+1 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (13,079 puan) tarafından

Kızlar kızlar nolur bana Moral verin çok kötüyüm kızımda bir kaç gündür hırıltı vardı diş diye bekliyorum 3 4 gündür uykusu da kötüleşti ama dişten sanıyorum genel durumu yemesi içmesi keyfi yerinde diye belki de bu kadar rahatım bugün Dr a gittik kan düşmüş 8 e cigerlerde enfeksiyon var nerde hata yaptım neyi ihmal ettim kendime çok kızıyorum nasıl anlamazsın nasıl moralim sıfır bir sürü ilaç verdiler düzelir tez zamanda inşallah ❤️ çocuklar hiç hasta olmasın :(

23 Cevaplar

+1 oy
(205 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin . 
(13,079 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
+1 oy
(585 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kızma kendine benimde bebisim grip oksuruk var ama keyfi yerinde bende korktum şimdi 
(13,079 puan) tarafından
İhmal etmeyin getirin bende keyifli iştahlı diye getirmedim
+1 oy
(2,939 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Benim kızda çok kötü oldu. Hatta yatış verilecek kadar. Ben kabul etmedim. Evde 10 gün hava verdim ilaçları düzgün kullandım. Geçti çok şükür. 
(13,079 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ❤️
+1 oy
(1,190 puan) tarafından
Aynı şeyi bizde yaşıyoruz şuan canım 14 aylık benim kızımda son zamanlar da terlemeleri artmıştı gectigimiz hafta ateşi yükseldi 38 oldu goturduk özel hastane güya hiçbir şey yapmadı ne röntgen ne kan dolven calpol verin vücut kendisi yener boğazi kızarmış dedi .akşamına tekrar gittik ateşi çıkıyor ilaca tepki vermiyor bunu bekliyoruz zaten ateşi yükselebilir birşey olmaz dedi .fitil verdi fitil ile de düşmedi ateş .ısrarla vücut kendisi yenecek diyor ateşi doktor .gecesine aldık devlet hastanesi çocuk acile orada boğazına bakınca rontgene aldı doktor ciğerlerine inmis enfeksiyon nasıl  bakmazlar daha önce dedi doktor .boğazı şişmiş zaten . antibiyotik başladık hemen iki gündür atesi cikmiuor öksürük balgam la atmaya başladı .bir daha da acil durumda özel hastaneye gitmem resmen doktor kurbanı oluyorduk ilk bebeğim çok tecrübem de yok bende anlayamadım yani kendini suclama insan hemen doktora goturmyeyim diyor yada gittiğin doktora inaniuorsun bundan sonra hep suphe kalacak doktor iyi birşey olmaz dediğinde .çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah 
(13,079 puan) tarafından
Amin sizede geçmiş olsun canım ❤️
+1 oy
(5,609 puan) tarafından
Olabilir bu durum hiç endişe etme toparlanır. Her annenin başına gelir ben sağlıklıyken kızımın b12sinin düşük olduğunu çok sonradan farkettim. Çocuklarda bazı belirtiler birbirine karışabiliyor. Çok geçmiş olsun 
(13,079 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️ Allah razı olsun
+1 oy
(4,669 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 
(13,079 puan) tarafından
Amin sağol canım ❤️
+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah 
(13,079 puan) tarafından
Amin ❤️ Allah razı olsun canım ❤️
+1 oy
(10,192 puan) tarafından
Bende aynı hatayi yaotim oğlum astım oldu kanına enfeksiyon karıştı nefes alamıyordu ben anlamadım en son öksürük krizi geçirince hemen götürdüm yatişi yapıldı 3 sene geçti üstünden halada aklıma geliyor vicdanım sizliyor
(13,079 puan) tarafından
İnsan kendini ister istemez suçluyor kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sabah 8 de gittik anca eve geldim çocuğu yıkadım uyuttum başına oturdum ağlıyorum nasıl böyle bir hata yaparım diye
(10,192 puan) tarafından
Bilemezdik cnm bilseydik anında gotururduk
(13,079 puan) tarafından
Aynen öyle canım ❤️
+1 oy
(2,740 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım, diş bizde de çoğunlukla boğaz enfeksiyonu yapıyor, sizde de önce diş gibi başlayıp sonra hastalığa çevirmiş ondan geç farketmiş olabilirsin, hemen düzelir inşallah 
(13,079 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benim kendini suçlama hep diş diş diyorsun normal fark edememen. Prenses hemen iyileşsin ♥️
(13,079 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️ genel durumu yine iyi neşeli oynuyor gülüyor ama sonuç olarak cigerlerde enfeksiyon kan değerleri düşük Rabbim şifa versin yavuma ❤️
+1 oy
(13,612 puan) tarafından
Neden kendini suçluyorsun ki canım bazen olacağın önüne geçilmiyor hem bu değerleri senin anlaman zaten çok zor üzme kendini çok geçmiş olsun
(13,079 puan) tarafından
Sağol canım ❤️ fazla düşkünüm kızıma zaten çok zor şeyler yaşadık erken doğurdum vs derken istiyorum ki hep iyi olsun hiç hasta olmasın ödüm kopuyor hasta olur da hastaneye falan alorlar diye
(13,612 puan) tarafından
Kötüyü düşünürsen kötüyü çağırırsın canım çocuk bu hasta olur düşer öyle öyle büyücekler :)
+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Biz de insanız her şeyi bilememiz normal. İnsanlık hali. 
(13,079 puan) tarafından
Sağol canım ❤️
+1 oy
(466 puan) tarafından
Kız anam bu noktada bana kralı gelse moral veremez an ağğğ  çok üzüldüm  çok hgb 8 e düşmüş demek yavrum o çocuk hem çok ıstahsız hemde çok terlıyordur   cıgerlere  enfeksiyon crp si mı yıksek yoksa röntgen de mi bellı oldu nerden anladı cıgeri   kız bu nasıl sessız sedasız cıgere indi  acaba kansızlk çocuğun bagısıklıgını düşürüp immün sıstemı ele gecırıp   çocuğu durduk yere hasta mı ettı  .. Kız pekı kan ilacı yazdı mı neler verdi resım yuklesene bakayım bır çok güçlü ol sakın panık olma kansızlıkla mücadele çok zor  
(13,079 puan) tarafından
Kansızlık bendede babada da var sanırım genetik ama 1 yaşına kadar demir ilacı kullancaz. Dolven antibiyotik ventolin bir hava daha verdi ve kan şurubu hiç anlamadım dişle karıştı arka arkaya 4 dış çıkardı uykusuzluk başladı ama şu 4 gündür yine uykusuzluk başladı gündüz gece hırıltı çoğaldı derken rengi de sararmaya başladı öyle getireyim dedim ama yine iştahsızlık halsizlik yok çok şükür şuan bile yaramazlık peşinde yine maşallah
+1 oy
(5,462 puan) tarafından
Cook geçmiş olsun yavruya severim seni biraz buraya ara ver derim Arkadaş tavsiyesi yanlış anlama lütfen❤️
(13,079 puan) tarafından
Haklısın sanırım ama çocuğumu asla ihmal etmem hatta onu emzirirken girerim genelde kilosu boyu herşeyi çok çok iyi ama böyle oldu
(5,462 puan) tarafından
Doğrudur cnm amacım asla seni kırmak üzmek değil çok geçmiş olsun
(13,079 puan) tarafından
Yok canım biliyorum ❤️ sağol Allah razı olsun ❤️
+1 oy
(1,726 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım evde mutla ki ventolin ve. Cortair bulundur benim kızım rsv gecirdii yoğun bakımda yattı ciğerde malesef hasar kaldı şimdi en ufak burnu aksa yada hırıltısı baslasa ikisinide kullanıyorum cortair i süreekli kullanıyyoruz rsvden sonra raporladı doktorumuz ventolinde hırıltısı oldugu yada burnu akmaya basladıgında hemen vermeye baslaıyorum olsa ilerliyo 
(13,079 puan) tarafından
Var canım ikisi de kullanmaya başladım ♥
+1 oy
(778 puan) tarafından
Hıc.kizma bazen ne kadar ilgilensen de bazı çocuklar hiç hasta olduğunu belli etmiyor bizde doğal olarak hastaneye getirip canını yakmayalim ya da hastanede hasta mikrop kaynıyor getirmiyoruz bende öyle yapıyorum hatta Rabbim şifa versin 
(13,079 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ gerçekten de böyle düşündüm bende
+1 oy
tarafından
Ah yavrum cok gecmis olsun 
(13,079 puan) tarafından
Sağol canım ❤️ Allah razı olsun ❤️
+1 oy
(3,699 puan) tarafından
Sen onu diyorsun biz tatile gittik kızım diş cikariyormus bi de bebek arabasindan düştü alnı morardı mal gibi bu bebe niye durmuyor niye sürekli ağlıyor diye aklımıza gelmiyor 

O sıcakta bebe catlamaya geldi de eline oyuncak veriyoruz video açıyoruz

Baksana bi dişine

Bebe düştü illaki başı agriyacak alnı morardı bi de 

Ne kadar malım düşündükçe hala çok kızarım kendime 

İnan insanin bazen aklına dahi gelmiyor 
(13,079 puan) tarafından
Ya da o kötü ihtimalleri düşünmek istemiyor
+1 oy
(7,217 puan) tarafından
Geçmiş olsun bı anne olarak çok iyi anlıyorum seni çocuk bu bünyesi zayıftır hiç ummadığın yerden de kapmış olabilir 
(13,079 puan) tarafından
Sağol canım ❤️ evden dışarı çıkmıyoruz hiç bilmiyorum öyle olduysa da
+1 oy
(2,530 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm Rabbım şifa versin ❤️
(13,079 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 690 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melisa1256265 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,010 göst.
5 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 718 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu

411,883 soru

12,399,411 cevap

44,358 kullanıcı

Kategoriler

...