0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar sağlık ocağında spiral taktıran var mı.. Bir sıkıntı oluyor mu adet düzensizliği kanama ağrı sancı kramp vs gibi.. 

7 Cevaplar

0 oy
(20,846 puan) tarafından
Oluyo muymus öyle bir şey ilk defa duyuyorum 
(83 puan) tarafından
Evet daha bugün konuştum aile hekimimle.. Bizim sağlık ocağında değil de bizimkine yakın Sağlık ocağında ebe takıyor dedi.. Hem sağlık ocağı hem toplum sağlığı merkezi diye geçiyor galiba..
(20,846 puan) tarafından
Anladım. Daha kapsamlı bı yermiş demek ki
(83 puan) tarafından
Evet canım
-Reklam-
0 oy
(1,191 puan) tarafından
Kadin doğum takıyor diye biliyorum bende taktirmayi düşünüyorum ama korkuyorum cevremde olumsuz seylerde duydum kararsizim
(83 puan) tarafından
Yok canım daha bugün aile hekimimle detaylı konuştum.  Sağlık ocağında takılıyor dedi..
0 oy
(16,138 puan) tarafından
Sağlik ocaği takmiyorki. 
(83 puan) tarafından
Takıyormuş canım bugün görüştüm
(16,138 puan) tarafından
Ana sağlık merkezine yönlendiriyor bizimki. Demekki sizin orası daha kapsamlı.
(83 puan) tarafından
Olabilir canım..
0 oy
(6,359 puan) tarafından
Ben hastanede taktım anlattığın hicc birşeyi yaşamadım bizim sağlık ocagida takiyodu pandemi olduğu zmn kaldırdılar takmiyolar artik
(83 puan) tarafından
Bazılarında kanama adet sancısı gibi kramp oluyormuş nette öyle yazıyordu bende ondan yazdım bunları yaşayan var mı diye canım
0 oy
(768 puan) tarafından
Sağlık ocağında takılıyor mu ? Bizim burada takmiyoruz dediler. Hastanede taktım. Adetim uzadı 15 i geciyor lekelenme şeklinde, bazen 8 gün falan oluyorum. Düzenim bozuldu. Diğer şeyler bende olmadı. 
(83 puan) tarafından
Takılıyormuş canım bugün konuştum.. 2 buçuk yaşında kızım 6 aylıkta oğlum var.. Bir daha olursa kaldıramam psikolojik olarak bittim.. İlaçta kullanmak istemiyorum unutursam içmeyi diye.. En kesin çözüm spiral dedi doktor..
(768 puan) tarafından
Eşinde onlem alsın. Daha sağlam olur. Bazen spiral olmasına rağmen hamile kalinabiliyor
(83 puan) tarafından
Eşim korunmak istemiyor canım onun için mecburen taktırıyorum.. Spiral kayarsa anca o zaman hamile kalınabilirmiş.. Tabi buna rağmen olacaksa da Rabbim bilir.. Rabbim isteyene bakabilecek olana versin inşaallah..
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Geçende bir posta gördüm taktırdım demişti ama bilmiyorum 
(83 puan) tarafından
Takılıyor canım.. Bugün konuştum
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Ben toplum sağlığı merkezinde taktırdım sonra kadın doğuma kontrole gittim yerindeydi. Bi sıkıntı olmadı zaten orada taktırılıodu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 124 göst.
25 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suullee (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.

Kategoriler

1,440,557 soru

23,681,481 cevap

310,272 kullanıcı

...