İyi akşamlar kızlar şimdi size birşey danışmak istiyorum eşimle kızım afedersiniz sanki iki kuma gibi hiç anlaşamıyor kızım 4 yaşında sürekli inatlasiyor sürekli bağırıp çağırıyor hal böyle olunca da babası çok kızıyor sürekli tehdit edip duruyor kızımı işte sana şunu almam şöyle yapmam gibi... en son iki gün önce kızım yine bağırdı çağırdı ağladı eşimde kızıma kızdı ama çok sert kızdı korkutarak kızdı tabiki bende eşime bağırdım çağırdım senin ne babaligin var ki kızıyorsun ben akşama kadar ilgileniyorum kızımla daha bu kadar senin gibi sert olmadım destek olmuyorsun bari köstek olma babalık yapmayi bile beceremiyorsun gibi şeyler söyledim o sinirle şimdi iki gün oldu konuşmuyoruz hadi kendimi geçtim kızımla bile konuşmuyor haklı gibi kızım yanına gidiyor öpüyor babacim hoş geldin falan diyor ama kızımın yüzüne dahi bakmıyor kızımda yanıma geliyor babam benimle konuşmuyor ben ona ne yaptım ki o bana kızdı geri bnmde konuşmuyor diyor ne cevap verecegimi bile şaşırdım kızıma karşı şimdi bu durumda nasıl davranayim eşime karşı yani karşıma alıp konuşsam asla dinlemiyor beni konusturmuyor bile çok üzülüyorum kızıma böyle davranınca umarım derdimi anlatabilmisimdir kızlar...