+1 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (504 puan) tarafından
Kızlar bebeğim durduk yere nefesiz kalıyor burnu kapalı değil yerdeyken öyle oluyor, neden olabilir lütfen bilen varsa yazsın yarın saglik ocağına goturecem nefes nefese kalıyor bı kaç saniyede nefesiz kalıyor 

12 Cevaplar

+1 oy
(186 puan) tarafından
Direk doktora götür bence hatta acile. Sağlık ocağı ne yapabilir ki 
(504 puan) tarafından
Arada öyle oluyor mesela
(186 puan) tarafından
Ee sağlık ocağı çözüm mü sence
(504 puan) tarafından
Olur cnm hastaneye gotururum
-Reklam-
+1 oy
(762 puan) tarafından
Kaç aylikki nasıl.nefessiz kaliyor
(504 puan) tarafından
21 günlük arada bı kaç saniye nefessiz kalıyor
(762 puan) tarafından
Yani hiç normal değil gibi benim kızımda arada bir derin soluk alırdı ama sizin durum farklı gibi emzirirken filan sut kaçıyor olabilir mi
(504 puan) tarafından
Evet süt verdiğim zaman boğazında kaciyor nefessiz kalıyor sütü ağzından çıkarıp sırtına hafif vuruyorum geçiyor
(762 puan) tarafından
Emzirirken oluyorsa sadece sutun tazyikli olduğundandır
(504 puan) tarafından
Biliyorum normalde süt vermedigim zaman da öyle oluyor şuan iyi arada öyle nefessiz kalıyor
+1 oy
(963 puan) tarafından
Çocuk doktoru görmeli mutlaka gerekli görürse çocuk kardiyolojiye yönlendirir ihmal etmeyin asla 
(504 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim yarın hastaneye götürecem
(963 puan) tarafından
Bugün bir daha olursa videoya almaya çalışın doktor görsün iyice belki ordayken olmaz
(504 puan) tarafından
Hmm anladım olur öyle yaparım söylediğin iyi oldu teşekkür ederim
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Canım hastaneye sart sağlık ocağı olur mu hic cocuk doktoruna ardindan kalp doktoruna götür 
(504 puan) tarafından
Hastaneye götürecem olmadı
0 oy
(4,236 puan) tarafından
Daha küçükmüş direkt çocuk doktoruna götür onlar sana kalp doktoru için yeşil alan açarlar 
(504 puan) tarafından
Olur cnm teşekkür ederim
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Eğer nöbet gibi bir şey olmuyorsa polip olabilir aklıma bir o geldi kaç aylık?
(504 puan) tarafından
O neki 21gunluk
(504 puan) tarafından
Yok nöbet geçirmiyor Allah korusun durduk yere oluyor bazen şuan iyi günde iki üç defa oluyor normal sandım ilk başta hergun öyle olunca tedirgin oldum yarın hastaneye götürecem
(1,479 puan) tarafından
21 günlük bebekte polip biraz zor. Burun eti gibi düşünebilirsin ama sanmıyorum. Bazı bebekler nefes almayı unutabiliyorlarmis belki öyle bir seydir
(504 puan) tarafından
İnşallah öyledir normal biseydir
0 oy
tarafından
Canim bebeğin ne kadarlik..benim bebeğim 1 aya kadar hizli hizli nefes aliyordu..sonra 3 4 saniye almiyordu..bende doktora götürdüm bebeklerde bu normal dedi yenidoğan bebekte..su an duzeldi 43 gunluk
(504 puan) tarafından
Evet benm de aynen öyle oluyor dediğiniz gibi oluyor 21gunluk Google de de baktım yeni doğanlar da geçici bı durum diyordu o yüzden takmıyordum  arada öyle olunca da korktum tabi
tarafından
Bende korkmustum  ama normal
(504 puan) tarafından
İnşallah öyledir ya
0 oy
(1,647 puan) tarafından
Acile gotur anlat durumu seni uygun polikliniğe yönlendirirler 
(504 puan) tarafından
Acılık bişey değil şuan iyi arada öyle oluyor eşim gurbette kimse yok yarın doktora goturecetm
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Canim direk cocuk doktoruna gotur anlat durumu cocuk kardiyolojisine git der cocuk doktoru bakar üfürüm varmi flan diye ama mutlaka git benim kizimda dogdu nefes darligi oluyodu nefessiz kaliyodu kalbinde aciklik var dediler
(504 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm olur bugün goturecem
(1,628 puan) tarafından
Sagol canim nedediler
(504 puan) tarafından
Biseyi yok dediler normal dedi
(1,628 puan) tarafından
Cocuk kardiyolojisine git ozaman canm cunku benimkinede ilk basta bsey yok dediler kardiyolojiye gittm aciklik var dedi ama bizim ki bi zaman snra gecti nefes alisi
0 oy
(4,220 puan) tarafından
Tabiki pediatriye götür muayene etsin ,21 gunluk yazmışsın küçük olduğu için unutuyor olabilir yüzüne yavaşça üfle, hatırlar ama muhakak Dr götür muayene olsun.
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Bebeğin çok küçük sağlık ocağı bir şey yapamaz hastaneye götür bizim burda özel hastaneler bebek otuz günlük oluncaya kadar ücretsiz bakıyor bi ara olmazsa özele çocuk doktoruna götür boş olur devlet hastanelerine göre
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Kızımda öyleydi. Çok defa nefessiz yakaladım. Çoğu zamanda gece. Allahım korusun iyi birşey olmadı. Bizim uğunma sorunumuzda vardı. Tetkikler yapıldı sıkıntı cıkmadı. Suan 3 yasında daha 5.6 aydır yok. Direk doktora götür. Gözünü de üstünden ayırma. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fidan5555 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 359 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,854 cevap

39,052 kullanıcı

Kategoriler

...