0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Dün çocuk aşırı sıkıldı diye parka çıktık parkta kızımın oynadığı çocuklardan birinin annesiyle sohbet ettik her şey iyi hoş da kadın giderken birden demesin mi istersen Bi gün bana da beklerim telefonu mu veriyim mi  ne diyeceğimi bilemedim ama ben ilk tanıştığım insana ne güvenirim ne de numaramı söylerim bana çok değişik geldi sonra eşimin hoşuna gitmez belki bir daha karşılarız diye geçiştirdim kadın biraz bozuldu siz olsanız ne yapardınız bilemem belki çok da iyi bir kadındır ama güvenemem ben ilk gördüğüm insana 

12 Cevaplar

+1 oy
(3,736 puan) tarafından
Şu zamanda kimseye güvenilmez. Rabbim yolda yanımızda geçenlerin de hayırlısını versin. 
(212 puan) tarafından
Eve kadının yaptığı da çok değişik geldi bana sonuçta beni tanımıyor belki de art niyetli biriyim nerden biliyor dimi
-Reklam-
+1 oy
(571 puan) tarafından
Kadın insanlara çabuk güvenen samimi olan biri olabilir yada art niyetlide olabilir. En iyisini yapmışsın 
0 oy
(2,296 puan) tarafından
Cnm iyi de kötü de olsa ilk tanıştığım biriye numara bnde vermem tanışmışken guven olmuyor kimseye 
(212 puan) tarafından
O zaman ben doğru olanı yapmışım eşimde dedi zaten her gördüğümüze numara verecek olursak diye
(2,296 puan) tarafından
Doğru olani yapmassin cnn bnm esimde hic sevmez
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Yolda yürürken korkar olduk kimsenin ne evi lazım nede numarası 
(212 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi çok doğru söyledin öyle bir zamandayız ki üstelik burası ufak bir ilçe falan da değil İstanbul
0 oy
tarafından
Bnce doğru olanı yapmışsın komşularıma bile güvenip nomu veremiyorum bn
0 oy
(541 puan) tarafından

sadece kendini yalnız hissediyor olabilir :) 

ben de sürekli arkadaşlarımı çağırıyorum ya da ben geleyim size diyorum bi türlü müsait olmuyorlar artık vazgeçtim ne yeni arkadaş ediniyorum ne de eskilerle uğraşıyorum. ama ben olsam seve seve verirdim numaramı :) numaradan ne olabilir ki görüşmek arkadaş olmak istemiştir. ha evine çağırmazsın park günlerinde buluşursunuz mesela

0 oy
(3,853 puan) tarafından
Bazi kadinlar oyle langir lungur, bizim buralarda da var ama o raddeye getirmem hic muhabbeti. Bende olsam almaz veya vermezdim numarami.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ben de asla vermem hele de bu olaylardan sonra.. ama biri vermek isterse alırım numarasını ben sana mesaj atarım derim ısrarla numaramı isterse de bir kaç güne numaram değişecek yeni numarayla mesaj atarım derim 
0 oy
(687 puan) tarafından
Ben de güvenemem iyi yapmışsınız kimin ne olduğunun belli olmadığı bir dönem bu onun canı sıkılsin bosverin sizin canınız sıkılacağina
0 oy
(14,223 puan) tarafından

Benim de öyle oldu parkta tanıştık  ama ikimizin eşi de jandarma bu yüzden birbirimize güvendik şuan çok iyi ark olduk :)

0 oy
(85 puan) tarafından
Ben art niyet olduğunu düşünmüyorum.yalniz biri belli ki.park günlerinde buluşur cocuklarla vakit geçirirken sizde onunla sohbet ederdiniz.bence korkulacak bişey yok 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Tabikide ben olsam sen ver ararım seni derdim ama hiçte aramaz snr silersim hemen..

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 951 göst.
18 Eylül 2023 Aile kategorisinde Papatya02 (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,283 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu