0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
Ailenizden 4 saat uzaklıkta eşinizin çalışma saatleri sabah 9 akşam 7 ve çok ilgili bir eş mi yoksa ailenize yakın yine ilgili olmaya çalışan ama çalışma saatlari sabah 10 akşam 1-2 olan bir eş mi yani akşam sofranız yok çocuğunuzu uyuttuktan sonra sıkıntıdan patlıyorsunuz ama ailenize yakınsınız hangisi tercih ederdiniz 

9 Cevaplar

+1 oy
(6,909 puan) tarafından
Aileme uzak olan tercihim olurdu asıl ailem kocam ve çocuğum olmuş oluyor çünkü evlenince 
(69 puan) tarafından
Yani şuanki aklım olsa ben de aileme yakın oturmayı seçmezdim istanbulda uzaktık ama 2-3 ayda bir gelip istediğim kadaar görüyordum çok mutluydum geçim sıkıntısı çekiyoduk ama aileydik şimdi çok mutsuzum bütün gün oğlumla evde tek başında yatağa giriyorum tek başıma uyuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aileye yakini kesinlikle
(69 puan) tarafından
Ailenden uzağa mı evlisin
tarafından
Yurt disina :(
(69 puan) tarafından
Oda çok zor ama bende gurbete evlendim ama inan yakın olup böyle evinde düzen kalmaması ne biliyom oğlum babasına hasret daha zor inan
tarafından
Kiz ben yalnis anlamışım.. akşam 10 ve 1 arası anlamisim,.asla kabul etmezdim aile yani
(69 puan) tarafından
Yok canim öyle olsa nerde sabah 10 gece 1-2 falan
0 oy
(2,181 puan) tarafından
Sabah 10 akşam 11 geliyor akşam hep birlikte yemek yiyoruz çay bazen kahve içiyoruz beraber yatıyor eşimle kiz oynasın diye kızı yatirmiyorm birlikte vakit geçiriyoruz 2 3 gibi yatıyoruz ailemde bana 3 4 saatlik yakında ama gidip gelme sık olmuyor 
(69 puan) tarafından
Aminn canım sen de zorlanıyor musun ya 1 sene olucak ama ben hiç alışamadim resmen eşimi özlüyorum evi otel gibi kullaniyor
(2,181 puan) tarafından
Zorlanıyorum ne yalan diyim evde canım sıkılıyor pazar günü herkes bi yerde yada eşi evde benimki calisiyor özel günlerde bile calisiyor :(
(69 puan) tarafından
Ya ekmek kapımız yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama inşAllah bizde rahata ereriz bu konuda
(7,926 puan) tarafından
Ohhhhh kebapları göm sen
(2,181 puan) tarafından
İnşallah yaa

Tabi cnm gomecem sjsjsjs
0 oy
(17,825 puan) tarafından
Eş seçiminde en önemli kriter eşin karekteri değil mi yahu. Benim eşim vardiyalı çalışıyor hayatımda hiç yalnız kalmamıştım ona alıştım sonra eşim evde yokken kendime zaman tanimaya alıştım daha sonra oğlum oldu gece eşimin yokluğu hiç problem olmuyor evde olduğu saatleri verimli değerlendirmek önemli 
0 oy
(51,294 puan) tarafından
evlenince aile es oluyor onu dusunerek hareket etmelisiniz ilki mantikli
0 oy
(307 puan) tarafından
Eşimin ailesinden uzakta olan hangisiysa onu isterdim 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Eşimle nasıl nerde mutluysam oyel yapardım 
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Her iki tarafa da uzak olmak en iyisi. Bende uzağım mesela her iki tarafta 3 saatlik yol uzaklığında. Hangi tarafa yakınlaşırsan yakınlaş iki gün samimiyet kur üçüncü günü b*ku çıkıyor. Onun için en iyisi mesafeli olmak.
0 oy
(13,538 puan) tarafından
Her ne olursa olsun akşam eşim evde olsun isterim.

Benim annem babam vardiyalı çalışırdı ya gece ikisi de evde olmazdı ya biri olur biri olmazdı biz öyle büyüdük yemek artık cocuk halimizle ne yapabilirsek.

O yüzden bence baba akşam evde olmalı bizim önceliğimiz çekirdek ailemiz olmalı artık anne baba daha sonra geliyor evlendigimiz için 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 452 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Planks (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
24 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 71 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya-ya (549 puan) tarafından soruldu

408,181 soru

12,259,766 cevap

37,333 kullanıcı

...