0 oy
89 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar domzates sosumuzu nasıl yapıyorsunuz soyuyomusunuz

4 Cevaplar

0 oy
(13,713 puan) tarafından
Soyman daha iyi olur canım yemekler için mi yoksa kahvaltılık mi yapacaksin
(139 puan) tarafından
Yemekler icin
(13,713 puan) tarafından
Kabuğunu soyup büyük büyük dogra at tencereye biraz kaynat zaten domatesler erir sonra blenderden çek içine yağ ve tuz ekle koyulana kadar kaynat
(139 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(1,375 puan) tarafından

Biz önceden soyuyoduk.Ams artık soymadan sadece o baş kısmını kesip dörde bölüp robota atıyoruz.Sonra kaya tuzunu, asitli olduğu için çok azıcık şeker biraz da sıvıyağ ekleyip kaynatıyoruz.Hem daha az yorgunluk hem daha fazla kavanoz :D

(436 puan) tarafından
Aynısını yapıyorum :) çocuktan önce çocuktan sonra ahahah
(1,375 puan) tarafından
Ay neydi öyle soy doğra ellerim buruşuyodu artık.Bide bnce kabuklu yapılınca sosun rengi bile daha kırmızı güzel oluyo.Hem vitamini kabuğunda demiyolar mı :D
(139 puan) tarafından
O zaman bende öyle yapıyım ya
(436 puan) tarafından
Yap yap, afiyet olsun şimdiden :)
0 oy
(12,772 puan) tarafından

Hic soymuyorum valla at blendera bızzzt sonra dok tencereye kaynat kiy kavaniza kapat :) tesr cevir dursun ertesi gun kaldir :) kucuk kavanozlara yap ama ya bizde çok yemek pismiyo bitmesi uzun suruyo

image

(139 puan) tarafından
Evet ben küçük yapmayı düşünüyorum teşekkür ederim
0 oy
(13,135 puan) tarafından
kabuğunu soyarım bence hiç güzel olmuyor kabuklu, kabuklar yüzüyor. kabuğundan da salça yapıyorum sonra
(139 puan) tarafından
Evet bende salça yaptım ama hafif ekşimsi bir Tata olfu siz nasıl yaptınız tadı nasildi
(13,135 puan) tarafından
kabukların üstüne tuz döküp biraz bekledim sulanana kadar. sonra kaynattım, blenderdan geçirip süzdüm. biraz daha kaynattım. sonra güneşe serdim. çok kaynattığım için güneşte çabuk kurudu. kaldırdım sonra da. ekşi olmadı
(139 puan) tarafından
Yok ben öyle yapmadım belki de o yüzden olmadı ben de öyle deniyin o zaman birazını da
(13,135 puan) tarafından
annem birkaç kez kaynatmadan yaptı, o ekşimsi olmuştu hiç beğenmemiştim onu
(139 puan) tarafından
Ben kaynattim ama yine de ekşi bir tat vardi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
24 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Manolyam (2,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
9 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Alfa anne. (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
4 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
4 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,086 soru

12,330,400 cevap

39,200 kullanıcı

Kategoriler

...