oy
önce (439 puan) tarafından

Cepte görüyor sanırım sizi rahat tahat takılıyor sanırım sizin kopmayacgınızı biliyor ve o kadınla da demkki alakayı kesmiyor gözdağı verin net ve kararlarınız da durun sert birseklde ne yapmaya calstgını ve derdin ne senin diye cocuklarındanda utanmıyor musun de

Utanmıyor biliyor ailemde arkamda değil 

önce (439 puan) tarafından

Üzüldüm şuan bu sekilde hem sana hemde cocuklara yazık Allah ıslah etsin 

+1 oy
önce (6,938 puan) tarafından

Canım biliyorum farketmez aldatmış sonuçta ama merak ettim. Aynı kişiyle mi yazılmış

Aynı kişiyse demekki seviyor ve kopamıyor yani o adamdan hayır gelmez aklında gönlünde başkası varsa her seferinde o kadına gider

Buda başkası ama 3 ayrı hesaplanan takip ediyor 40.yaşında dul

Allahallah cidden bazı erkekler be.yinsiz be.yinsiz yaşayıp gidiyor. Ne bulurki 40 yaşındaki kadında. 

Bu adamın aklında aldatmak var her türlü gözü dışarda büyük küçük farketmiyor 

Siz boşandınız mı

Yüzüme söyledi zaten o.ruspuluk icimde var dedi engel olamazsın dedi ağlıyorum şu an intihar etmek istiyorum 

Hayır boşanmadım o nerden çıktı

Engel olmaya çalışma yemiş yiyeceği bo.ku adam pislikse senin yapacağın bişey yok. 

0 oy
önce (728 puan) tarafından

Affedersen ölmeye mecbursun diye mi onun gibi bir söz vardı.  Bergene söylemişlerdi.  Bir kere yapan yine yapar zaten  affediyor zaten gitmiyor diye.  

Affetmedim yediremiyorum zaten kendimi herseyi silip mutlu olamıyorum unutamıyorum ama ailem destek çıkmıyor bana

önce (728 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun.  Çok zordur eminim

0 oy
önce (7,950 puan) tarafından

Çocukların var ve hamile misin yoksa biri kucağında biri karnında mı? Çocuklarla çok zor boşanmak. Ama böyle bir şey de insan gururuna yediremez zaten affetmissin. Kaybetme korkusu olsaydı daha böyle bir şeye cesaret edemezdi. Adamın içinde var serefsizlik. Ailen nerede yaşıyor al çocuklarını git mecbur bakarlar. Yani merkezi bir yerdeler mi çalışırsın sende 

İlk yaptığında hamileydim şu an 2 tane çocuğum var ailem doğulu köyde yaşıyorlar ne çocuklarımı kabul ederler ne merkezde oturmama nede çalışmama çok çıkmazdayım 

önce (7,950 puan) tarafından

Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah ıslah etsin. Eşin ne diyor duruma 

Ne diyecek pişman miş gibi rol yapıyor 

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Ailen belki de eve gelmeni istemedikleri icin bosanma diyolardir. Kocan bunu bi kere yaptiysa her zaman yapmaya devam edecektir. Bosanma hakkin var beklemene gerek yok. Boyle adamlara haketmedigi degeri vermeyin daha fazla cekmek zorunda degilsin kendine de yazik gunah 

Doğu kültürü Allah kahretsin ki

önce (40 puan) tarafından

Cocuklar cok kucuk degilse babaya birakip bi sure kendi isini evini kurabilirsin belki

0 oy
önce (5,889 puan) tarafından

Buna rağmen evliliğe devam mı edeceksin ??

Devam etmek istemiyorum ailem arkamda değil babamın onayı yoktu evlendiğimde çocuklarımı kabul etmezler 

önce (5,889 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah kardeşim ne diyim

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 244 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
23 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevda01 (1,318 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 169 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu

412,496 soru