+2 oy
344 göst.
Aile kategorisinde (201 puan) tarafından
Ya dün akşam  iyidik hostuk yedik içtik güldük yattık sabah ne olduysa bi kalktı deli dana gibi nereye saldiracagini sasiriyo çocuk agliyodu çaydanlık yanında bana çayı sen dokecen diye bağırdı dokuver dedim diye kudurdu aşağıda babası var köyden gelmiş kahvaltı tepsisini hazirlayim inerken ver dedim onada bir sürü bağırdı ben ne tepisisi tasiyacam in kendin ver falan diye ama bı görseniz kudurdu resmen bende bağırdım evlendigime lanet olsun kahrolaydim da evlenmeyeydim diye bu sefer bana doğru geldi dişlerini sıktı yine bağırdı kapıyı çarptı cikti yani hicbisey yok ortada sabah beri bana bunlar dışında da bağırdı siz böyle durumlarda napiyorsunuz ben sessiz kalamiyorum belki sessiz kalsam hemen sakinlesecek zaten diyorum sonrada seslenmedikce tepeme çıkıyor diye sinirlenip onun bagirdiginin on katını bağırıyorum sizlerin çözümü ne oluyor bu durumda ya bide bunu asamadim her kavga ettiğimizde boşanma fikri geliyor onada keşke evlenmeseydim vs diyorum doğrumu bu sizce öyle deyince de aşırı sinirleniyor 

19 Cevaplar

+1 oy
(2,141 puan) tarafından
Eşinin yaptığı doğru değil ama sende direkt yangına körükle gidiyorsun, o olayla ilgili bağırsan neyse de düşünsene sen bişeye sinirleniyorsun eşin her defasında diyor ki senden bosanacam filan, ne hissedersin, biraz sakin kalmaya calıs , eşinin sakin olduğu zamanda da sen konuşur hatasını söylersin
(201 puan) tarafından
Ya ağzım durmuyor aşırı sinirleniyorum inşallah bu huyumu bırakırım onunla da bu konuyu konuşacam
(2,141 puan) tarafından
Eşin kızgın olduğu zaman sadece şunu da , şu an sinirliyim bişey demek istemiyorum ama ben gerekeni daha sonra konuşurum de, hem o aşırıya kaçmaz hemde sebepsiz bağırmalari geçer belki
(201 puan) tarafından
İnşallah ya iyi bı fikir olabilir teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(8,274 puan) tarafından
Valla takma boşver söylesin dursun. Ama bende sebepsiz yere tartışma çıkarsa alttan almam sustukça daha çok eziyolar. 
(201 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef
+1 oy
(1,269 puan) tarafından
Valla yersiz tepkilere tepkisiz kalamiyorum. Canı istediği gibi beni azarlayamaz. Beter tepki veriririm .. 
(201 puan) tarafından
Evet ya canı istedi ve azarladı resmen bende bağırdım kızdım bayağı da ağladım
+1 oy
(1,536 puan) tarafından
Sıkıyorsa bağırsın. İzin vermeyin şu erkek milletinin size hoyt huyt etmesine. Kimsenin kum torbası değilsiniz siz.
(201 puan) tarafından
Bende bağırıyorum işte çok ağır konuşuyorum maalesef
+1 oy
(7,626 puan) tarafından
Adamın babasını düşünüp tepsi hazırlıyorsun da bir indirmeye üşeniyor. Senin baban sanki sen indirceksn bir Allah razı olsun demek ne kadar zor... Bagirasi gelmiş herhalde 
(201 puan) tarafından
Sorma sabah sabah bissuru ağlattı beni
+1 oy
(1,551 puan) tarafından

Kız o bağırsa bende ona bağırıyorum. Bazen annesinin yanında erkeklik yapmaya çalışıyor orda sesimi çıkarmam eve gelince biletini kesiyorum :D 

(201 puan) tarafından
Zaten erkekler onu yapmasa olmaz
+1 oy
(2,915 puan) tarafından
Benim eşimde dün akşam mutlu mutlu uyudu sabah bir kalktı başka biri sanki önce çocuklara bağırdı sonra lavaboda niye tabak koydun die kızdı süpürge yerdeydi ona bağırdı halı yıkama geç kaldı ona bağırdı telde. Benlik bişey olmadığını biliyorum bende seslenmedim . Ya başka odaya geçtim ya çocuklarla ilgilendim.kızdı kızdı sonra sakinleşti şimdi iyi 

Sen taaa evliliğin başından keşke evlenmeseydim die başlıyorsun kavgaya 

Bana eşim böyle dese daha kapı orda çık ozamn derim 

Evlilik bukadar oyuncak değilki canım .bazen bizdede olur sinir öfke .heleki bide çocukların sürekli bu kelimeye maruz kaldığını düşünsene annem hep mutsuz annem hep pişman bu evde olduğuna diyecek onların aklı ona erecek çünkü.ayrıntıyı bilmez 
(201 puan) tarafından
Evet sürekli kendimi pişman hissediyorum ama hissettiriyor eşim dengesiz biri
+1 oy
(9,432 puan) tarafından
Ne bağırıyorun hayvaan diyorum sonra tartışma çıkıyor 
(201 puan) tarafından
Yok öyle desem daha kötü olur bende ağır konuşurum ama hakaret etmeden ağır konuşurum
+1 oy
(4,186 puan) tarafından
Ay bagiracak bi de sebepsiz yere bagiracak oldu canim :) ses tellerini kesiveririm onun. Karisinda karisi var kolesi degil. Kocam bile olsa gonlumu hos tuttugu surece hayatımda olur. Hor goruldugum yerde ne isim olur
(201 puan) tarafından
İşte beni sinir edince hemen onu hayatımdan cikarmak geçiyor içimden sonra her seferinde de olmazki diyorum
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Ben sebebsiz yere laf söylediği zaman o an hiç ses çıkarmam sonra burnundan getiririm iki üç gün konuşmam konuşursam da hep laf sokar bozarım konuşayım barışayım diye uğraşır durur sonra 
(201 puan) tarafından
Bundan sonra o an susup sonradan diyeceğimi diyecem
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Git dışarda anır evde cocuk var diyorum ben. Asla oralı olmuyorum. Çünkü ben çok ağir konuşuyorum kendimi biliyorum. O bin pişman oluyor. Ama hiç böyle sebepsiz çıkışmaz. Ben onun köp.eği değilim.
(201 puan) tarafından
Ya sorma bende aşırı ağır konuşuyorum dilimin hiç ayarı yok adamı gömüyorum gitsin
(2,945 puan) tarafından
Ee o düşünmezken ben neden düşüneyim ki.
0 oy
(256 puan) tarafından
Bende senin gibi sinirlenince çok ağır konuşurum biliyorum o yüzden bu durumlarda sessizleşiyorum diğer türlü evliliğim tehlikeye girer dönüşü olmayan sözler söylerim o sözler eşimin aklından çıkmaz ister istemez soğukluk girer araya. Eşim çok sinirli değildir ama velev ki bir olay oldu bana sesini yükseltti benim gözlerim dolar ben sana bağırıyor muyum derim devam edersen bende bagiririm derim ama genelde tartışma büyümeden başka odaya geçerim bir süre iletişimimi keserim bende o da sakinleşinceye kadar konuşmam. Ama beni aşırı üzen bir şey olursa bende senin gibi konuşurum bagiririm ama yinede temkinli yani bütün köprüleri yakmak hiç hoş değil nihayetinde karı kocayız en sonunda yüzyüze bakıyoruz ama akşamdan sabaha esindeki değişim bana normal gelmedi. Telefonuna bir bak biriyle mi konuştu biri mi doldurdu veya eşin genelde de böyle dengesiz midir Allah korusun kötü niyetli insanlar aranızı bozmaya çalışıyor olmasın inşAllah
(201 puan) tarafından
Bazen dengesizdir ama kendince biseye kızıp neye kizdigini düzgünce söylemeden çok fazla kafada kurup agrasiflesiyor
0 oy
(756 puan) tarafından
Ona sakince yaklaş ve iyi misin bir sıkıntın mi var durduk yere bağırıyorsun istersen bir destek al de
(201 puan) tarafından
Bundan sonra daha sakin kalmaya çalışcam yoksa bende aşırı ağlıyorum
0 oy
(181 puan) tarafından
Gel yarışalım hangimizin sesi daha çok çıkıyor diyorum. Pes ediyor
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Bir taraf sinirliyken öteki tarafın susması lazım. Maalesef evlilikler bu yüzden bitiyor. Bir şeye üzülmüştür, kızmıştır üzerine gitmek sadece size zarar verir. Bizde de böyle dururken sinirlenir bende nasıl istersen öyle olsun derim köşeye çekilirim sakinleşince gelir sarılır.
(201 puan) tarafından
Bundan sonra o an sessiz kalıp sonra diyeceğimi demeye karar verdim
0 oy
(9,565 puan) tarafından
Gece uyurken bişeyin yoktu ne oldu sana bi anda iyi misin diye sorabilirsin canım bazen bu kadar basittir
(201 puan) tarafından
Ya sordum tabi ama bağırdı da bağırdı
(9,565 puan) tarafından
Tamam sonra konusalım de malzeme verme canım pisman olur gelir
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Benim eşimde de oluyor, noluyo diyorum durduk yere diyorum sonra tekrar düzeliyor 

Bi insanın bi eşek saati, bi de eşref saati olurmuş 
(201 puan) tarafından
Sabah tam eşek saatiydi vallaha ya
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Benim eşim sinirli iken bir de ortada benlik sebep yoksa ben susuyorum. O söyler söyler sonra da pişman olur. O zaman çok yüz vermem.

Bence bir taraf sinirli iken diğer taraf sessiz olması lazım. İnsanız sonuçta.

Cevap verdiğim zamanlar bile asla hakaret etmem.

Siz bir de her defasında boşanmak bahsediyorsunuz. Ben en fazla ona takıldım. Çok büyük bir hata. Eşiniz aranız soğukluk girer. Bence sizin yaptığınız daha can acıtıcı ve kırıcı.

Cevabınızı verin hakaret etmeden 
(201 puan) tarafından
Bundan sonra daha çok dikkat edicem o lafı bende konuşmak istemiyorum ama ağzımdan sinirle çıkıyor
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Öyle bir durum yaşamadım Allah göstermesin ama çok duygusal biriyimdir durduk yere bağırsa sanırım gözlerinin içine öfke ile bakarım sonra o hiç yokmuş gibi davranırım yüzüm düşerdi eşimide biraz tanıyorsam eğer çok pişman olurdu ve gönlümü almak için çabalardi
(201 puan) tarafından
Ya bende cok duygusalim sabah ağladım bir sürü bana ters ters baktığında bile aglayasim geliyo zaten
(2,038 puan) tarafından
Adama bak bide sana mı ters ters bakiyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 440 göst.
18 Ağustos 2021 Aile kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 398 göst.
26 Ocak 2023 Aile kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 529 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu

404,754 soru

12,124,566 cevap

36,483 kullanıcı