0 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar selam herkese.ben burda uzun zamandır postlari okuyorum ama şimdi canımı sıkan bir şeyi sizlerle paylaşmak için giriş yaptım .ben kayınvalidemle konusuyordum az önce.eşimin eski sevgilisinin ismiyle benim ismimi karıştırdı.açikcasi zoruma gitti .ilk evlendigim gunlerde de bana onun hakkında konuşuyordu.eşime dedim ki benimle kimse senin geçmişin hakkinda konuşmasın. Beni ilgilendirmez. Eşim annesine sert tepki vererek söylemişti bunu ki zaten kendisi de onun ismini bile duymak istemiyor.sevmemiş onu 2 ay sevgili kalmişlar sizce haksizmiyim

17 Cevaplar

0 oy
(18,784 puan) tarafından
Ah şu yapay zeka :) neden üzüyor mu :)
(3 puan) tarafından
Evet yaaa
(18,784 puan) tarafından
Büyük saygısızlık. Kesinlikle engel ol iki ayda ne benimsemişte kızı sana onu anlatıyor taviz verme tabiki iyi yapmışsın
-Reklam-
0 oy
(779 puan) tarafından
Tabiki saçma bişey ama neye takıldım ben 2 ay sevgili olmuş sevmemiş ama anası kızın adına kadar biliyor 
(3 puan) tarafından
Çünki annesi bulmuş kızı eşime
0 oy
tarafından
Tovbeeee estağfurullah bu kaynanalar alıp kaynar kazana atmalı 
(3 puan) tarafından
Aslında pek kötülüğü Yok bana ama bu sinir etti beni
0 oy
tarafından
O da bişey mi bnm kayınbabam yanlışlıkla tabi eşimin eski eşinin adıyla çağırmıştı beni :( Bilerek yapılmadığı müddetçe takılmam ama duyunca tabi kal geliyo.Oğullarını bulunmaz Hint kumaşı gösterme çabalarıda çok rahatsız edici ama.İyi o zaman bizde eskiden bizi isteyenleri anlatalım.
(3 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(4,923 puan) tarafından
AA benim kaynana :D anneme bile  eskisinin adıyla seslenmişti ama hiç takmadım
(3 puan) tarafından
Demekki bütün kaynananlarda var
0 oy
(1,298 puan) tarafından

• Vala hiç takma bilerek yapıyor  Bn esimin ikinci esiyim ilk esi onu terktti ama kaynanam onu bir türlü unutamadı hala içi yanar  :angel::D
0 oy
(1,830 puan) tarafından

Nekadar patavatsız bir kadın eline ne geçiyor acaba madem o kıza çok meraklı onu alsaydı oğluna benim görümcemde kına gecesine eşimin eski sevgilisini çagırmış görümcemle ikisi iş arkadaşıydılar baktım kız geldi masada oturuyor valla eşimi karşima bi aldım bir güzel oynadık göbek attık ohhh hiçte modum düşmedi sonra zaten eşim içerde çok durmadı erkeklerin olduğu yere geçti ben ona karşı oynamaya devam ettim :D

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Atı alan Üsküdar'ı geçmiş takılma gül geç :) 
0 oy
(18,164 puan) tarafından
Kaynanan işte canm ne beklersin sen bozulduğunu belli ettikçe daha da yapar 
0 oy
(20,347 puan) tarafından
Haklısın kim olsa canı sıkılır. Seni bilerek sinir etmek için yapiyodur. Başka bir ihtimal yok 
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Kaynanan bilerek yapıyor seni kızdırmak için 
0 oy
(4,672 puan) tarafından
2 ay sevgilj olsuysalar nasıl bu kadar sevmiş bu kadın gıcıklık olsun diye yapıyor olmasın 
0 oy
(13,858 puan) tarafından
senin buna üzüldüğünü bildiği için bilerek yapıyor bence. 2 aylık sevgili de aman aman hatırlanmaz yani. umursuyor olsan bile belli etme
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Karıştırmamıştır kesin bilerek seni üzmek için yapıyordur. Takma kafana 
0 oy
(52,054 puan) tarafından
seni sinir etmek icin yapiyordur 
0 oy
(6,106 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın bende sinir olurdum ki benım öyle sevgili durumu yok sürekli oğluma şu kızı istedim oğlum beğenmedi yok şu kız çok güzeldi falan ama nedense işimize olmadı ben dayanamadım artık eşime dedım oda annesıne kızdı sonra annesi diyor ne var bunda kıskanılcak.. Tmm da ne diye anlatıyorsun ki sonuçta benide siz buldunuz.. 
0 oy
(14,755 puan) tarafından

Annesini istediği kızmıymış:)

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,384 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Has (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,458 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 888 göst.