+1 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Ameliyat öncesi banamı sorucaklar nasıl anestezi olacagımı ben genel anestezi istiyorum spinal istemiyorum 

Siz tmaamen mi bayılttırdınız yoksa belden altınımı bana fikir verebilirmisiniz hangi si iyi olur

37 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Ben genel istedim 2 spinalim vardı daha önce ama doktorum kabul etmedi riskliymiş en az zararlısı spinal dedi
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Spinal yapacaklardı kanın dusukmus zaten dediler genel oldum. 
0 oy
(779 puan) tarafından
Canım vallahi 3 tane sezeryan oldum üçünü de bana sormadılar yani nasıl istersin diye üçünü de spinal yaptılar
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Genel isteme bebeği etkiliyor anestezi bebeğe geçiyor spinal istersen agrın acında olmaz genelde uyanırken felaket bir agrı acı oluyo spinalde öyle değil en konforlusu spinal canım 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
beldendi kesiyi hissedince komple bayilttilar
0 oy
tarafından
Ben spinal oldum sormadılarda spinal istiyordum zaten ameliyattan once sordum hangi anestezi diye ona amrliyat sirasinda karar veriliyor dediler eger olumsuz bi durum olursa genel yapiliyormus yoksa genrllikle spinal
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Önden sen sor nasıl istiyorsun söyle uygunsa yaparlar
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Beni ilkte belden aşağı uyuşturmaya çalıştılar ama uyuşmadım. Sonrasında komple bayiltmaya karar verdiler ve bayilttilar öyle sezaryen oldum. Bu arada hiç sormadılar nasıl bayiltalim diye 
0 oy
(909 puan) tarafından
Korkutmak istemem ama ben arkadaşımın doğumunu gördüm genel anestezi almıştı çok zor ayıldı saatlerce kendine gelemedi ağladı acıdan ağrı kesiciler fayda etmiyor dedi ben spinal oldum ne acı ağrı hissettim ne başka bişey odaya gelince bi ağrı kesici yaptılar 6 saat sonra yürütmeye geldiler ayağa kaldırmadan 15 dk önce bi ağrı kesici daha yaptılar kuş gibiydim ne ağladım ne acı hissettim arkadaşımın hali gözümün önünden hiç gitmez ama ikinci doğumunu spinal yaptı o da dünya varmış diyordu çok fark ediyormuş birde genel anestezi bebeğe geçtiği için doktorlar çok tercih etmek istemiyorlar 
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Devletse sormuyor direk spinal yapıyor özelde sen isteğini söylüyorsun 
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Kalıtsal bir hastalık yoksa canım sana soruyorlar. Mesela benim var genel anestezi altında doğum yaptım.
0 oy
(951 puan) tarafından
Ben bel altı uyusturuldum spinaldi yani bebeği çıkartma anını hissettim sadece o da acılı değildi onun dışında ameliyata giren ben değildim gibi ne belden yapılan iğneyi hissettim ne kesiyi ne dikişi ameliyatın çok iyiydi maşallah genel asla istemem 
0 oy
(435 puan) tarafından
Spiral yapıldı. Geneli isteğe bağlı yapmıyorlar. Ciddi bi sorunun olması lazım öyle genel yapılıyor. Tansiyon gibi panik atak gibi vs vs 
(252 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Ben genel istemiştim, doktor genel yaparsak bebeği de içerde yarı baygın şekilde çıkarıyoruz bebeği de etkiliyor demişti onsnda epidural anestezi yapıldı
(252 puan) tarafından
Tamamm canım sagolasın
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Genel anestezi isteğe göre yapmıyorlar. Çok acil bir sorun olur Allah korusun öyle yapıyorlar.  Tüm doktorlar spinal öneriyor.  Spinalden asla korkma inan hiç birsey hissetmiyorsun zaten ben dikilme aşamasında uyanmıştım ve hiçbir şey hissetmedim . Toparlanması daha kolay oluyor . Genel anestezi olduktan sonra toparlanması zor ve ağrılı oluyormuş 
(252 puan) tarafından
Sagol canımm
0 oy
(47 puan) tarafından
Ben bir aydir sezeryanliyim ilk gebeligim basta 3 gun suni sanci aldim araliksiz rahim aciciyla beraber 7 santim acildim ama cocuk hazneye gelmedi sezeryana aldilar ben sordum nasil yaoacaksiniz die sen ne istersen dediker devlet hastanesinde
(252 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Yeni taze bir sezeryanlı olarak bende aynen tam uyutma istemiştim canım. Hemsıre geldi odada dedi spinal ol. Hem bebegın etkılenmez hem de sen dogummsonrası bır kac saat konforlu emzirirsin. Canım bende cok korkuyordum ama iyiki spinal oldu. Uyumadıgım için sütüm hemencecık indi kolostrom yani. Bebegımı gordum yanagıma degdırdıler yumusacaktı. Yarım saat 45 dakıka sürmedi belkide . Tek eksi yanı uyusmanın geçtiği an ayagını oynatmak hissi geliyo ama kıpırdatamıyosun. Kesinlikle spinal ol iğnesinden korkma hic hissetmiyosun bile. 
(252 puan) tarafından
Tamam canım cok sagoll

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 309 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,641 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
42 cevap 457 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+12 oy
23 cevap 697 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,541 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...