+3 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından
Selamün aleyküm hanımlar eşim 2.5 ay ince trafik kazasında kaybeetim daha 36 yaşındaydı ve 2 oğlum var 16 ve 14 yaşlarında bir tanede kızım var 4 yaşında gerçekten çok zor durum kızım sürekli babasını özlediğini söylüyor babasından sonra içine kapandı kreşte etrafındakiler ile temas kurmuyor bu konu nasıl asılır ne yapılır ben çocuklarım için ne yapabilirim yakınınız yada sizlerin başıma biyle bı durum geldimi nasıl basettiniz yardımcı olurmusunuz

11 Cevaplar

+2 oy
(299 puan) tarafından
Açınız daha çok taze çocuklarında acısı çok taze basinzi sağ olsun Rabbim evlatlarıniza size hayırlı olur versin gerekirse pskiyatri desteği alın çocuklar içinde pedegog ne denilir nasıl yardimvi olunabilir bilmiyorum 
-Reklam-
+1 oy
(2,125 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun Allah rahmet eylesin inşallah ;((((
(70 puan) tarafından
Amin cnm
+1 oy
(7,944 puan) tarafından

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbım yar ve yardımcınız olsun :(

+1 oy
tarafından
Mekani cennet olsun insallah canim buyuk aci kolay degil rek tavsiyem sevin sevin sevin sarilin opun onu cok sevdiginizi gosterin bunun disinda hayatin drvam ettigini ona gosterin siz ona yardim etmeyin o size yardim etsin ev işlerinde olur baska seyle olir ondan yardim isteyin ki hayata donsun ama en onemlisi bi destek alin derim kolay degil cunku 
+1 oy
(51,324 puan) tarafından
Allah sabirlar versin basinizsagolsun canim
+1 oy
(3,119 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm mekanı cennet olsun Rabbim size peygamber efendimizin sabrını versin inşallah pedagog yardımı alın kıyamam kız evlat babaya düşkün oluyor atlatır inşallah
+1 oy
(4,350 puan) tarafından
Basiniz sağolsun Allah rahmet eylesin. Kresteki ogretmenlere danisabilirsiniz pedagog filan onerebilirler size. Tanidiklari bildikleri illaki vardir.
+1 oy
(409 puan) tarafından
Başınız sağolsun Rabb'im sabır versin. 

Allah yardımcınız olsun inşallah 
+1 oy
tarafından
Başınız saolsun eşimle tartismisken bunu görmek beni çok üzdü kim bilir siz neler yaşıyorsunuz Rabbim yardımcıniz olsun :( bugün bu konuyu çok düşündüm başıma gelse nasıl basederim diye düşüncesi bile kötü 

Allah'ım size çocuklarınıza ferahlık versin eşinizin mekanı cennet olsun o yavrumun da imtihanı buymuş demek ki ne diyeceğimi bilemiyorum yanınızda olsaydım sımsıkı sarılırdim size çok üzgünüm 
+1 oy
(909 puan) tarafından
Küçük kızınız için kreşte diğer çocuklarınız için okullarındaki rehber öğretmenlerden destek alın eğer gerekli görürlerse aile terapisi yada çocuklar için ayrı bir terapi alın mutlaka aksatmayın acınız taze evet ama çocukların bu durumdaki duygu ve tavrı çok daha önemli acılarını yaşayıp yas tutmayı sonra toparlanmayı öğrenmeleri lazım bu durumu aşamazlarsa ilerde tek başınıza çok zorlanırsınız 
+1 oy
(2,813 puan) tarafından
Yavrum benim Allah sabır versin eşinizin d3 mekanı cennet olsun insaallah. Küçük kızınız için pedagog desteği alabilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,106 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 428 göst.
1 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 132 göst.