0 oy
531 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (397 puan) tarafından
Eşimden boşanmaya karar verdim ama eşim Boşanmiyo her 6 ayda bir çocuğunu İstanbula gönderiyorlar benim istemediğimi bildikleri halde eşimde çok önemsiyo çok bağlı onlara artık bende yürütemiyorum bu evliliği kesin kararlıyım bosanmakta ben

9 Cevaplar

+5 oy
(885 puan) tarafından
ne basi var ne sonu anlattiklarinizdan sadece bosanmak istediginizi anladim 
(397 puan) tarafından
Şimdi esimin bı tane yigeni var köyde yaşıyorlar sürekli gelip bizimle yaşamak istiyo bende istemiyorum oyuzden boşanma kararı aldim
tarafından
Sırf bu yuzdenmı esınız sızı dönüyormuş hakaret edıyormu sızden para esırgıyormu
(397 puan) tarafından
Bilmiyorum valla oyuzdenmi 20 yildan beri tanıyamadım ben esimi
(558 puan) tarafından
Ya anlamadıgım illa sövecek dayak yıyecek hakarete mı ugraması lazım
(397 puan) tarafından
Ne Yazıkki evet
-Reklam-
+1 oy
(7,949 puan) tarafından

Boşan sende kurtul onlarda kurtulsun. Hadi inşallah 

(397 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,593 puan) tarafından

Bir de Türkçe yazsan da anlasak bacım :( Hatırladım seni eşin sıkıntılıydı boşanmaya karar veremiyordun, sonunda vermişsin. Ama kim kimin çocuğunu yolluyor İstanbul'a, kim kime çok bağlı anlamadım 

(397 puan) tarafından
Çocuğu hiç sevmiyorum sevimsizin önde gideni bide gördügum zaman bile basım ağrıyor o derece nefret ediyorum o cocuktan
(2,593 puan) tarafından
Ablacım için çok ağır, hep bir sevgisizlik nefret beddua kin. Biraz hafifle. Boşanma sebebin bu çocuk olmamalıydı ama, eşin olmalıydı.
(397 puan) tarafından
Onlar bile bile gonderiyo demekki bosanmamiz için eşimde zaten onları bizden üstün tutuyo herşeyde üst üste geldi zaten iyi olur boyle
(2,593 puan) tarafından
Üst üste gelmese de eşine karşı bir kin var sende, kin duyduğun biriyle nasıl hayat arkadaşı olacaksın. Ya da gerçekten kin yok, hırsını öfkeni kin sanıyorsun. İnsan düşmanına bile beddua ederken iki kere düşünmeli sen kolayca gözden çıkarıyorsun herkesi
(397 puan) tarafından
Çünkü eşim hiç bir zaman bizim yanımızda olmadı hep onları korudu kolladi bize karşı
0 oy
(703 puan) tarafından
Hikayeni az çok biliyorum bi yeğen uğruna yıkılacak yuvan ama sen de haklısın bazı şeyler birikince tahamülü kalmıyor
(397 puan) tarafından
Evet öyle oluyo herşey üst üste geldi zaten
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Sebebi sadece eşinin yigeni değil birçok sorununuz var devamlı esine kin besliyorsun  beddua ediyorsun sevgi saygı diye birsey kalmamış zaten yigende bahanesi olmuş  böyle bir evlilik olamaz bir birinize daha çok zarar vermeden bitirin bu evliliği bencede  
(397 puan) tarafından
Evet kesinlikle bitmesi lazım çünkü herkesin hayatı mahvolmuş
0 oy
(766 puan) tarafından
Valla ben hiçbişey anlamadım yazdığından
0 oy
(341 puan) tarafından
Eşinin elindeydi herşey, sen istemediğini söylemişsin. Onlara diyeceği kabul edemem. Çok istiyorlarsa istanbula taşınsalarmış. Bende olsam boşanırım. Eğer bir oluru varsa eşine söyle kabul etmesin. Zorunda değilsin
(397 puan) tarafından
Onlarda biliyo zaten istemedimi ben soyledim yani çocuklarin İstanbulda yaşamak istiyo taşının dedim kabul etmediler ben her hafta yigenini çekmek zorunda değilim sonuçta
0 oy
(271 puan) tarafından
Yeğeni çalışmak için size gelmeye karar verdiğinde onu ara ve onun yüzünden sorunlar yaşadığınızı söyle. Tek sorun buysa
(397 puan) tarafından
Haberi var benim istemedimden ama arsız insanlar işte her 7 ayda bir gönderiyorlar ben her hafta yigenini çekmek zorunda değilim
(271 puan) tarafından
7 ayda bir gelip ne kadar kalıyo
(397 puan) tarafından
6 ay kalıyor
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Umarım kendini kurtarırsın 
(397 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 831 göst.
0 oy
22 cevap 885 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,632 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,131 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesiiii (1,154 puan) tarafından soruldu

409,936 soru

12,325,411 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...