0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar neyi nasıl anlatacam Bilmiyorum ya 2 çocuğum var biri 1 yaşında  diğeri 2 yaşında geçen sene gorumcem bize uyuzluk bulaştırdı aynı evde yaşıyoruz maalesef kendileri hiç ilac kullanmadan atlattilat ama benim çocuklarıma bulaştı çocuklarım iyileşmek bilmediler yazın kurtulduk ama 1 Ay önce yine tekrarladı ne ilac kullansam fayda etmiyor 

Renklieleri bile 60da yıkıyorum ama geçmiyor günde 3 defa kıyafetlerini değiştiriyorum ya yemin ederim ben çok yoruldum nasıl kurtulacak çocuklarım Bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından
Eczanede özel krem yaptır kremi her yerine sur 3 gün boyunca o kıyafetle kalın sonra yıkanın bizim böyle geçmişti. Allah yardımcın olsun 
(838 puan) tarafından
Vücutta sıcak seviyor
(65 puan) tarafından
Of valla bıktım ben bu hastalıktan kisin geliyor ben napcam Bilmiyorum
(838 puan) tarafından
İlacı kullan bi inşallah geçer canım çok zor biliyorum ama sabır. Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun
(65 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun
(838 puan) tarafından
Senden de canım
-Reklam-
0 oy
(13,873 puan) tarafından
Tek çözüm eczane karişimi 

Hastane yazdıkları geçirır tekrarlar 

Tüm ev halkı giren çıkan herkes o karişimdan sürmeli 

Çok geçmiş olsun 
(65 puan) tarafından
Kaynanam gorumcem biz kasinmiyoruz sürmicez diyorlar siz bulaştırdıniz dediğimde de yok öyle bisi diyorlar
(13,873 puan) tarafından
Niye tekrarlar o zaman canım kesinlikle herkese sürdürmen lazım
(65 puan) tarafından
Bu yüzden kavga bile ettik yok o iğrenç şeyi sürmem kendime diyorlar çocuklara bari acıyın diyorum dün kizim vücudu çok kötüydü kendi gözleriyle gördüler bugün siyah kıyafetleri 60 derecede yikamislar ilaçta kullanın diyorum yok onu yapmayız diyorlar
(65 puan) tarafından
Eczane karışımı dediğiniz şey nasıl ne dediğin zaman yapıyorlar
(13,873 puan) tarafından
**** için karişim deyın sarı renk vazelin gibi bir şey
(65 puan) tarafından
Kızıma cildiye bi karışım verdi oda şampuan gibi bisi
(13,873 puan) tarafından
Hepsinde tekrarladı canım 7 ay uğraştım
0 oy
(947 puan) tarafından
Wilkinson pomad diye bir krem var biz ailecek onu kullandık 2 yıl önce bizede bulaştı neler çektik o krem sayesinde kurtulduk
(65 puan) tarafından
Çok.kotu kokan bi krem o mu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 141 göst.
+1 oy
12 cevap 152 göst.
+1 oy
1 cevap 28 göst.

411,368 soru

12,382,968 cevap

43,337 kullanıcı