+1 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (1,812 puan) tarafından
Babamın ceketini aldım gidip gelip ceketini öl koklayıp hüzünleniyorum evde tutmak doğru mu? 

9 Cevaplar

+1 oy
(4,593 puan) tarafından
Bendede ceketi fesi tesbihi pantolonu esofmani var hatta tras olmus jileti kagida sarip cebine koymus o var 

Yazdigi dilekceler beyitler vs hepsi duruyor
-Reklam-
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Saçı ve tesbihi bende babamın annaneminde hep çektiği bir tesbih vardı oda bende gözüm gibi bakıyorum onlara eşime depremden sonra evden sadece babamın olan kavanozu çıkar başka bişey istemiyorum demiştim çok şükürki bulmuş ama hırkası gitti bulamadık 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Yanlış bir şey değil hatıra olarak saklayabilirsiniz
0 oy
(2,527 puan) tarafından
Babaannemin bi kaç eşyası var bende 
0 oy
(610 puan) tarafından
Bende annemin bazı eşyalarını aldım onları görünce çok mutlu oluyorum öpüyorum kokluyorum sarılıyorum niye doğru olmasın ki asıl herşeyi verirsek ondan geriye ne kalır ki bize 
0 oy
(51,769 puan) tarafından
niye yanlis olsun ki sadece fazla esyalar ihtiyac sahiplerine verilir 

basinsagolsun Allah sabirlar versin canim
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Eşimde babasının mevsimlik montunu aldı duruyo 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Rahmetlı anneannemin kefenı kesilirken aldığım parçayı yıllarca saklamıştım bır zararını gormedım aksıne ölumu hatırlamak ıyıdır bence
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Dedemin Kur'an-ını aldım namaz takkesını aldım babanemin namaz örtüsünü saklıyorum ve bır kaç bırsey daha var dedemın Kuran'ın dan okuyorum sevabı onada gitsin dıye  bunda yanlış bırsey yok bu arada Allah rahmet eylesin canım:((

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 367 göst.
24 Ocak 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 207 göst.
+3 oy
5 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.

410,729 soru

12,358,512 cevap

41,272 kullanıcı

Kategoriler

...