+2 oy
918 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından

Teyzeleri kac keredir post atiyorum kapatili bide burdan sormak istedim

Her ne olursa olsun kabulumuz ama icim icimi yiyor dogdugu zaman down olabilir dediler twst verdik sonuc bekliyoruz ben bidw sizin gozunuzden yorum almak istiyorum rica etsem fikirlerinizi soykermisiniz

image

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah testleri tertemiz çıkar nasıl da bal ya yüz bin kere maşallah kuzuma 
(47 puan) tarafından
Amin insallah♡
-Reklam-
0 oy
(13,629 puan) tarafından
Maşallah ya ne tatlı bana göz yapısı öyleymiş gibi geldi canım rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin ♡
(47 puan) tarafından
Bende benzetiyorum ama annem diyoku sen doguncada boyledi gozlerin
(13,629 puan) tarafından
Yanlış anlatmisim canım yani down sendromlu değil sağlıklı görünüyor kimisinin çekik olur ya o yüzden ♡
0 oy
(702 puan) tarafından
Ben benzetemedim Rabbim korktuğuna uğratmasın
(702 puan) tarafından
Bu arada ball gibi çok tatlı maşallah
(47 puan) tarafından
Amin rabbim sesinizi duysun
0 oy
tarafından
Hayır tabi ki bitanem kendini boşuna üzüp sütünden de olma. Maşallah çok da yakışıklı karizmatik bir yüzü var. Down sendromlu bebeklerde bile o tek tip yüz belli oluyor.
(47 puan) tarafından
İnsallah dediginiz gibidir canım bu bekleme suresi yoruyi biraz insani yorumunuz icin tesekkurler♡
0 oy
(762 puan) tarafından
Emse kalınlığı var mı?
(47 puan) tarafından
Zaten cok zayif dogdu ele bile gelmiyodu suan biraz iyi bana sorsan her yeri down sendromu cunku piskoloji orda kaldi ama aileme sorsam cevremdekilere yok ensesi kalin degil diolar
0 oy
(5,497 puan) tarafından
Bu bebek down değil elleri normal küt değil her bebek gibi gözleri. Maşallah maşallah
(5,497 puan) tarafından
Çocuk hemşiresiyim :) değil mi maşallah çok tatlı
(47 puan) tarafından
Arkadas doktormu
(47 puan) tarafından
Ay gercektenmi dun saglik ocagindaki hemsire bana dediki down gibi duruyo
(2,223 puan) tarafından
:)
Bahar kuzenime doktor kaç kere bu down sendromlu dedi. En son resimleri gösterdi,doğurursan eğer bunlardan birinşi doğuracaksın diye. Bütün hamileliği zehir oldu. Çok şükür aslanlar gibi maşAllah o da. Mahf etmişti bizi bu durum. Sende haklısın ama Rabbime sığın. Senin duan paşaya kalkan inşAllah
(5,497 puan) tarafından
Canım el ve ayak parmaklarına bak küt değil yeni doğan bebek gözleri çekik olur. Burun kemiği normal görünüyor.
0 oy
(746 puan) tarafından
Maşallah minnoşa ya 

Sadece görsel olarak mı dediler ? Benim kızımda böyleydi cnm gözler çekik (babasınında öyle) burnu da küçücüktü bnm kndi burnumda öyle. Bişeyi yok çok şükür. Bana gayet normal geldi bebişin 
(47 puan) tarafından
Gwbeligimin 33 haftasinda ense kalingili 35 haftasindada iri bi bebek kalinlik ondan denildi ama bilgisayara girilmis ense kalinligi genetige goturduler doktir benzetememis ama tedbir amacli kan verdik
0 oy
(310 puan) tarafından
Benim oğlum da doğduğundan gözleri çekikti hatta herkes şaşırıyodu şimdi alakası yok
(47 puan) tarafından
Annemde diyo zamanla cok degisecek die ama bi kere down denildi ya rshat hissetmiyorum
0 oy
(110 puan) tarafından
Maşallah çok tatlı kendini üzme helak etme lohusasın parmakları kalem gibi gayet düzgün yüz çevresi de normal inşallah temiz sonuçlanır 
(47 puan) tarafından
Amin rabbim sesinizi duysun♡
0 oy
(12,869 puan) tarafından
down sendromlu bir bebek görmüştüm, ona benzemiyor bence. sonuçları iyi çıkar umarım. Allahım bağışlasın, çok güzel bir bebek
(47 puan) tarafından
Allah razı olsun yorumunuz icinde tesekkur ederim♡
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Ayy benim oğlumun bebeklerine benziyor maşallah yok kuzum değil bence mümkün değil gibi aileden birine benziyor mu 
(47 puan) tarafından
Annem benim kucuklugumun aynisi diyo ama bilemiyoeum doktor dedigi icinmi banada down gibi geliyo a
(1,852 puan) tarafından
Dr şüphe etmiştir burun yapısından falan ama zannetmiyorum çokta yakışıklı bir delikanlı olucak maşallah
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah yok canım ya yüzü normal bebek yüzü down lu bebişler biraz daha farklı oluyor 

Rabbim size bağışlasın
(47 puan) tarafından
Allah razı olsun insallah dediginiz gibi olur
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Maşallah çok sevimli. Ben down sendromlu bebeklere benzetemedim. Bence göz yapısı öyle. Sen kendini üzme. allah korusun sütün kesilir. 
(47 puan) tarafından
Anlatamam bu bekleme sureci insani cok yipratiyor yorumunuz icin tesekkurler:))
0 oy
(927 puan) tarafından
yoğun bakımdayken yeni doğan 3 down bebek görmüştüm. üçüde senin bebeğine benzemiyor. bana down değil gibi geldi. inşallah değildir. 

yoğun bakımda gördüklerimi ben bile direk anlamıştım. bir tanesini ailesi kabul etmemiş "biz almayız bunu" diyip gitmişler sosyal esirgemeye gidecekti. sağlıklı olduğu halde yoğun bakımda bir süre bakımını yaptı hemşireler kurum alana kadar. onu şıkır şıkır giydirip kucaktan kucağa sevip oynuyorlardı. görür görmez down mı demiştim. sonra hikayesini anlatmışlardı. yani down olanlar bariz belli oluyor bence. tabi uzman değilim sadece 3 bebek gördüm. 
(47 puan) tarafından
Genetik doktoruda benzetemedigini soyledi tedbir amacli kan verdik cunku gebeligim 33 haftasinda ense kalinligi oldugu 35 haftada iri bebek oldugu denildi ve kaydima ole gecmis die supelendiler
(927 puan) tarafından
yoktur ozaman ya
(1,403 puan) tarafından
Bu anlattığınız beni mahvetti.
(927 puan) tarafından
O an ben de şok olmuştum. bebek gayet sağlıklı görünüyordu sadece downdı ama yoğun bakımda 1 haftadan uzun kaldı. ama kurum teslim alana kadar prensesler gibi baktılar. hiç kucaktan inmiyordu. taburcu olurken de bir sürü eşyası vardı. her gün yeni kıyafet giydiriyorlardı cicili bicili. inşallah güzel bi aile evlat edinmiştir.
(47 puan) tarafından
Bende gordum hastanede ilk cocugunu dogurup kurumlara vermis ikinciyide dogurmustu onuda verdi hatta hemsireler sordu koklamak kucagina almak istermisin hayir istemiyorum dedi gitti her kadından anne olmuyo maalesefki allah merhametlilere denk getirsin
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Ben benzetemedim sadece biraz çekik gözlü el ve ayakları farklı oluyor down sendromlu bebeklerin sizin bebeğinizin nasıl
(47 puan) tarafından
Parmaklark kisa oluyomus ama bebegimin kısa degil ve avuc ucinde simian cizgisi yok
(3,334 puan) tarafından
Beraber çalıştığım bir eczacı vardı boynu çok kalın ve çekik gözlüydü onada down sendromlu olabilir demişler küçükken bide ailesine hiç benzemiyor ama normal okumuş eczacı olmuş ense kalınlığı bazı bebeklerde olabiliyor demekki Rabbim tahlil sonuçlarını güzel çıkarsın inşall
0 oy
(157 puan) tarafından
Neye dayanarak oyle dediler maşallah bebişe ben sanmıyorum ya yeni doğanlarda böyle cekik gözler oluyor genelde 
(47 puan) tarafından
Gebeligimin 33 haftasinda ense kalinliginin oldugunu dedi normal ultrasonda 35 haftada iri bebek ondandir dedi ama bilgisayara kaydima ense kalinligi yazilmis dogdugunda genetige goturdu annemler genetik doktoru demis downa benzetemedim ama kan gonderdik sonucbekliyoruz
(157 puan) tarafından
İnşallah bişey çıkmaz canım ya şuan kesin bişey Yok ortada zaten avuç içi çizgisine de baktınız mı genelde down bebeklerde tek çizgi olure bu genetik testlerin çıkması falan da baya sürüyor çok yıpratıcı bir süreç
0 oy
(7,664 puan) tarafından
Değil bence 
(47 puan) tarafından
İnsallah oyledir yorumunuz icin tesekkurler
(7,664 puan) tarafından
Sadece biraz zayıf bence. Zamanla toparlanir
(47 puan) tarafından
Evet erken dogdu 3.150gram dogdu ama sadece kaburgalari sayiliyodu sonra 2.800 dustu suan biraz daha iyi teyzesi
(7,664 puan) tarafından
Maşallah maşallah
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Avuç içinde tek bir çizgi mi var ?
(47 puan) tarafından
Yok simian cizgisi
(7,775 puan) tarafından
Simian çizgisi denir zaten diğer adı öyle canım. Allah korktuguna uğratmasın
0 oy
(1,667 puan) tarafından

Yoo down değil ki normal sağlıklı bir bebiş elleri kısa değil parmak boyu falan gayet iyi göz yapısıda benzemiyor ki bu bebişin gözleri iri down bebeklerin küçük ve çekik oluyor test sonucu çıkınca haber verirmisin ama kalbini ferah tut down değil bence <3

(47 puan) tarafından
Veririm tabiki insallah dediginiz gibu degildir yorumunuz icin tesekkurler♡
0 oy
(6,692 puan) tarafından
Bence down değil burnu yüz şekli vs normal geldi bana. 

Sonuçlar ne zaman belli olur. Merak ettim
(47 puan) tarafından
2 aya belli olur

İlgili sorular

+24 oy
48 cevap 2,249 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharr23 (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
0 oy
10 cevap 197 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
3 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahsen61 (237 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,851 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...