0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,403 puan) tarafından

image

3 yaşında kizim gece uyuyamadı acaba recetesiz alınirmi kizlar? 

6 Cevaplar

+1 oy
(8,100 puan) tarafından
Resimdekini kullanıyorum kızıma 2 içimde kesiyor öksürüğü evet reçetesiz alınıyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
bitkisel içerikli şuruplar var onları alabilirsin 
(330 puan) tarafından
Fitospan var bitkisel öksürük icin
(2,403 puan) tarafından
Bi bakim cnm onada  eşime söylecem bide bisol natur buldum ama
tarafından
sanırım buydu resmine baktı
(2,403 puan) tarafından
Cnm fotografn paylastim bu galba demi
(330 puan) tarafından
Cnm bnu bilmiom bi bilgim yok ama kızıma 4 aylıktan beri öksürüğü başladığı gbi fitospan verdim mi 2 kere de geçiyor doktorumuz bize onu önermisti
0 oy
(13,265 puan) tarafından
Bence gotur bi neden oksurdugunu ogren. Doktorlar genelde oksurugu kesmeyin oksursun diyolar
(2,403 puan) tarafından
Cnm biz esimle griptik sonradanda kızıma gecti
0 oy
(3,236 puan) tarafından
Cnm benmde 1 yaşında oğlum öksürüyor eczaneden ventolin bide serum aldım buhar içine koydum azalttı biraz ecsbe şurup da veriyir danış 
(2,403 puan) tarafından
Tmm cnm size de cok gecmis olsun
0 oy
(355 puan) tarafından
Ben 2 sene önce doktorumuzdan oğlum çok öksürdüğü için öksürük şurubu verseniz olur mu dedim. Kızmıştı bana kafana göre ilaç verme sakın öksürük savunma mekanizması demişti. Bir hastası varmış kadın çocuğa kendi kafasına göre öksürük şurubu vermiş, öksürüğü baskılamış. Bana geldiğinde ciğerleri çok dolmuştu gitti çocuk kurtaramadık dedi. Hiç unutmam bunu asla kendi kafama göre bişey vermem. Doktorumuza sorarım
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Bunu bilmiyorum ama bizi en çok prospan rahatlatıyor. Bitkisel bir ilaç. 300 lira gibi birşeye aldım geçen hafta reçete ile satılmıyor. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,440,312 soru

23,678,218 cevap