0 oy
45 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
34 haftalık hamileyim gece kızım çok fazla hareketliydi tam hareketi azaldı dedim bu sefer karnimda sertleşip toplanmaya baskı yapmaya başladı. Böyle karnımın altinda bir dikiş var sanki orası ağrıyor. İkinci gebeliğim ilki normal sürekli bir idrar isteği. Sanki belim açık da kalmış da sırtım belim tutulmuş gibi bir ağrım oluyor

4 Cevaplar

0 oy
(387 puan) tarafından
Kontrol amaçlı bi acile gidin bence ne olur ne olmaz son haftalarda her şey olur
-Reklam-
0 oy
(5,819 puan) tarafından
Ayy aynıyız bende 34 hfatlik ikinci gebelik kızım olacak bı hareket edyor bir sert oluyor sanki rahim içi agryor gbi bide büyük tuvalete cikiyorim baya gtme istegi ikinima isteği oluyor cnm sende de oluyormu ya
(64 puan) tarafından
Büyük tuvalet olmuyor ama şuan göbek altında ağrım var idrar yapma isteği var baskıdan kaynaklı muayene de açıklık bakılacak diye gitmek istemiyorum oğlumda çok zorlayıp kanama olmasına sebep olmuştu
(5,819 puan) tarafından
Cnm nezman gtcen doktor hiç nst falan gtmedin dimi
0 oy
(5,565 puan) tarafından
Bende 31 haftadayim gece benimde aynı randevu aldım bakalım ne diyecek. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Yinede doktora görün.
0 oy
(691 puan) tarafından
Ben de 34 haftalığım bende de az hareket etme var 2 gündür acile gitmiştim nst de bebek hareketliydi ve ağrı çıkmadı o yüzden yatış yapmadı yoksa yapıcaktı. Ama 2gündür bebeğim fazla hareket etmiyor. Ebe arkadaşıma sordum yeri daraldığı için de olabilir dedi. Ama bu sabah adet olacak gibi sızım vardı. Normalde oluyordu ama bu sefer çok fazlaydı gün boyu da ara ara hissedip durdum. Bende bebek sağ tarafta toplanıp duruyor. 
(64 puan) tarafından
Bende korkuyorum erken doğum olacak diye hep.hissiyatim da öyleydi sağlıkla gelsinler benim halen o göbek altında ağrım devam ediyor gideceğim büyük ihtimalle
(691 puan) tarafından
Bencede gidin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
+1 oy
6 cevap 177 göst.
14 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
15 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (636 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,350 cevap

36,222 kullanıcı

...