+1 oy
1,321 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evde başörtü takmadığım saçım dökülüyor diye vurdu çok üzgünüm 

35 Cevaplar

0 oy
(1,487 puan) tarafından
Saç dökülüyor diye vurulur mu?Onun da kılları saçı dökülmesin o zaman.Bugün bundan dolayıdır döven uarın gene sudan sebep bulur.Sonu gelmez bunun
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(4,824 puan) tarafından
Kafamda saç kalmadı halıdan avuç avuç attı tek dediği başörtüsü taktı bende evde de türbanla gezeceksem ne anlamı var evde olmamın dedim bir daha konusu açılmadı. Vurması hoş olmamış
tarafından
Bende onu dedim evdede açmayacak mıyım saçımı dedim edepsiz dedi
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Yok artık evde saçı dökulmeyen kadın mı var ya? 

Vurma sebebı hiçbirşey olamaz da bu ne saçma bir şey
tarafından
Bende dedim her kadının saçı dökülüyor diyorum yok diyor
(1,064 puan) tarafından
Benim dökuluyor banyoda salonda yemek masasında bıle saç çıkar doğum sonrası hele günde üç kere de yaradan baglı tutsam da yemekten çıktığı bıle oldu esımın önüne denk gelır oda özellikle yapmıs gibi ama alır peçete atar yani konuşmaz bıle
Eminim başka birşey vardır ama vurmak neden kesınlıkle sessız kalma tepkisiz kalma
tarafından
Benimde dogumdan sonra arttı dökülme. Bilmiyorum canım çok titiz ondan mı böyle anlamıyorum
(1,064 puan) tarafından
Titiz olmak karaktersız olmak demek değil ama
tarafından
Tabiki canım
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Eli kırılsın 
tarafından
Ona bisey olmaz canım
(1,167 puan) tarafından
Maalesef ... Ama ilk olduğu için tepkin çok önemli sonra Allah korusun daha fazlasını yapar  üzüldüğünü kırıldığını belli et kolay affetme bir kere yapan yine yapar çünkü izin verme ailem arkamda değil deme o da bunun farkında bilsin ki ailen olmasada onu terkedebileceğini
tarafından
Konuşmuyorum onunla az önce gelmiş yanağımdan öptü. Hicbisey demedim defolup uyumaya gitti
0 oy
tarafından
Bunun için vuramaz başka hir şey oldu vurdu kimse kimseye durduk yere vurmaz 
tarafından
Ya Allah aşkına ne saçmalıyorsun başka birsey olsa anlatırdım ayıp be
tarafından
Kız ne bileyim saçma geldi hani basın açık diye vurması supurulur geçer hanj
tarafından
Saçma zaten
0 oy
(2,374 puan) tarafından
İnanmıyorum ya banyoya falan onun kolundan bacağından hiç kıl tüy dökülmüyor mu ee o zaman evde birbirimize girelim saç tüy yüzünden. Öyle şey mi olur. Vurmanın zaten assssla geçerli sebebi olamazda bu da çok saçma. Çok üzgünüm senin adına. Keşke ailen arkanda olsaydı da iyice bi burnundan getirseydin yalvartsaydın. Bidaha elini kaldırmak istediği zaman iki kere düşünür 3.ye indirmek zorunda kalırdı kaldırdığı elini belki 
tarafından
Annen babanda seni boş yere dövmüyormuş dedi bana.
(2,374 puan) tarafından
Hey Allahım yaa. Kalp kırmak için öyle konuşmuş bilerek senin canını acıtmak için.
tarafından
Hep böyle zaten. Bekarken babamın bana vurduğunu biliyor o yüzden yapıyor oda
0 oy
(133 puan) tarafından
Benim de doğumdan sonra çok aşırı saç dökülmem oldu eşim dio saçlarını örgü yap ya da başörtü tak evde küçük bebek var ama kalkıp da dövmez nasıl olsa sen temizlion dio senin için diyorum dio öyle yani eşin başka birşeye sinirlenip bahane olara öne onu sürmüş 
tarafından
Ben ona saçımı sıfıra vur dökülüyor demiştim. Ben kıyamam demisti. Ama vurabiliyor
0 oy
(3,689 puan) tarafından
ne kadar şaçma kendi bacak kol kılları dökülmüyor mu acaba sağa sola sen ona vuruyormusun
tarafından
Onun saçlarıda koltuğa dökülüyor Ben ona vurmuyorum tabiki anlamıyor
(3,689 puan) tarafından
Sen ona bu yaptığı davranışın hatalı olduğunu anlat kendi kıllarına baksın bi zahmet ben temizliği yapıyorum sana laf ediyormuyum de bide kızgın moreli bozuk gelmiş ya genelde erkekler eşlerine çatar bu durumda burda yanan sen olmuşsun Rabbim bir daha yaşatmasın
tarafından
Olabilir canım
0 oy
(29,471 puan) tarafından

İlk kez bu sebepten vurduysa normal degil sıkıntılı yani

tarafından
Valla canım sadece bunun için vurdu. Önce koluma vurdu hırsını alamadı tokat attı. Az önce de gelmiş hicbisey olmamış gibi konuşmaya çalıştı bisey demedim uyumaya gitti
(29,471 puan) tarafından
Değişik gerçekten normal değil t
tarafından
Evet canım maalesef
0 oy
(836 puan) tarafından
Kız berıvan ıyımısın bacım
(836 puan) tarafından
Allahın belası adam ya çok üzüldüm cane ya :::(((
tarafından
:( üzülme canım
(836 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsın hıc üzme kendine
tarafından
Amin canım.  Hep böyle zaten yarın da başka birseye takılır
(836 puan) tarafından
Ah ah benımkode oyle gölgesine sınırlensın yeterki
0 oy
(20,658 puan) tarafından
Yaptığı çok ayıp sen onun çocuğumusun kaldıki millet çocuğuna bile vurmuyor ya
tarafından
Çok değişmiş ya bekarken böyle değildi. 5 dakika uzansam hep yatıyorsun şunu yap bunu niye yapmıyorsun diyor
0 oy
(965 puan) tarafından
Bana bıdaha elini kaldirsan seni polise şikayet ederim de daha önce vurdumu sana hiç 
tarafından
Vurmadı da kovmustu bir iki defa hamileyken
(965 puan) tarafından
Uzun bir süre konuşma onunla umarım hatasını anlar ve birdaha yapmaz yorumları okudum başka çaresi yok
tarafından
Sağol canım öyle yapıcam cuma günü babası bize gelecek onlara belli etmicem
0 oy
(2,785 puan) tarafından
Sende ona bağırıp çağırsaydın ya boktan sebep yüzünden vurduğu için dökülüyorsa dökülüyor sabah kalkıp ben temizliyorum deseydin 
tarafından
Birde bana diyor akşama kadar çalışıyorum huzur vermiyorsun bana diyor
(2,785 puan) tarafından
Defol git lan ozaman deseydin
tarafından
Yarım saat önce gelmiş yanağımdan öpmeye çalıştı hiç tepki vermedim defolup gitti uyumaya
(2,785 puan) tarafından
Sakın içinin yağları birden bire erimesin canım biraz burnunu sürttür tavrını anlasınn karşısında ki kim bilsin
tarafından
Haklısın canım zaten öyle yaparım
0 oy
(165 puan) tarafından
Ya defne abla senin adına çok üzüldüm Rabbım yar yardımcın olsun bunu sebep görüp vurmak ne bileyim ya
tarafından
Hasta işte saç yüzünden vurdu.
(165 puan) tarafından
Rabbım sana güç kuvvet versin yardımcın olsun sabır versin saç için vurulur mu ya
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Aa gerçekten bu saçma sebepten mi vurdu sana o mu temizliyor sanki ö,küz
tarafından
Valla canım tek sebebi o. Değişik biri beş dakika otursam niye oturuyorsun orayı burayı temizle der.
(4,669 puan) tarafından
Allah sabır versin ya oyle insanla yaşamak da zor
tarafından
Amin canım

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 924 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 796 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu
0 oy