0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (1,178 puan) tarafından
Şaka gibi ama gerçek hatta iyice dinledim yok ben mi yanlış duyuyorum anlamadım yeni geldim buraya  değişikler su fışkırtarak balkon yıkıyorlar yer şanlı Urfa:D çocuklarım uyanmuyor Yoksa uyarırdm bu ilk de değl bzmde gündz çocuklarla ses çıkıyor ona laf ederler dıye birşey demek istemiyorum 

13 Cevaplar

0 oy
(3,843 puan) tarafından

Ohaa bu saatte delirmiş mi :D benim de eski mahallede vardı öyle bı teyze karşı apartmanda yaz boyu fos fos yıkadı balkonu :D

(1,178 puan) tarafından
Vala geçen 3 deydi ama aşağı mi yukarı mi anlamıyom tam   burda çoğu yıkıyor şaşırdım ben Allah'tan üstün bir altindaym
(1,178 puan) tarafından
Hala süpürüyor:D
(3,843 puan) tarafından
Allah sabır versin:D
-Reklam-
0 oy
(2,389 puan) tarafından

Ben gece yapılan temizliği daha çok seviyorum ya sessizlşk oluyor kafan karman çorman olmuş olmuyor günün temposu olmuyor gece o yüzden sessiz yapılan ev temizlik işlerini çok seviyorum şuanda hamileyim ahhh hamile olmasam gece temizlerim evi valla herkes uyuduğu zaman :D bende böyle bir manyağımm

(1,178 puan) tarafından
Bende bekarken severdim de canım müstakil di evimiz:)  smdi çocuklar yatmıyor biri babasını uyutmus mutfağa gelmiş di:) tuhaf bana göre bu saatte yapılırda evi de sabah süpür:)
0 oy
tarafından
Hastası çoluğu çocuğu var bu insanlar çok rahat ya
(1,178 puan) tarafından
Hala süpürüyor desem:D
0 oy
(73 puan) tarafından
Yok artık daha neler gündüzler çuvalamı girmiş hahahah 
(1,178 puan) tarafından
İnan hala süpürüyo
(73 puan) tarafından
Gece gece ev süpürmek günah bide
(1,178 puan) tarafından
Suan oğlum zaten uyumuyo kapısına giderdim herhalde o sese uyumamazlik yapsa zaten doluyum:D
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Ay bu eski ben ya oglm ilk 6 ay asla ayri durmak istemiyofu gecelerin mistir masili olmstn 2 3 de banyo wc yikardm mutfak toplar yemek yapardm evi girgorlar moplardm.

Belki kucuk bebegi vardr
(1,178 puan) tarafından
Canım suan bile makina çalısyo ya normal mi bende gırgır lardm toplardm
(3,027 puan) tarafından
Camasir mi supurge mi
(1,178 puan) tarafından
Süpürge:)
(3,027 puan) tarafından
Oda abartmis cidden inan uykm yok tv yi bile cekinerek actm 5 de kisik sekilde takiliyotm uyuyani ise gidicek olani var
(1,178 puan) tarafından
2 çocuk var biri bebek çekirdeği sessizce citledim onunda strest atmak için öncesi ağladım her halt a kalkıyor ztn
(3,027 puan) tarafından
Evin icndeki olani bi dereceye kadar okeyimnde gecenin korunde balkons korkmadan cikip balkon yilamasi delilik degil mi
(3,027 puan) tarafından
Allah sabir versn cnm
(1,178 puan) tarafından
Balkonu smdi yıkamadj üst yıkamasndab bahsetmedim karşı dairelerde gördüm hepsi dışına doğru yıkıyordu hep soruyu tam o şekilde yazmadım da uygulama öyle yazdırdı:D
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Ya bende böyleyim gündüz yapamadığım şeyleri gece yapiyorum makina tutmakta dahil ama yapmamaya da çalışıyorum mecbursam yaparım hızlı bir şekilde ama çamaşır makinası geceleri daha çok çalışıyor çünkü gece daha az gelirmiş fatura :))
(1,178 puan) tarafından
Canım 2 küçük çocuğum var gece ne ev süpurrum ne camasir kisaya attm mecburluktan 11 gbı altda bebek flan yok uyumuyorlar zaten bildim halde yapmam gecenn 2 de abartı sonuçta müstakil ev dgl
(2,588 puan) tarafından
Faturan hangi tarifeye baglinise ona gore geliyor ama, onu faturalari kontrol etmelisin gece gunduz tarifesi varsa gecerlim altinda komsun yoktur umarim yoksa kavga sebebi o makina sesi :)
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Üst komşumla senin komşu aynı kişi olabilir mi :D geçen gece ev süpürüyordu 3 gibi nxhshshs hele adamın bi çamaşır makinesi var evde uçak pisti var sanıyor insan gece gece şaha kalkıyor
(1,178 puan) tarafından
Ben çamaşır makinesine de dikkat ederim belli saatten sonra şaşırıyom duydum dan şüphe ediyorum eski evimde öylen ev süpürrken kapıma daynmisti altdaki gündz bıle rahat yoktu
(4,096 puan) tarafından
Normalde gece atıyorum bende makineye ama makinem sessiz çalışıyor biz bile duymuyoruz. Ama komşunun makine bildiğin halay çekiyor :D  zaten gece süpürge tutmayı, su tutmayı çok doğru bulmuyorlar saçma olmuş
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Gece iş yapmak iyi değil derler mecburiyet yoksa yapmam hele Çarşamba gecesi aslaa, duş bile almam
(13,568 puan) tarafından
Neden çarşamba günü ilk kez duydum
(2,125 puan) tarafından
Bende sebebini nedenini anlatirmisiniz
(1,330 puan) tarafından
Dedem hep öyle dermiş, annem de öyle öğretti.Sebebini gece gece anlatmamam daha iyi
(13,568 puan) tarafından
Şuan anlatman mümkün mü canım
(1,330 puan) tarafından
Yani eskiden hep köylerde yaşıyolarmış.Ve büyükler hep kendi yaşadıkları,çevresindekilerinin yaşadıklarını, duyduklarını anlatırlardı.Açıkcası bn kendim doğru olduğuna inandığım hikayeler.Çarşamba gecesine gelecek olursak en doğrusunu Allah bilir bnde fetva verecek kişi değilim ama üç harflilerden ötürü doğru bulmuyolardı.
0 oy
(12,610 puan) tarafından
her şeyin bir saati var geçen domates yaptım 12de bitti. balkona tek başıma sessiz sessiz işim bitince balkon da batmıştı. ertesi gün yıkadım ses olmasın diye. kurumuştu domatesler biraz uğraştırdı hatta
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Belkide sabah misafiri gelecektir bı defa böyle yaptıysa sorun olmaz bence 
0 oy
(14,619 puan) tarafından

Bende akşam  balkon yıkıyorum çocuklar uyuyunca:)tabi öyle fışkırta fışkırta değil :) 

0 oy
(2,022 puan) tarafından
Gece temizliği çok güzel.

Ama süpürge gece açılmaz.

Toz alsın 

Ortalığı toparlasın

Bulaşık yıkasın Banyo wc yıkasın.

Elbiseleri katlasın. Ütü yapsın

Ve bunun gibi işler

Süpürge işi de sabaha kalsın.
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Bende urfadayım burda kimse yapmaz onu yasak zaten ve ayıp yani nerde oturuyorsun sen dev teşti Süleymaniye Ahmet Yesevi gibi yerlerde çok normal karşılanıyor herkes yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 449 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
18 cevap 417 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 321 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu