0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,143 puan) tarafından
Kızlar benim kaynanam la sorunlarım var bilenler bilir beni istemedi sevmez işi gücü oğluna şikayet etmek ara bozmak . En basitinden geçen rapor aldım oğlunu fitleniyor neden göndermiyorsun ise diye ameliyat sonrası sıkıntılar yaşadım o halde ev taşıdım bı kere aramadı naptın diye nasıl oldun neden rapor aldın bı şeye ihtiyacın var mı diye bugün pazar kuruluyor büyük ihtimal oraya geldi yüzsüz gibi gelcekti bana gördüm açmadım anlasın diye 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ? Çok kırgın ve çok kızgınım 6 yıl oldu evleneli hic bağrına basmadı beni hiç bir zor anımda yanımda değil artık buzzz gibi soğudum 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,527 puan) tarafından
Bugün ben şunu anladım canım asla ama asla aman kötü olmayalım diye kendini paralamayacakmissin , bırak istediğin gibi davran sorun mu çıkıyor çıksın 
(4,143 puan) tarafından
Evet hep alttan aldım kötü ben oldum sormadı haftalardır ne haldesin diye gezmeye gelecekti herhalde
(2,527 puan) tarafından
Alma canım kimse için değmiyor
(4,143 puan) tarafından
Laf söyledi mi altta kalmam şimdi de istiyor bana dediklerini unutayım kabul edeyim
(26 puan) tarafından
Bak canım hiçbir şey senden daha değerli değil çok özür dileyerek kaynana umursamaz muamele yap sürat as tepkini koy alttan alma hiçbir şeyi konuşup konuşup yatsın sen boşver
-Reklam-
0 oy
(18,160 puan) tarafından
Ben olsam mesafeli dururum somut senin kötülüğüne bir hareketi yoksa sessizde kal senin aleyhinde bir şey dediğinde cevabını ver ama tartışmaya dönüştürme maalesef eş annesi atsan atılmıyor hesabı. O yüzden çok yüz göz olmama taraftarıyım 
(4,143 puan) tarafından
Bende öyleyim kolay kolay gitmem yatılı kalmam merhaba merhaba işte utanmadan arıyor hala . Açmadım. Yüz göz olamam onunla . Bana bı şey dedi mi kalmam altta. Günlerce acıdan süründüm aramadı bile şimdi keyif yapmaya gelcek kusura bakmasn
(18,160 puan) tarafından
Bana öyle bir şey dediklerinde ben kendime bakamıyorum diyorum ki yalanda değil kendi çocuğuma zaman ayırıp bakamadığım için bakıcısı var benim enerjim evim işim oğluma anca yetiyor kendi ailemi bile haftada bir iki anca arıyorum hiç kimsenin gönlünü eyleyemem
(4,143 puan) tarafından
Aynen öyle çok düşünür gibi akşam arar da oğluna şikayet eder beni
(18,160 puan) tarafından
Ben beni aradığında o an acmasam bile yarım saat bir saat içinde dönerim ama taşındım hasta oldum aramadı üzerine denk gelirse senin gibi yaparım taşınırken gelmeyen şimdi de gelmesin
(4,143 puan) tarafından
Valla aramicam çok kızdım hele niye rapor aldı abarttı dedi ya çok kızgınım ararsam ağzına ederim çünkü
0 oy
(4,143 puan) tarafından
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum 
0 oy
(857 puan) tarafından
7 senelik evliyim kaynanam beni güle oynaya gelin aldı. Köprüyü geçtik şimdi tatlı acı sürekli laf sokar. Amacını anlamış değilim bir kötülüğüm de yok. El kızını üzüp kırmak, üstünde tepinerek stres atmak bedava olduğu için yapıyorlar bence. 
(4,143 puan) tarafından
Bence de . Benimki de 3 gün düğün yaptı bana ama laf soka soka oldu olası ben kötüyüm Allah görsün
(12,209 puan) tarafından
Yemin ederim sen bensin 10 saatlik yola geldi güle oynaya arabalar dolusu şeylerle göz boyamaymis İstanbul'da ki düğün oldu geliyoruz arabada başladı daha ben onu yemem onu sevmem öyle yapcan böyle davrancan 3 gün burda düğün yaptı 4.gun evime damladı kocam asker ve 7 gün izni kalmıştı bizimle kaldı utanmaz kadın aklıma geldikçe çıldırıyorum
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Ben ufak can sıkıcı mimiğini kaldıramıyorum. Birde böyle durum olsa ölün ölüme muhabbeti olur net
(4,143 puan) tarafından
Sırf eşim hatrina bakıyorum yüzüne çünkü eşim benim anneme bebek gibi davranıyor saygı duyuyor bir dediğini iki etmiyor sırf o yüzden bakıyorum yüzüne binde bir gidiyorum kaynanama aramam yatılı kalmam
0 oy
(8,015 puan) tarafından
Hemen hemen aynı benim kaynana altlı üstlü olmamıza rağmen artık iletişimi kestim.Çünkü asla değişmiyor kendimi onun için mutsuz edemem.
(4,143 puan) tarafından
Aynen bende bı gün aramadı zor günümde utanmadan arıyor gelcekti gezmeye herhalde kusura bakmasın enayi degilim
0 oy
(374 puan) tarafından
Benimde. Çok farklı sorunlarım var şu ama gerçek bı herşeyden kaç iş yapma mesafeni kur en iyi gelin sensin ama diğer türlü iş yap her şeyleri ne koş senden kötüsü yok aynısını yaptım mesafemi aldım çok rahatım onlar beni sevdi ben onları ha bana bişey yapamıyorlar oğullarını darlıyorlar ben olsun annen baban diyerek zaten oğlunun gözdesi oldum 
(4,143 puan) tarafından
En güzeli kötüleme bende kötülemiyorum gözdesi benim eşimin
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Hangimizin sorunu yok ki? Kedi köpeği bağrına basar ama insan başka bir insanın dogurdugunu(kaynana)basmaz.basmasini da beklemem bu canlıların fıtratında var sinsilik 4 yıllık evliyim laf mı soldu hop sende şok yüzde bulamaz senden suratın gozetler
(4,143 puan) tarafından
Lafın kralı bende bebeğim o konuda asla benle yarisamaz :D
(1,894 puan) tarafından
Böyle en iyisi sen olursun
(4,143 puan) tarafından
Çok da iyi değilim
(1,894 puan) tarafından
Bende hiç deilim napalam sevilmek zorunda deiliz sevmek zorunda değiliz dursunlar köşede
(4,143 puan) tarafından
Aynen bana dokunmasın da naparsa yapsın
0 oy
(12,209 puan) tarafından

Çokmu kaynanayi takıyorsun aşko bana mı öyle geliyor ben yabancı biriymiş gibi davranıyorum mesafemi koydum bitti sende uzak dur mesafeni koy onu adam yerine koyup post açmana bile değmez sen sana ve hayatına bak boşver kaynananı canımı sıkma hiç 

(4,143 puan) tarafından
Valla çok da görmek zorunda değilim Nur :) kaynanamsa kaynanam. Yüzsüz gibi istediği zaman gelemez aramadi günler sonra arıyor yok öyle dünya ben istediğim zaman dönerim ki istemiyorum bu aralar beni aramadı günlerce bide oğlunu doldurdu niye ise gitmiyor amma abarrtti diye bide arıyor yüzsüz gibi iş işten geçmiş ne diye arıyorsun
(12,209 puan) tarafından
Engelle aşko ben öyle yaptım
(4,143 puan) tarafından
Yok engellemek de olmaz da böyle acı çektirmek güzel :D ben merak ediyorum oğlunu aradı mi akşam eşim gecede
(12,209 puan) tarafından
Sence aşko ??
(4,143 puan) tarafından
Demedi  hic konustuk ama gelince bakcam telefonuna :D
0 oy
(1,473 puan) tarafından
İstediğin kadr dünyanın en iyi gelinide olsan asla yaranamazsn. Bu bir gerçek. Bende çok takıyodm zamanında ama bak noldu kendimi hasta ettm. Şimdi laf mı sokuyor bende sokuyorm.. biseu mi diyor gülüp geciyorm. Bende hastalıkla mücadele ediyorm. İlaç almaya giderken kızıma bakıyor Bi onun dışında evime gelip Bi süpürge açmamıştr . Bi gundr sormaz ağrın sızın var mi.. aman sormasın iyi olaym da tek. 
(4,143 puan) tarafından
Benim çocuğuma bakmaya bile tenezzül etmedi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 329 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraao (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 309 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busbus24 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy