0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (182 puan) tarafından

Kizlar oğlum 1. Sınıfa gidiyor. 6 yaşını bitirdi temmuz sonunda. Son zamanlardır ka.kasını altina kaçırıyor. Normal mi anlamadim? Okulda yapamıyorum anne diyor. Evde de oluyor bu kaçırması.Hepsini değil ama biraz yapiyor. Bugün yikayamayacagim için attım iç çamaşırını maalesef. Midem kaldirmadi.

Sizin cocuklarda da böyle mi? İshal veya kabız da değil..

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 5 buçuk yaşındaki her türlü yapması gereken temel ihtiyaçlarını biliyor ama kakasını bazen yapmak istemediği için kendini sıkıştırıyor bu bebekleiginden beri böyleydi huy olarak kaldı öyle çok kabız oluyordu zorlanıyordu şu dönemlerde kendisi yapsa yapar ama psikolojik olarak etkilendi artık bazen iç çamaşırına çok az da olsa kaçırıyor çok söyledim uyardım ama maalesef bazen halen söylemiyor anne kakam var diye kafasına göre takılıyor benim içinde zor oluyor temizliği 
-Reklam-
0 oy
(10,303 puan) tarafından
Doktora götürdün mü? Devam ederse doktora götür derim 
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Büyük ihtimal okulda yapamadığı için kaçırıyo ben geçen sene oğlumdan bu konuda çok çektim 4 yaşındaydı bulaş şeklinde olurdu günde 10 dan fazla iç çamaşırını yıkardım.. Senın gibi çöpe atsam başa getıremezdım  vala hastaneye götur bence 
0 oy
tarafından
Benim erkek kardeşim öyleydi okulda asla yapmazdı ve koşa koşa eve yetişene kadar ister istemez kaçırıyordu bir oldu iki oldu sonra da geçti o huyunu bırakmadı ama asla okulda lavaboya gitmezdi büyüdü kocaman adam oldu üniversiteye gidiyor hala da aynı ☺
(182 puan) tarafından
Hahahaha :D dur kız korkutma beni. O kadara kadar ka.kali iç çamaşırı temizleyemem :D iiyyyhhggg
tarafından
Hahahahahaaa şaka maka bir yana gerçekten canım ama eğer için rahat etmeyeckse bende diğer arkadaslar gibi hastaneye götür derim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 142 göst.
29 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
0 oy
10 cevap 264 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Melek0135 (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 183 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu